böyle saçma bir şekilde ayrılmayı sindiremiyorum !

dua et, kendini erken belli etmis.
sacma olan ayrilma sekli degil, eski sevgilinin kendisi.

genellikle bu icini dökme hikayesi bi ise yaramiyor. büyük ihtimal pek bi tepki vermeyecek ve durum seni daha cok sinirlendirecek. üstüne sen kendini kücük düsürmüs olacaksin. cünki bu tarz icini dökme olaylari erkekler tarafindan geri adim atmak gibi algilaniyor.
bence yapma bisey, zor biliyorum ama dua et kolayca kurtulmussun.

Açık söylemek gerekirse seni sevmiyormus bahane bulun cada hemen ayrılmak istemiş bence daha öncede kafasında ayrılmak varmış bence üzerine hiç gitme gidersen bile eskisi gibi olmaz kendini alcaltirsin. Ha bu arada seven insan her dakika msjlasmak konuşmak ister beraber olmak ister.

dua et, kendini erken belli etmis.
sacma olan ayrilma sekli degil, eski sevgilinin kendisi.

genellikle bu icini dökme hikayesi bi ise yaramiyor. büyük ihtimal pek bi tepki vermeyecek ve durum seni daha cok sinirlendirecek. üstüne sen kendini kücük düsürmüs olacaksin. cünki bu tarz icini dökme olaylari erkekler tarafindan geri adim atmak gibi algilaniyor.
bence yapma bisey, zor biliyorum ama dua et kolayca kurtulmussun.

İşte bende ondan korkuyorum hani geri adım olarak algılar mı diye. Dediğiniz gibi kendini erken belli etmesi benim için iyi bir şey ama, insan böyle 15 dk içinde pat diye ilişkisi bitince ister istemez anlam veremeyip, daha çok üzülüyor. İnsan evcil hayvanını bırakırken iki kere düşünüyor da çocuk beni 15 dk da anlamsız yere bıraktı. bu içimdekileri söyleyemezsem de sinirim hiç geçmeyecekmiş gibi geliyor. En iyisi biraz daha bekleyeyim.:KK43:

Çok benzer bir şekilde ayrıldım, 3 hafta oldu zerre kadar umrumda değil, bir süre sonra aklı başına gelir merak etme, seven insan bu kadar kolay vazgeçmez , salla gitsin

zaten seni salladığı yokmuş bacım olayın özeti bu

Gerçekten de öyleymiş bu şekilde belli etmiş oldu.

Açık söylemek gerekirse seni sevmiyormus bahane bulun cada hemen ayrılmak istemiş bence daha öncede kafasında ayrılmak varmış bence üzerine hiç gitme gidersen bile eskisi gibi olmaz kendini alcaltirsin. Ha bu arada seven insan her dakika msjlasmak konuşmak ister beraber olmak ister.

Mesajlaşma yüzünden ayrılmamız zaten anlamsız ben onu çok sıkmıyordum ki. Hatta ben geç cevap verdiğimde meşgulsün galiba bu akşam canım falan yazan insandı. İş yerinde bazen o yazardı da ben derdim ne o bugün çalışmıyorsun galiba hep mesaj atıyorsun diye. Bende bahane olarak kullandığını düşünüyorum ama en azından gelip insanca konuşup ayrılabilirdi. Konuşmayı istemem sadece içimde kalmasın yüzüne ne kadar karaktersiz bir insan olduğunu söylemek içindi, zaten barışmak gibi bir niyetim yok. Bugün en ufak bir kavgada yol veren insan barışsak bile 2 gün sonra canı sıkıldığında yine ayrılıp sırra kadem basacak. Kimsenin oyuncağı olamam kusura bakmasın.

Çok benzer bir şekilde ayrıldım, 3 hafta oldu zerre kadar umrumda değil, bir süre sonra aklı başına gelir merak etme, seven insan bu kadar kolay vazgeçmez , salla gitsin

3 hafta sonra umarım benimde böyle umrumda olmaz. Şu an daha yeni olduğu için sinirim hala geçmedi sanki hep böyle kalacakmış gibi geliyor.

Kızlar o kadar saçma bir şekilde ayrıldık ki sinirden içim içimi yiyor resmen. Ortada doğru düzgün bir neden bile yok. Gayet normal konuşurken konu bir anda tartışmaya döndü ve 15 dakika içinde ayrıldık. Ayrılmanın bile bir adabı vardır ama beyefendi bu yaşa gelmiş ama bunu öğrenememiş demek ki.

