Böyle yaşamak çok zor..Yardım edinnn

Anneme nasıl söylerim diye de düşünüyorum tedavi işini.Sanki söylenemeyecek kadar saçma takıntılarım var ki nasıl söylerim bilmiyorum.Ve özel bi yere gitmek istemiyorum maddi acıdan.Devlet hastaneleri psikiyatrileri hakkında da kötü seyler duydum ilgilenmiyolar bosuna ilaç kullanmış oluyosun falan diye.Acıkcası bu tip seyleri düsünüyorum :(

valla obsesif kompulsif hastalığın var gibi duruyor, daha önceki konularını da okudum, kızlık zarı demişssin sürtünme demişssin,başka konuda ilişkiye bir defa girdim demişsin, ama doğum kontrol hapları hakkında bilgi alırken sonra da girdim demişssin falan filen, tutarsız yorumların olmuş, kesinlikle psikiyatriye gitmelisin, son konun çok uç bir takıntı, sevgilin hakkında hayat kadınıyla birlikte olmuş takıntısı falan yapmşşsın, burada sana kimse fayda sağlayamaz,uzmanlıksın.. Allah şifa versin, pişman olmayacağın şeyler yaşatsın sana...

Aşırı kaygı bozukluğu var sende. Paikolojik destek alman lazım acil. Çünkü ileri derecedesin

Çılgın seni, gercekten bunu dert ediyor olamazsin, olmasin lutfen çünkü?
Tuvaletteyken falan mi aklina geliyor, ben kesin karistim diye? Ya cidden buna inanman inanilmazmis. Dusunsene bi de sevdigin adam aslinda senin kardesinmis, sokakta hor gordugun kadin annenmis, baban da sana laf atan sokak serserisiymis, hatta baska kardesin de ünlü olup ailesini reddetmis, meger ananenler de o öz aanneni reddetmiss olan cidden zengin misir kökenli insanlarmis, ama deden hulusi kentmenmis aslinda sizi cok seviyirmus da icten ice ariyirmus.
Kalk kiz soğan doğra diyesim de gelmis olabilir tabi.

Milletin lafına bakma boşuna ilaç kullananlar ufak şeyleri dert edenler oluyor. Senin rahatsızlığın ilaç kullanımını gerektirecek boyutta ona buna kulak asma. Annem benim annem değil mi diye ağlaman çok garip bi durum. Pskyatri bölümüne randevu al git annene de bahset durumundan bu utanılcak bişey değil. Hastasın ve tedavi olman gerekiyor

Back
X