Gazetelerde, internette vs. kampanya duyurulmuş. belki görenleriniz bilenleriniz vardır.
Kampanya şöyle Boyner mağazalarındaki Estee Lauder standından bir adet büyük boy parfüm alışverişinizde 900 TlL değerindeki makyaj seti 149 TL ye sizin oluyor.
Bana lancome için benzer bir mesaj geldi ve parfüm ihtiyacım olduğu için makyaj malzemesi kampanyasından da yararlanırım diye boynere gittim. lancome'un verdiği setteki ürünler minicik, hayal kırıklığına uğradım. sonra hemen yanındaki estee standına baktım. Çok ama Çok güzel kırmızı rugan bir makyaj çantasının içinde veriyorlar makyaj setini. makyaj çantası küçük makyaj çantalarından değil, ortalama kol çantaları kadar büyüklüğü.
İçindekileri de sayayım;
1 adet 18li far paleti, (iki tanesini toplarsanız bir orjinal far büyüklüğünde, 9 normak boy far gibi)
1 adet 4lü allık paleti (esteeden hiç allık almadım ama yine iki tanesini toplarsanız bir tanesi lancome allık büyüklüğünde)
1 adet maskara orjinal boy,
1 adet dudak parlatıcısı orjinal boy,
3 adet ruj orjinal boy,
3 adet göz kalemi (siyah, kahve, gri) orjinal boy,
1 adet göz makyaj temizleyisi yine orjinal boy (ben zaten yeni almıştım =( )
Makyaj çantasının içinde olanlar bu kadar ben pazar günü aldım. çok memnunum çocuk gibi ya da yeni nişan alışverişi yapmışım gibi hisssediyorum =))
Bir de bu kampanyanın dışında yine estee lauder'da küçük bordo bir makyaj çantasının içinde normalde tanesi 75 tl olan 5 tane orjinal boy ruj 125 TlL idi. Tabi onu da aldım.
Ben kampayayı çok beğendiğim için duyurmak istedim. Umarım ihtiyacı olanlara faydalı olur.