Kısaca şöyle özetleyeyim; geçen akşam konuşurken konu mesajlaşma olayına geldi. İşte insan biraz birbirini özlemeli hep elinin altında gibi olmamalı falan dedi mesajlaşmayı zaten hiç sevmem ben dedi. Bende dedim ki biz zaten sürekli mesajlaşmıyoruz ki. O da ben genel konuştum zaten üzerine alınma dedi. Bende yani mesajlaştığın tek kişi benim başka kim üzerine alınsın diye tavır aldım. Onun üzerine mesajlaşmayı sevmezsin, telefonda uzun uzun konuşmayı anlamsız bulursun, sık sık görüşmek de sana göre değil. Ne seversin sen inan anlamadım dedim. O da anlamadıysan zor geldiyse yolun açık olsun demiş. Adam bana hadi kapı orada gibi bir cümle kurunca bende alttan almadım tabi, ne diyim o zaman mesajlaşıp, konuşup, buluşmak zorunda kalmayacağın rahat bir ilişki bulursun umarım kendine iyi bak dedim. O da sadece "sende" yazmış ve çocuk sırra kadem bastı. Facebookunu kapadı. O andan beri whatsappa girmiyor.

Ayrılabiliriz orada bir problem yok ama böyle basit bir konunun sonunun bu olmasına üzüldüm. İki yetişkin insanız neticede, bir araya gelip ilişkiye bakış açılarımız farklı, yapamıyoruz birbirimizi kırmadan ayrılmak en iyisi şeklinde konuşup ilişkiyi bitirmek varken böyle kaçar gibi ayrılması o kadar ağrıma gitti ki. Ve en çok kırıldığım nokta da bana direk yolun açık olsun diyebilmesiydi. Seven insan böyle kolay vazgeçebilir mi?

Soruma gelirsek; o kadar kızgınım, o kadar kırıldım ki bir şekilde ona bunu söylemek istiyorum. İçimdekileri dökmeden bu sinirim kesinlikle geçmeyecek. Bir yanım hiç umursama ne hali varsa görsün diyor ama diğer yanım en azından bir kereliğine iletişime geçip içinde kalanları söyle, rahatla ve sonra da tamamen hayatından çıkar diyor. Sizce hangisini yapsam daha iyi olur?

Seni face den engellemiş olabilir.. Whatsapp ta görünmeme konusunu çok bilmiyorum. Onunla iletişim kurmaya kalkarsan daha da istemediğin cevapları duyarsın. 2 olasılık olur, birinde sen hiç aramazsan umursamazsan aramıyor diye afedersin köpek gibi arar seni, 2. si de sen aramazsan o da hiç aramıyorsa seni unutmuştur, önemsememiştir. Sana bu sözleri söyleyip anında ayrılan biri tekrar aradığında iyi sonuçşarı olmaz.. Boşver daha iyisiyle karşılaşırsın.

Seni face den engellemiş olabilir.. Whatsapp ta görünmeme konusunu çok bilmiyorum. Onunla iletişim kurmaya kalkarsan daha da istemediğin cevapları duyarsın. 2 olasılık olur, birinde sen hiç aramazsan umursamazsan aramıyor diye afedersin köpek gibi arar seni, 2. si de sen aramazsan o da hiç aramıyorsa seni unutmuştur, önemsememiştir. Sana bu sözleri söyleyip anında ayrılan biri tekrar aradığında iyi sonuçşarı olmaz.. Boşver daha iyisiyle karşılaşırsın.

Facebookuna arkadaşlarımın hesabından da baktım gerçekten dondurulmuş. Whatsapp'ta da son görülme olayı var en son girdiği saat ve tarih yazıyor. O da 3 gün öncesinde kalmış, ayrıldığımız saatte. Sanırım yazdığınız 2. olasılık olacak çünkü pişman olan adam 3 gün oldu zaten arayıp sorardı. Ben yine iyi niyetli halimle diyordum herhalde geçen akşam bir şeye canı çok sıkkındı da bana patladı diye. Ama hala aramadığına göre öyle de değilmiş. Yani resmen çocuk benden kaçtı :)

bir yanınız hiç umursama diyormuş ya hani, heh işte o yanınızı dinleyin.

