- 26 Ağustos 2016
- 2.246
- 8.897
- 158
- Konu Sahibi Dertli Lahana
Kadın kendinden çıkacak çeyreği ne kadar kafaya taktıysa artık. Sanki kv çeyrek takmasa dünyanın sonu gelecek peh
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi de ne var bunda bebek ne zaman doğacak demişler bebekle ilgili kötü bir şey mi söylemişler
Doğumu yaklaşan kadın gergin ve huzursuz olur
Ki oncesi de varmış,
Yazık kadın riskli gebelik geçirmiş.
Bir de senin rahminde yer yok bebek ancak 700 gr doğar cümlesini sarfeden kv pekte iyi niyetli gelmedi bana
konuyu tam okudunuz mu?
kadın erken doğum riski olan bir gebelik geçiriyor ve k.valide zaten olur olmadık laflar ediyormuş.
Hepinize teşekkür ederim. Allah tek tek hepinizden razı olsun. Hanı bi çeyrek takip takmamasi ya da evi supurmesi değil sadece insanlığını kaybetmiş. Kimsem yoktu anlaticak siz geldiniz aklıma ondan yazdım. Bi de aynı evde oturuyoruz. Şöyle bisey daha soyliyim size benim bekarken yumurtalikta kist vardı bunu öğrendi çocuğunuz olmazsa ben dogurur bi tane size veririm dedi neyse ben 2 sene sonra hamile kaldım neyse sen hamile kalabiliyormussun ben rahmimi aldirabilirim artık dedi. Kiminize gore saçma kiminize gore doğru gelebilir ama inanın kimsem yok anlaticak diye paylaşıyorum sizinle. Doğum muhabbeti normal illa ki konuşacaklar baba ve babanesi ama bana söyleme tarzları farklı ben iki defa sanciyla hastaneye gittim doğmadı boşuna bekledik orada dedi. Hep şaka ile karışık laf sokuyor. Bende bisey diyemiyorum neden bende bilmiyorum.
Hepinize teşekkür ederim. Allah tek tek hepinizden razı olsun. Hanı bi çeyrek takip takmamasi ya da evi supurmesi değil sadece insanlığını kaybetmiş. Kimsem yoktu anlaticak siz geldiniz aklıma ondan yazdım. Bi de aynı evde oturuyoruz. Şöyle bisey daha soyliyim size benim bekarken yumurtalikta kist vardı bunu öğrendi çocuğunuz olmazsa ben dogurur bi tane size veririm dedi neyse ben 2 sene sonra hamile kaldım neyse sen hamile kalabiliyormussun ben rahmimi aldirabilirim artık dedi. Kiminize gore saçma kiminize gore doğru gelebilir ama inanın kimsem yok anlaticak diye paylaşıyorum sizinle. Doğum muhabbeti normal illa ki konuşacaklar baba ve babanesi ama bana söyleme tarzları farklı ben iki defa sanciyla hastaneye gittim doğmadı boşuna bekledik orada dedi. Hep şaka ile karışık laf sokuyor. Bende bisey diyemiyorum neden bende bilmiyorum.
iddiaya girdiler derken parasına falan mı girdiler 1 e 5 verilmiş gibi davranmışsınız