Böyle sorumsuz bir site görmedim !

liria

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2009
140
0
96
İstanbul
ciceksepeti.com'dan 14.01.2011 tarihinde sipariş verdim. 16.01.2011 tarihinde doğum günü olan ist.dışı bir ilde olan arkadaşım için doğum günü hediyesiydi. Dün aradığımda bugün teslim edileceği söylendi. Bugün tekrar aradığımda sistemlerindeki bir sorundan dolayı kargoya yeni verildiğini cuma günü teslim edileceğini söylediler. Ben zor durumda kaldım. Ne yapmalıyım? Siparişimi iptal etsem yine ben mahçup olurum arkadaşıma. Yardım edin lütfen hukuksal bi yolu yokmudur

Canım malesef yok..
Ama şikayetvar.com 'a şikayetini bildirebilirsin.
Geçen sene doğum günümde eşim çiçek göndermek istemiş.
Gün boyu gelen giden olmadı..
O zamanlar nişanlıyız ve aramızda 16 saatlik yol mesafesi var..
Eşim en son işten çıkarken dedi
- Sana çiçek gelmedi mi ?
Yani anlayacağın o gün ikimizde üzüldük.
Bu işi daha ciddi yapan yerlere sipariş vermek gerekiyor.

Bende çok üzüldüm Sevgilim orda tek kalıyor ve doğum gününü tek geçirdi. Bi hediye bile eline ulaşmadı Bunun bi çözümü olmalı o site duyulmuş bir site olmasına rağmen yaptığına bakın.. şikayetvar.coma yazarsam ne gibi bir yardımı olur?

bende telefonumla ilgili bi şikayette bulunmuştum şikayetvar.com'a.sandımki ilgilencekler.hiç oralı olan olmadı.bi telefon 4 kez bozulup servise gidip 7 ayda gelmez mi be arkadaş..hiç ilgilenmediler benimle o site.bide sorunumu yazdığım zaman sorun çözüldü yazmışlar altına.sırf göstermelik.asıl o siteyi bi yerlere şikayet etmek lazım

Çok mutsuzum kızlar Benim için gerçekten önemliydi o hediyenin gününde ulaşması yapıcak bi şey olması lazım.

Daha önce aynı şey bizim başımıza da geldi eşimle, öğretmenler gününde annemize çiçek yollamaya çalıştık ama olmadı, para iadesi aldık.

Daha önce aynı şey bizim başımıza da geldi eşimle, öğretmenler gününde annemize çiçek yollamaya çalıştık ama olmadı, para iadesi aldık.

Açıkçası önemli olmasa bende uğraşmaz paramı geri alırdım.Şimdi herhangi başka sitedende sipariş versem cuma ulaşacak eline. Farketmeyecek yani.Yeterince gecikti hediyesi Bunun bir yolu olmalı madem bir site o kadar sipariş alıyor,reklamını veriyor. O zaman işini adam gibi yapsın.

Benim daha önceden başka bir siteden alışverişimde yaşadığım sorunu şikayetvara yazdığımda.
alışveriş yaptığım siteden hemen dönüş yaptılar..
Hem paramı iade ettiler, hem de indirim kuponu verdiler..

Allah Allah genelde çok iyi çalışan bi site, bende pazartesi hastaneye bebek aranjmanı yolladım 1 saat içinde ulaştırdılar, insan faktörünün olduğu her yerde hatalar olabilir hemen harcamayalım siteyi, keşke böyle bi talihsizlik olmasaydı

Tabi ki olabilir ancak,dün aradığımda bugün ulaşacağını söylediler. Bende arkadaşımı arayıp yarın sana ufak bi sürprizim var dedim bugün aradığımdaysa kargoya yeni verildiğini cuma ulaşacağını söylediler. Şimdi iptalde edemiyorum doğum günü malum.

Bende bir deneyeyim canım..Bakalım artık

Bende ciceksepeti.com magdurlarındanım..görünce hemen ıcımı dokmek ıstedım..

İlk gönderımı erkek arkadaşımın ablasına yapmak ıcın beraber belırlemelerde bulunduk..Sıparısı verdık..Çalıstıgı yere gonderı yapmaya karar verdık.İş yeri sehır dısına bıraz daha uzak mesafede oldugu ıcın ekstra yol ucretı alındı..Amaaa :) siparişimiz tabiki gecikti..Dogum gunu kutlamamız anlamını yıtırdı benım gozumde..

İkinci gönderim Öğretmenlıge yenı baslayacak arkadasıma ılk gununde anlamlı bı hedıye gondermektı..Sabahın korunde verdıgım sıparıs ıcın, aksamın cok gec saatlerınde aradılar stoklarında olmadıgını söylediler! Cok sınırlendım tabı cokta uzuldum..Yinede tamam dedık ertesı gun vaktınde teslım olması sartıyla.. sonra yine bi sonraki güne kaldı..Komık olanda gunun aksamında ulasmayan gonderı ıcın soylenınce musterı temsılcısı aradı..sıze garantı verıyorum dedı..sonra okul dağıldıktan gidip arkadasımın ıletısım numarası olarak belırttıgım numarayı arayıp üstüne bırde kaba bı sekılde ısrar edılmıs okula gelıp gonderısı alınması yonunde..Arkadasım gelmesının ımkansız oldugunu belırtınce okul guvenlıgıne teslım edılmıs..Bana herhangı bılgı verılmedı ustelık..Arkadasımada Güvenlık unuttugu ıcın gunler sonra, teslım alması yonunde bılgı verınce ulasıyo tabı..Ben böyle rezalet gormedım.. Süprizide gitti bunun..

Ozurler rıcalar vesaıreler derken.. yine unuttuk yapılanı..

arkadaşlarımızla terfı eden bı arkadasımıza beraber cıcek gondermeye karar verdık..Tercihi yine aynı sıteden yaptılar bende onların ıstegı nedenıyle siparişi verdim..En yakınları olarak Çaycısından,yolcusundan,hancısından sonra kutlama serefıne nasıl bıraktıgı ıcın yıne kendılerını kutladım..

Bir daha asla calısmayı dusunmuyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…