• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Böylesi aşagilanmak

işte bu yüzden evlilik dışı ilişkiye hoş bakmıyoruz
konu sadece bekaret değilki, adam sana psikolojik şiddet uygulamış resmen
ne gerek vardı ki şimdi bütün bunlara
gencecik hayatının baharında bir kız olarak ilkini yaşadığın bu adamdan bunları duymak?
ne hakkı var seni yıpratmaya
emin olmadığınız heriflerle bu kadar özeli yaşamayın bence...

Mesele evlilik öncesi ilişki değil, erkeği bağlamak, evliliği garantilemek, erkeğe bir hediye verdiğini düşünerek ilişki yaşamak.
Bunun kararını bilinçli şekilde veren, yaşadıklarının arkasında duran kimse evlilik öncesi ilişki yaşıyor diye böyle kendini helak etmiyor.
Ayrıca bu kadın bu adamla evlilik içi ilişki yaşasaydı ve kan gelmeseydi de aynı şeyler yaşanacaktı. Çünkü zihniyetleri bu.

Mesele evlilik öncesi ilişki değil, erkeği bağlamak, evliliği garantilemek, erkeğe bir hediye verdiğini düşünerek ilişki yaşamak.
Bunun kararını bilinçli şekilde veren, yaşadıklarının arkasında duran kimse evlilik öncesi ilişki yaşıyor diye böyle kendini helak etmiyor.
Ayrıca bu kadın bu adamla evlilik içi ilişki yaşasaydı ve kan gelmeseydi de aynı şeyler yaşanacaktı. Çünkü zihniyetleri bu.
evlilik dışı ilişki yaşadığı için kendini helak etmiyorki, adam bunun bakire olduğuna inanmadığı için helak ediyor
bence gereksiz zaten değmez böyle birine, zaten dediğin gibi evli de olsalar kan gelmedi diye adam bunu terk edecekti

abowww bu konu ne böyle. yawrum sen niye kendini bu kadar aşşalatıyosun, inanmıyosa inanmasın.
ben yaptıgımın arkasında değilim diyemiyorda sana iftıra atamıyor

Moderatorlere söyleyince kaldiriliyomus ama ben mesaj attm ama hiç cevap gelmedi çok rezil hissediyorum şuan nolur kaldırmaya yardımcı olun lütfen offfff

böyle hissetmeni gerektirecek bir durum yok. burada seni kimse tanımıyor. konuyu yoruma kapatırlar. geriye düşer konun. bu adamdan kendini kurtarmaya bak kendine birazcık değer veriyorsan.

O değil de kızlık zarı olmasa da kanama yaratan bir ürün falan yapsam bu ülkede köşeyi dönerdim kesin:KK53:
Ortak arıyorum, varsa önerilerinizi pm yoluyla bana iletebilirsiniz saygılar. :KK52:

biz bittik tükendik siz bitemediniz.
yahu hayal dünyanız da dar ne diyeyim, tişörtün boyasıyla kan aynı mı?
hangi mağarada yaşanıyor bu olay?
bu zamanda bu cehaletle kalabilmek için anca mağara adamı filan olmak lazım.

Back
X