Böyle zihniyet batsın yere !!!!

Acaba böyle bir problem gelecekte seni bulsa ve böyle tepkiler alsan ne yaparsın. Hiç farkınız yok uslûp konusunda....
Neden illa kendini hakli goruyorsun ki ? Olabilir insanlar kompleks yapabilir sen de yapmişsin ki dusunmuyorum da kardesi olsun diye yapicam demişsin.Dusunmuyorsan zoruna gitmemeli hamile olamayişin...Direk soylemek zor mu evet istiyorum umarim olur diye...

Kotu niyetle yazmadim umarim tekrar cocugunuz olur

Bence kiz hakli ama biraz farkli dile getirmis.Bence de oyle cocuk olmayinca komplekse giriyor insanlar ve dusunmuyoruma getiriyor olayi...Oncesini demiyorum su an kalamiyorsun sonucta
Cocuk istemeyen yığınla insan var emin ol
Bu kompleksle alakasi bile yok
fesatcilarin çıkarımları hep bunlar

Ben bu insanları hiç anlamıyorum. Rabbim ıslah eylesin bu zihniyeti. Gerizekalı salak kadın. Esimin dayisinin kizindan bahsediyorum hadsiz, patavatsiz, densiz ...... Ya bi oglum var Rabbim bagislasin insaAllah. Bugun mevlutteydik esimin kuzeni vefat etti oradaydik. Ilk bayrami allah sabir versin insaAllah. Yemekler yapilio ev tiklimtikis dogal olarak yas evi. Kosede esimin dayisinin kizi ila halasi salata yaparken bayramlastik hala da bana canim gecmis olsun rahatsizmissin adet olmussun neyse uzulme yasin genc hamile kalirsin elbet allahin izni ile dedi. Bu arada ben 9 ay once laparoskopi oldumda gebe kalabilmek icin cabaliyoruz esimle ondan dolayi oyle dedi hala. Bende aynen halacim saglik olsun zaten ben dusunmuyorum ama oglusuma bi kardes olsun die yapioruz cok cocuk dsnmyrz esimle 2 cocuk nese ben bunu soyledim esimin densiz hadsiz terbiyesiz kendini bilmez dayisinin kizi da donup ne dese begenirsiniz ? Ay kusura bakma yanlisda anlama ama cocugu olmayan tutmayan herkeste dusunmuyoruz dio acikca soyle iste kalamiyorum olmuo tutmuo die. Bizim gelinede soruyorum nie getirmiosun ay ben dusunmuyorum dio bende diorum ki olmuo tutmuyor de ne yalan syluyosunuz dsunmuyoruz die bende donup kalamiyosam oglumu leylekler mi getirdi 2 kere dusuk yaptim bunlar nereden gelior o halde dedim halada lafi degistirdi hemen kibarlik etti dua etsin yas evi buyuk bir ates aci var o evde ev tiklim tiklim yoksa onu orda fena benzeticektim. Cok sinirliyim moralim fena bozuk allah kahretsin bu zihniyeti insana kısır muamelesi yapıyorlar lanet olsun ya bugun kendi kendime 9 ay oldu ben neden hamile kalamsfim laparoskopiden sonra diye sorup kendimi yiyip bitirdim nefret ediyorum nefret

Bir insan caninizi sıksa da bu kadar lanet okurcasina konusmamanizi tavsiye ederim

Cocuk icin cabaliyoruz diyorsunuz "ben dusunmuyorum" diyorsunuz. Uslubu yanlis olsa da veya onu ilgilendirmese de soyleyen dogru soylemis kusura bakmayin

Kisir olmak lanetli pis asagilik kucumsenecek bir sey degildir. "Kisir muamelesi yapiyorlar" demeniz cok itici

Rabbim hayirlisiyla saglikla versin. Ama sizi cok hakli goremedim. Ona ne niye mahremimi sorup durdu deseniz basimin ustunde yeriniz var o ayri mesele

Veren kısırada bahşediyor Allah çok büyük senin benzetmende yanlış olmuş onun yaptığı da bu dünyada herkes ne çekiyorsa dilinden çekiyor bırak ve izle ;)

Öncelikle halanım senin adetini bilmesi ne kadar hoş?? Bence hiç değil.

Kadın zaten patavatsız, boş konuşuyor o ayrı da

insana kısır muamelesi yapıyorlar

Senin bunu demen ne kadar doğru?
O kadının cümlelerinden bir farkı yok bence.
Kısır olan biri de şu cümleni okumuştur mesela..

Ben bu insanları hiç anlamıyorum. Rabbim ıslah eylesin bu zihniyeti. Gerizekalı salak kadın. Esimin dayisinin kizindan bahsediyorum hadsiz, patavatsiz, densiz ...... Ya bi oglum var Rabbim bagislasin insaAllah. Bugun mevlutteydik esimin kuzeni vefat etti oradaydik. Ilk bayrami allah sabir versin insaAllah. Yemekler yapilio ev tiklimtikis dogal olarak yas evi. Kosede esimin dayisinin kizi ila halasi salata yaparken bayramlastik hala da bana canim gecmis olsun rahatsizmissin adet olmussun neyse uzulme yasin genc hamile kalirsin elbet allahin izni ile dedi. Bu arada ben 9 ay once laparoskopi oldumda gebe kalabilmek icin cabaliyoruz esimle ondan dolayi oyle dedi hala. Bende aynen halacim saglik olsun zaten ben dusunmuyorum ama oglusuma bi kardes olsun die yapioruz cok cocuk dsnmyrz esimle 2 cocuk nese ben bunu soyledim esimin densiz hadsiz terbiyesiz kendini bilmez dayisinin kizi da donup ne dese begenirsiniz ? Ay kusura bakma yanlisda anlama ama cocugu olmayan tutmayan herkeste dusunmuyoruz dio acikca soyle iste kalamiyorum olmuo tutmuo die. Bizim gelinede soruyorum nie getirmiosun ay ben dusunmuyorum dio bende diorum ki olmuo tutmuyor de ne yalan syluyosunuz dsunmuyoruz die bende donup kalamiyosam oglumu leylekler mi getirdi 2 kere dusuk yaptim bunlar nereden gelior o halde dedim halada lafi degistirdi hemen kibarlik etti dua etsin yas evi buyuk bir ates aci var o evde ev tiklim tiklim yoksa onu orda fena benzeticektim. Cok sinirliyim moralim fena bozuk allah kahretsin bu zihniyeti insana kısır muamelesi yapıyorlar lanet olsun ya bugun kendi kendime 9 ay oldu ben neden hamile kalamsfim laparoskopiden sonra diye sorup kendimi yiyip bitirdim nefret ediyorum nefret
bende gecen hafta bir teyzeye uzatmasın lafı dıye olmuor istemşyoruz dedim. durust davranmıştım da ama o da olur olur dıye ısrarcı oldu...
bence olmuor desende olmayacak, istemiyoruzda desen de olnayacak...en guzeli bunyeye gore ya sessiz kalmak veya karsı tarafın agzının payını vermek. :)
gecmiş olsun.

Beyni çürümüş onun.. Hadsiz.. Böyle insanlar densiz densiz konuştuktan sonra bir süre konuşamasa keşke.. Döl israfı resmen.. Takılmayın.. Allah hayırlısını versin..

Back
X