Böyle şeyler için erken değil mı

ivaus

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2017
372
200
103
30
Kızlar önceki konularımda bahsetmiştim sevgilimle ayrilmistik. Sonra sevgilim o dönem baya kötü olmuş hatta sinir krizi geçirmiş. Annesi de biliyor ayrıldığımızı. İşte ikinize de yazık birbirinize iyi gelmiyorsunuz demek ki tarzında şeyler demis. Lafı artık sizden bı şey olmaza getirmiş yani. Şimdi barıştık sevgilimle ama hem ben öyle düşündüm o da annesine demedi. Şey diye düşündük aramızdaki tüm sorunları halledelim her şey eskisinden iyi olsun o zaman deriz şimdi ayrıl barış ayrıl barış gibi bı izlenim bırakmayalim dedik. Şimdi Allah'a şükür düzelttik. Şimdi buluşurken konuşurken sürekli kimle konusuyosun, kimle bulusacaksin lafı oluyor. Sevgilim tutturdu bize gelsene hem annemle konuşmuş oluruz düzgünce hem çok istiyorum gelmedi diye. Bugün de başladı annen de gelsin hatta önceden tanıştı annesiyle annem.

Gelelim soruna bana bu çok erken geliyor. Ben onlara gitmek için annemden izin alamam. Şimdi anneme desem annemin evde bir yığın işi var ve 2-3 saatlik mesafede evleri. O kadar saat babam neredeydiniz diye baslar. Hem hepsinden geçtim böyle içli dişli olmak için aşırı erken daha. Ama sevgilim aşırı hevesli ne bu hevesini kırmak istiyorum ne de şimdiden bu kadar içli dişli olmak istiyorum. Yanlış anlaşılmasın ailesi tanıdığım kadarıyla gayet neşeli, iyi, hoş insanlar sadece doğru gelmiyor şimdiden çok içli dişli olmak. Kırmadan nasıl diyebilirim. Yanlış anlamasindan çekiniyorum.

Bence evine gitmeyin. Sevgiliniz çok istiyorsa bir cafede 1-2 saat oturup konuşabilirsiniz.
Eğer istemiyorsanız da buraya yazdığınız gibi söyleyebilirsiniz sevgilinize henüz erken olduğunu

Siz niye gidiyorsunuz çok istiyorsa onlar gelsin.

Bence evine gitmeyin. Sevgiliniz çok istiyorsa bir cafede 1-2 saat oturup konuşabilirsiniz.
Eğer istemiyorsanız da buraya yazdığınız gibi söyleyebilirsiniz sevgilinize henüz erken olduğunu

Di mi eve gitmek mantıksız cafe en mantıklısi.

Daha barıştığınızı annesine diyememişsiniz, ne diye pat diye evine gideceksiniz?
Hele bakalım kadın müsait mi, istiyor mu sizi evinde şuan?
Bence anneni alıp hele 2 3 saatlik yol gitmek kadar saçma bir olay olamaz.
Kendi kendi kendinize gelin güvey olmayın.
Hem anneni de alıp o kadar yol ayaklarına götürme. Annen dünden razı izlenimi olur. Bu çok saçma olur.

Kaynanassinlar diye. Öncesinde onlar geldiğinde bizim buraya gelmişlerdi. Gerçi onun hesabını yazmamistir.

kaynaşsınlarda niye senin annen onların ayaığna gidiyor?
şimdiki gençler bir tuhaf gerçekten..
alsın anasını gelsin sizde kaynaşın..

Hah di mi bende öyle düşünüyorum direkt öyle diyemedim. Annesine arkadaşım gelecek diyip hazırlık yaptıracakmis. Tuhaf olacağını damdan düşer gibi olacağını diyorum ama ben annemi tanıyorum olmaz öyle diyor. Annesine de gitme sebebimiz tüm sorunları hallettik vs demek aslında ama şimdiden aileyi ilişkiye bu kadar sokmak da iyi değil bence. O tam tersi fikirde ailelerle iyi anlaşalım sonrasında bu çok işimize yarar diye. Huzursuz olmak istemiyor hiç.

bak evladım neredeyse yarı yaşımdasın.. üstelik ben çok geleneksel bir tip değilimdir ama herşeyin bir yolu yordamı var..
sakın anneni götürme sen git bayramlaş istiyorsan..

Yok yok yanlış anladınız. Annemi de götürmem, kendim de gitmem bana da saçma geliyor. Ne gerek var buna

bak evladım neredeyse yarı yaşımdasın.. üstelik ben çok geleneksel bir tip değilimdir ama herşeyin bir yolu yordamı var..
sakın anneni götürme sen git bayramlaş istiyorsan..

Yok yok yanlış anladınız. Annemi de götürmem, kendim de gitmem bana da saçma geliyor. Ne gerek var buna

Katılıyorum
Anneni de alıp gitmek bir garip

o alsın anasını size gelsin çok meraklıysa..
siz ne amaçla annenizi götüreceksiniz..
Katılıyorum. Elemanın Annesini ikna etmek için neden konu sahibinin annesini kullanıyorlar? Çok istiyorsa oğlanla anası çıksın geldin. Anasını ikna etmek de onun görevi, konu sahibinin değil.

Benim tarafımdan nasıl görünür biliyor musun?
Sırf yumuşasın seni kabul etsin diye, anneni de getirmişsin de, gönlünü almaya gibi. Arayı bulsun ikna etsin gibi
Ben ne kendimi ne annemi bu duruma düşürmezdim. Net.

Tabi ki bende farkındayım öyle olacağından asla annemi o duruma düşürmem ben de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…