Öyle yapmaya çalışayım o zaman galiba konuşup içimi dökmek iyi bir fikir değil genel mesajlara bakınca herkes öyle diyor gibi :KK43:

Benimde ilişkim bi ara çok çalkantılıydı ve 2 3 kez ayrılığımız olmuştu ama ben içimde tutamam birşeyi ayrıldıktan saatler sonra bi on mesaj atarım sayarım söverim vs. bunu kaç kere yaptım artık tecrubeiyim kendimden çevremdekilerden:) ama en son ayrıldığımızda dedim bu sefer yazmıcam ve o gururlu, mesaj atmayan adam ben susunca 1 ay sonra bana tekrar döndü ve şuan eski sorunlarımız yok. Evet çok saçma bitirmiş çok haklısın ama ne yap ne et bence kesinlikle mesaj atma. notlarına kaydet orda say söv rahatla ama ona atma canım ki ben inanıyorum böyle giden adamlar elbet bir gün geri dönüyor

Onunla iletisime gecnen tapisik vazgecemeyen imaji yaratir onun gozunde. Daha da kuculursun. Kendini tut ve umursama. Sessizlik her zaman iyidir. Sen sustugunda melekler konusur. Sakin icimde kalanlari soyleyim diye onunla iletisime gecme. Hic cevap vermezsen asil o zaman onu sasirtirsin.
Gecmis olsun. Allah in sevdigi kuluymussun ki adamin gercek yuzunu erken gorebilmissin. Burnundan kil aldirmayan, bulunmadik bursa kumadi gibi tavirlarda olan biriyle omur gecmezdi zaten. Gitsin baskasina kasilsin bosver. O kaybetti.

kız sen ne büyük olay atlatmışsın öyle sevin canım sevin sen bırak üzülmeyi uğraşmayı bildiğin sevin nasıl biriymiş bu böyle dua et önceden belli etmiş öyle bir bağlılık aşırı sevgi olmadan hiç uğraşma inme onun seviyesine insan ayrılırda bu kadar neyi abartmış bu böyle belkide niyetinde vardı nasıl yapsam diye düşünürken bir anda bahane bulup kaçtı hiç üzülme bile

Benimde ilişkim bi ara çok çalkantılıydı ve 2 3 kez ayrılığımız olmuştu ama ben içimde tutamam birşeyi ayrıldıktan saatler sonra bi on mesaj atarım sayarım söverim vs. bunu kaç kere yaptım artık tecrubeiyim kendimden çevremdekilerden:) ama en son ayrıldığımızda dedim bu sefer yazmıcam ve o gururlu, mesaj atmayan adam ben susunca 1 ay sonra bana tekrar döndü ve şuan eski sorunlarımız yok. Evet çok saçma bitirmiş çok haklısın ama ne yap ne et bence kesinlikle mesaj atma. notlarına kaydet orda say söv rahatla ama ona atma canım ki ben inanıyorum böyle giden adamlar elbet bir gün geri dönüyor

Bende içimde tutamıyorum, 3 gündür bir şey yazmadım ama içim içimi yiyor elim telefona gidiyor sürekli sonra kendi kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum :) Zaten böyle anlamsız yere ayrılanlar, daha sonra sevgililerinin kıymetini anlayıp geri dönüyor hep. Annesiyle bile tanışmıştım yani öylesine bir ilişki de değildi. Neyse anlatmim anlattıkça yine sinirleniyorum :KK70:

Onunla iletisime gecnen tapisik vazgecemeyen imaji yaratir onun gozunde. Daha da kuculursun. Kendini tut ve umursama. Sessizlik her zaman iyidir. Sen sustugunda melekler konusur. Sakin icimde kalanlari soyleyim diye onunla iletisime gecme. Hic cevap vermezsen asil o zaman onu sasirtirsin.
Gecmis olsun. Allah in sevdigi kuluymussun ki adamin gercek yuzunu erken gorebilmissin. Burnundan kil aldirmayan, bulunmadik bursa kumadi gibi tavirlarda olan biriyle omur gecmezdi zaten. Gitsin baskasina kasilsin bosver. O kaybetti.

Onu bu tripleriyle kimse çekmez zaten, dünya onun etrafında dönüyor zannediyor. Hatta şu an konuşsak eminim bana der ki kavga sırasında ağzımdan öyle çıkmış ama sen hemen iyi tamam diyip ayrılmayı seçtin diye, yani bir de beni suçlu çıkarırsa şaşırmam :) Zararın neresinden dönülse kar, bende farkındayım gerçek yüzünü erken görmem çok iyi bir şey ama ben ayrılmamızdan çok bu muameleyi gördüğüme üzülüyorum. Yoksa gelip karşıma adam gibi konuşup ayrılsaydı eyvallah der geçer giderdim.

