Böyle şaka olur mu Allah aşkına?

uniuqqeee

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2019
954
1.965
33
Hafta sonu kv deydim. Kv.lerin bir aile dostu da yemeğe gelmişti. Çok uzun zamandır tanışıyorlar vs. Neyse abiyle eşi beni epeyce bir meth edince k.babamda onun kızı için metihlerde bulundu. Bunun üzerine adam da zamanında alalım senin oğlana diyerek eşimi gösterdi. Ben balkondaydım duyunca fırladım yerimden tabi, ayıp değil mi ben burdayım nasıl böyle birşey söyliyorsunuz vs. Dedim. Adam şaka yaptığını söyledi üzüldü baya k.v fakan da katıldı konuya şaka yapıyor olur mu öyle şey alınma falan dediler . bu arada adamın kızı da evli!! Şaka gibi , bir de demezler mi haftaya yemeğe gidelim onlara öyle bişey olmadığını gör. Gözlerimden ateş çıktı resmen.böyle bir şaka olabilir mi? Ben çok mu fesat düşünüyorum?

Evet oldukça yersiz bir şaka olmuş patavatsizlik işte.. ama orada tepkinizi vermişsiniz içinizde kalmamış en azından.. içinize sinmiyorsa görüşmesiniz akraba değil sonuçta bir mecburiyet yok

Evet oldukça yersiz bir şaka olmuş patavatsizlik işte.. ama orada tepkinizi vermişsiniz içinizde kalmamış en azından.. içinize sinmiyorsa görüşmesiniz akraba değil sonuçta bir mecburiyet yok
Sürekli yemeğe gidelim diyip duruyorlar. Sinirleniyorum

Hafta sonu kv deydim. Kv.lerin bir aile dostu da yemeğe gelmişti. Çok uzun zamandır tanışıyorlar vs. Neyse abiyle eşi beni epeyce bir meth edince k.babamda onun kızı için metihlerde bulundu. Bunun üzerine adam da zamanında alalım senin oğlana diyerek eşimi gösterdi. Ben balkondaydım duyunca fırladım yerimden tabi, ayıp değil mi ben burdayım nasıl böyle birşey söyliyorsunuz vs. Dedim. Adam şaka yaptığını söyledi üzüldü baya k.v falan da katıldı konuya şaka yapıyor olur mu öyle şey alınma falan dediler . bu arada adamın kızı da evli!! Şaka gibi , bir de demezler mi haftaya yemeğe gidelim onlara öyle bişey olmadığını gör. Gözlerimden ateş çıktı resmen.böyle bir şaka olabilir mi? Ben çok mu fesat düşünüyorum?
Gereksiz muhabbet. Denecek söz değil

Araya zaman koyun buz gibi şakaları biraz ısınsın. Sakın dediklerini yapıp öyle bir şey olmadığını göstermek için bu hafta onlara misafirliğe gitmeye kalkmayın.
Bir de özürleri kabahatten büyük benden öncekini beğenmemişler(sevgilisi) de beni beğenmişler. Ben de eyvallah sağolun çok değerli hissettim dedim

Doğru, daha da sinirlenebilirdim diğerlerinr bir sınırım olur ona olmayabilirdi

Aslında yemeğe gidip, damadın yanında “senin hanımı benim eşime düşünmüşler” diyip kahkahayı patlatmak lazım çünkü nedense gelinlere her türlü şakayı yapmak mübah ama damat söz konusu olduğunda bu tarz şakalar yapmaya çekinirler neyse siz yine de kafaya takmayın.

Cahil anne babalar, patavatsız kaynana kayınpederler. Sakin gitmeyin misafirliğe. Tavriniz net olsun, geri adım asla atmayın. Anladılar bozulduğunuzu. Normal insan davranisi değil.

Amca zamanında iyi pazarlayamamış herhalde :ıslık:
Ay konuşmak istemiyorum bu durum hakkında zira ayarını tutturamayabilirim :süslü: İçinizde kalmamış en azından tepki vermişsiniz

Back
X