• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Böylesi olmaz olsun

Dertli Lahana

Siz bizim delirtemediklerimizden misiniz? :)
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2015
271
220
103
31
Arkadaşlar merhaba, ben 8 buçuk aylık hamileyim. Hamileliğim bayağı zor geçiyor erken doğum riski falan çok sıkıntı çektim. Dün akşam eşim ve kv çocuğumun ustune iddia ya giriyorlar. Yok ne zaman doğar falan diye bende dedim benim çocuğumun ustune iddia ya giremezsiniz. Kv çocuk onunmus ben daha karışmam biseye. Takacagim bi çeyrek altın vardı onu da anami durtseler takmam daha dedi. Bende herşeyi kötüye çek zaten dedim kalktim masadan ve dayanamadım ağlamaya gittim. Benim rahimden dolayı sıkıntılarim var onu çocuğu 700 Gr anca doğar yeri yok falan diyip duruyor hep beni ve çocuğumu eziyor. Hamd olsun 2200 kilo Allahima cok şükür. Ben ne yapayım şimdi sancı ile odam da yatıyorum evi supuruyor duvara çivi çakıyor hiç dusunmuyor rahatsız ederim diye. Bana bi akıl verin. Kocam zaten beni anlamıyor dünya umrunda değil.

İyi de doğum yaklaşmış zaten. beklenen bişey değil mi doğum tarihi üzerinden muhabbet etmek? fazla tepki vermişsiniz ama kv de devamında saçmalamış tabi. al çeyreği kendine tak deseydin. birlik mi oturuyorsunuz? neden kv yanınızda?

ıyyy ne biçim muhabbetler dönmüş böyle. bişeyini bişey etseler takmazmış çeyrek fln. Doğum tarihi tahmini konusunda biraz tepkiniz fazla kaçmış ama devamında seviye yerlerde :/

Torunu hakkındaki bir konuda ağzı bu kadar pisleşebilen bir kadından anlayış beklemek de ilginç.
Amaç belli değil mi canını sıkmak.
O da tipik kvlerden.
Bitemediler bir türlü.Oğullarını içlerinden çıkarmasalardı olurmuş .

İyi de bu kadar tepki verecek ne var.
Doğum yaklaşınca olan şeyler bunlar .
Biz de yeğenimi beklerken benzer bir muhabbet yaşamıştık, herkes bir tarih söylemişti bakalım kim bilecek dedik mesela.
Ha doğru tahmin edene madalya takmadık, hatta unuttuk gittik bile. Ama muhabbeti oldu yani, ne var bozulacak gerçekten enteresan.
Bilemedim ben. . . . .

hamileliğiniz sona yaklaşmış doğum tarihi konuşulabilir bence. iddia falan diyip olayı abarttığınızı düşünüyorum. siizn uzanırken evin süpürülmesi falan da hoş bence. zira benim evi süpüren bir kv dem bile yoktu.

bence biraz pozitif olun

Çocuğun ne zaman doğacağı hakkında fikirler sunmak bana abartılı bişey gelmedi. Ben kendim bile yapıyorum annemler falan otururken konuşuyorum bu sıpa kesin şu gün doğar diye eşimde diyor yok bence su gün gelir annem bişey der falan sıkıntılı bi durum değil bence.

İddaa girme olayında ya da temizlik yapmasında yanlış bişey görmedim ben, ama çeyrek muhabbeti falan hiç hoş olmamış, önceden aranızda gerginlik varmış sanki bunlara patlamışsınız

iyi de ne var bunda bebek ne zaman doğacak demişler bebekle ilgili kötü bir şey mi söylemişler

Doğumu yaklaşan kadın gergin ve huzursuz olur
Ki oncesi de varmış,
Yazık kadın riskli gebelik geçirmiş.
Bir de senin rahminde yer yok bebek ancak 700 gr doğar cümlesini sarfeden kv pekte iyi niyetli gelmedi bana

Iddiaya girmek siz fazla hassas oldugunuz için gözünüzde büyümüş. Bunlar normal şeyler. Biz de yaptık öyle şeyler :)
Temizlik, çivi cakma vs de takılmayın öyle şeylere. Ne kayinvalideler var gelini sizin durumunuzdayken ondan is bekleyen.

Hamilelikte canınızı sokması hiç hoş değil, riskli gebeye bebeğin 700 gr doğar demek düşüncesizlik , cahilligine verin.
Altını da onun olsun, hatta bebek doğsun siz bir altın alın takın ona da utansın bu soyledigine

Back
X