O da zaten bunu bekliyormuş ve ilk fırsatta bırakmış.:KK51:
Tahminimce şöyle bişey olmuştur, bu senin ex başkasının peşindedir kızda buna yüz verince , seninle de o tartışma olunca beyefendi hoopp fırsattan istifade..
Ama yakın bir zamanda "yapamadım, tülayy nolur geri dön aşkım sevgilim:KK61:" modunda geri dönmesi çok büyük bir olasılık :KK45:

kız sen ne büyük olay atlatmışsın öyle sevin canım sevin sen bırak üzülmeyi uğraşmayı bildiğin sevin nasıl biriymiş bu böyle dua et önceden belli etmiş öyle bir bağlılık aşırı sevgi olmadan hiç uğraşma inme onun seviyesine insan ayrılırda bu kadar neyi abartmış bu böyle belkide niyetinde vardı nasıl yapsam diye düşünürken bir anda bahane bulup kaçtı hiç üzülme bile

Sizler böyle diyince terkedildiğime sevinicem nerdeyse :)) Daha büyük kavgalarımız da oldu, niyeti varsa istese o zamanda ayrılabilirdi. Tek tahminde bulunabileceğim şey bir önceki gün ailesiyle ilgili bir konuda konuşmuştuk. Belki de onu yanlış anladı hani ailesini istemediğimi veya istemeyeceğimi düşündü. Onun üzerine de mesajlaşma kavgası olunca belki de bunu bahane edip yol yakınken bitireyim demiştir. Ya da gerçekten umrunda değilimdir sıkılmıştır bir bahaneyle ayrılmayı tercih etmiştir.

hıc bısey anlatma bıraz uzulursun gecer

bana ayrılmak ıcın bahane yaratmıs gıbı geldı bahanesı de hemen bellı ısıne gelırse hesabı baska bırıne takılmıs olmasın hersey beklenır bunlardan

Sizler böyle diyince terkedildiğime sevinicem nerdeyse :)) Daha büyük kavgalarımız da oldu, niyeti varsa istese o zamanda ayrılabilirdi. Tek tahminde bulunabileceğim şey bir önceki gün ailesiyle ilgili bir konuda konuşmuştuk. Belki de onu yanlış anladı hani ailesini istemediğimi veya istemeyeceğimi düşündü. Onun üzerine de mesajlaşma kavgası olunca belki de bunu bahane edip yol yakınken bitireyim demiştir. Ya da gerçekten umrunda değilimdir sıkılmıştır bir bahaneyle ayrılmayı tercih etmiştir.
tamam ayrılınır ama bu biraz çocukça hareket etmiş kaçarcasına hareket etmiş resmen senden ailesi ile ilgili bir konu geçtiyse birşeyleri yanlış anladıysa bile böyle apar topar ayrılınır mı bir sorması gerekir iki medeni insansınız çocuk değilsiniz oturup konuşabilirsiniz anlaşabilirsiniz bu bildiğin saçmalamış

O da zaten bunu bekliyormuş ve ilk fırsatta bırakmış.:KK51:
Tahminimce şöyle bişey olmuştur, bu senin ex başkasının peşindedir kızda buna yüz verince , seninle de o tartışma olunca beyefendi hoopp fırsattan istifade..
Ama yakın bir zamanda "yapamadım, tülayy nolur geri dön aşkım sevgilim:KK61:" modunda geri dönmesi çok büyük bir olasılık :KK45:

Bu ihtimali de düşünmedim değil, zaten 3 gündür ayrılığımıza neden bulmaya çabalarken 1 numaralı komplo teorisyoni oldum çıktım :KK70: Ama ne bilim zaten akşamları genelde hep konuşurduk, tatil günleri de buluşuyorduk.Ne ara nerde kimi buldu ki. İş yerinde de öyle bir ortam yok genelde hep erkek var. Gerçi erkek milleti bu kuytu köşede dişi sinek olsa bile onu bulup peşinden giderler. :63:

Açıkcası sevgilinizin her sözünü bende ilişkiye başladığım kişilere sıralıyorum ki nolur nolmaz bi gün gelirde bu yanlışa düşmesin diye belki ufak bi uyarı yaptı sizin tribi görünce de gitsin daha iyi dedi..çünkü tüm o sözler olası triplere karşı uyarı mahiyetinde benim görüşüme göre..

Bana kalırsa sakın msj konuşma vs yapma içindeki kırıklığı gösterme ve senden haber almasına yol acacak facebook da durum vs güncellemesi yapma yakın zamanda dönüş yapacaktır senden hoşlanıyorsa...hoşlanmıyorsa gücünle eyvallah demiş olursun..o tarz karakter olduğum için bu tavsiyem.

X