Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlk 5 dakka da kırmızıydı test daha tam beyaz alt taban olmamıştı yaklaşık 7 dk da falan çıktıÖnemli olan genellikle ilk 5 dk
umudunu kırmak istemem ama ikinci çizgi aşırı belirsizİlk 5 dakka da kırmızıydı test daha tam beyaz alt taban olmamıştı yaklaşık 7 dk da falan çıktı
10 dakika içinde çıktı sonuç 2. Çizgi az çok belli oluyor
Reglinize kaç gün var? Ben 5 gün kadar varken bu şekildeydi, her gün silik çizgi biraz daha koyulaştı ve şükür gebeyim.10 dakika içinde çıktı sonuç 2. Çizgi az çok belli oluyor
Adetiniz kaç gün gecikti?10 dakika içinde çıktı sonuç 2. Çizgi az çok belli oluyor
6 gün var benimReglinize kaç gün var? Ben 5 gün kadar varken bu şekildeydi, her gün silik çizgi biraz daha koyulaştı ve şükür gebeyim.
6 gün var ara ara kramp giriyor ve midem bulanıyor ara sıraAdetine çok varsa belkide hamişsin ama adetine bir iki gün kala yine yap çizgi belli olur
Daha gecikmedi 6 gün var adet olmamaAdetiniz kaç gün gecikti?
Evet çok silik bir çizgi görüyorum ama testi tekrarlamakta fayda var
Ben gecikmenin 7.gunu böyle bi çizgi görmüştüm akşam aynı markadan bi test daha yaptim biraz daha koyu çıkmıştı
Ertesi gün kan verdim 576
Hamişsin o zaman6 gün var ara ara kramp giriyor ve midem bulanıyor ara sıra
Bu da dünkü daha sonra belli oldu birazReglinize kaç gün var? Ben 5 gün kadar varken bu şekildeydi, her gün silik çizgi biraz daha koyulaştı ve şükür gebeyim.
Ayy inşallahHamişsin o zamaniki güç gün sonra yine yap çıkar mutlaka
Bir gebenin günlüğü sayfasından aldımbence kuruma canım markası ne bunun,benimde ilk dakikada çıkanların hepsi,negatifti
Adet gecikmemin 7.gününde bende onun testinden yaptım ve sizin gibi çizgi çıkardığı gün adet oldum üzülerek söylüyorum hamile olmama ihtimaliniz de var ama inşallah sizinki doğrudurBir gebenin günlüğü sayfasından aldım
AnladımDaha gecikmedi 6 gün var adet olmama
bende ordan çok kullandım,ama hiç ikinci cizği çıkmadı,ardimed marka falan cok yalnıltıyor canım,adetin geçince yine yap canımBir gebenin günlüğü sayfasından aldım
5 gün kala yumurtlamanın kaçıncı günü idi?Reglinize kaç gün var? Ben 5 gün kadar varken bu şekildeydi, her gün silik çizgi biraz daha koyulaştı ve şükür gebeyim.