• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Böylesi aşagilanmak

Canım hiç takma bile kafana böyle aptalca birşeyi inanmıyorsa kendi bilir gitsin kendi zekasına üzülsün.

Başkası umrumda değil ki giden bekaret falan da umrumda değil artk ailem duysa hayatm kararır evet ama başka bi erkekle olmak bile istemem asla bi daha , ben böylesi özel bi anin böylesi mahvolusuna aşkla yaptgjm bi şeyin böyle lekelenmesine ispatlayamayisimjn yanjnda birde sahtekarlıkla suclanisima yanarim

Ama senin suçun değil ki. Sana neden yalan söyleyeyim sana bekaret borcum m vardı ayrıca sen bu yılda bekaret giderken kanamayabileceğini ble bilmiyorsun, elinin altında internet varken bu kadar anatomi bilgisinden yoksunsun deseydin. Hayal kırıklığını anlıyorum ama senin suçun değil ki. Lütfen kendini topla şimdi fark etmiyorsun ama seni bütünüyle mutlu edecek insanlar da karşına çıkacak ve bu günlere gülüp geçeceksin.

bu nasil bi zihniyet nasil bi bakis acisi....bde anlamadgm sevisirken bu tshirt ustundemiydi yatagi boyadi..bde ne bilim islak olunca boyamazmi bnu anlayamadim..herseyi gec bekaret diye sana hayati zindan ediyo sen daha hla bu tiple berabersn.omrun boyunca ona bseyleri ispatlamakla mi ugrasicaksn..bda kimseyle olmaz flan diye buyuk laflar etme cnku senn bununla sonun yok..bal gbi de olur.karsina saygili namusu iki bacak arasnda gormeyen seni sen oldugyn icin seven biri cikar karsina..suan zman kaybediyosun hayatindan calisyosun resmen.

Adam o derece mal demek ki ki ..
Kendisinin bi kırmızı tişört un boyasıyla kandirabilecigini düşünmüş ...
:p

Başkası umrumda değil ki giden bekaret falan da umrumda değil artk ailem duysa hayatm kararır evet ama başka bi erkekle olmak bile istemem asla bi daha , ben böylesi özel bi anin böylesi mahvolusuna aşkla yaptgjm bi şeyin böyle lekelenmesine ispatlayamayisimjn yanjnda birde sahtekarlıkla suclanisima yanarim
işte bu yüzden evlilik dışı ilişkiye hoş bakmıyoruz
konu sadece bekaret değilki, adam sana psikolojik şiddet uygulamış resmen
ne gerek vardı ki şimdi bütün bunlara
gencecik hayatının baharında bir kız olarak ilkini yaşadığın bu adamdan bunları duymak?
ne hakkı var seni yıpratmaya
emin olmadığınız heriflerle bu kadar özeli yaşamayın bence...

Yapay kizlik zarindan sonra kızlık zari tişörtü geldi haaniiimmm :KK45:
Kan kadar kırmızı renk çıkartan bir tisortu benim hayal gücüm almadı. Nerden aldiydin bacim ? Ek iş olarak boyacilik mi yapıyorsun ? Tişört nasıl renk bulastirir çarşafa ya islak miydi :KK45:
Kabullenemiyorsa cektirsin gitsin. Yok ayrılamam diyorsa sindirsin ve devam etsin.

işte bu yüzden evlilik dışı ilişkiye hoş bakmıyoruz
konu sadece bekaret değilki, adam sana psikolojik şiddet uygulamış resmen
ne gerek vardı ki şimdi bütün bunlara
gencecik hayatının baharında bir kız olarak ilkini yaşadığın bu adamdan bunları duymak?
ne hakkı var seni yıpratmaya
emin olmadığınız heriflerle bu kadar özeli yaşamayın bence...

Canimin yandığı noktayı anlamissiniz bi kız olarak ilkinj yaşadığım adamdan bunları duymak.... İmkanm olsa herkese evlenmeden ilişkiye girmeyi diye bagirirdim artk bi an bile naz yapmadm aşık oldm ve bunu sınırsız yaşamak istedm

Genemi aynı konu pofff :KK14: bu sefer hayal gücünüzmdahada gelişmiş :KK45: hergün aynı konuyu açıyor ama neden konu açıp duruyor anlamıyorum ne oluyor her dk konu açınca kızlığın gerimi gelicek

O değil de böylesine gerzek herifleri nereden buluyorsunuz ya? :D
Tişört boyası ile kanın ayırt edilip edilmeyeceğinden dahi emin olamayan bir moronla birlikte olsam utançtan yerin dibine girerdim şahsen.
Bir iyice gelmişine geçmişine söver, sonra da tekmeyi basar, kimseye de bahsetmezdim bu rezillikten.
Ya da herif bahane arıyor kavga çıkarmak için, böyle ucuz bir bahane öne sürüyor işte kendince :D Gör işte güzel kızım nasıl bir ciğere sahip bir adamla beraber olmuşsun. Evet tam anlamıyla peçete muamelesi görüyorsun, şu anda buruşturulup atılma aşamasındasın.
Az bir gururun falan kalmıştır, bari sen terket yol yakınken he?

Canimin yandığı noktayı anlamissiniz bi kız olarak ilkinj yaşadığım adamdan bunları duymak.... İmkanm olsa herkese evlenmeden ilişkiye girmeyi diye bagirirdim artk bi an bile naz yapmadm aşık oldm ve bunu sınırsız yaşamak istedm
seni çok iyi anlıyorum ben de senin yaşlarındayken çok aşıktım, gözüm bişey görmüyordu ben de herşeyi yaşamak istiyordum onunla ama ilerisini de düşündüm, ayrılığı da geçtim hayatta ölüm denen bişey de var dedim ve tuttum hep kendimi...
seven insan sevdiğini arzular tabiki, bu doğal bişey ama, o insandan emin olmak ve ilerisini de düşünmek lazım...

Siz niye baştan ikna etmeye çalıştınız ki kan gelmediyse gelmedi ki çok normal en ufak bi imasında bile tekmeyi basmalıydınız.Sırf o daha önce başkasıyla ilişki yaşadığınızı düşünüyor diye niye genç kızlığınız basit oluyormuş ? İlk önce şu kafadan bi' çıkın insanı ucuz kılan değerler daha farklıdır.Saçma sapan bi zar değil.

Bu konu gerçek ya da değil yüzlerce böyle olaylar oluyor.
Ucuz olan sizin kadınlığınız değil böyle aşağılık adamlara prim verip sonra karşısında ağlamanız.

Hangisi daha ucuz bir de siz karar verin.

Madem ağlayacaksınız. Karşıdakine ilkiniz olduğunu ispatlamak için kendinizden ödün vereceksiniz girmeyin kimsenin yatağına ..

Ya da öncesinden rapor alıp gidin çok değerli genç kızlar (! ), eğer önemli olan sadece bu değerse !

Konuyu acilen nasıl kaldirabilrm kendmi çok kötü hissettm lütfen yardım edin nasl kaldırabilirm lütfen

Konuyu kaldirmama yardımcı olun lütfen çok kötü hissettm kendmi bu konuyu omur boyu unutmak istyrm lütfen kaldirmama yardım edin lütfen

Back
X