Bol meyve ve yoğurt yedim, herhalde ondan oldu Daha uzar mıyım ki, yaşım 42 45 yaşına kadar 5 cm daha uzasam tamamdır
benimdeOffff karnıma ağrılar girdi
Ama şimdi benim psikolojim bozuldu, 42 yıldır kendimi 1.50 sanıyordum, birden bire 1.55 olduğumu öğrenince ruhumda ağır bir etki oluştu, 5 cm ağır geldi bünyemebenimde
37 yaşımdan sonra artık önemli değil benim için munecim..16 yaşlarda önemliydi o zamanlar sürekli uzuyormuyum diye bakardımAma şimdi benim psikolojim bozuldu, 42 yıldır kendimi 1.50 sanıyordum, birden bire 1.55 olduğumu öğrenince ruhumda ağır bir etki oluştu, 5 cm ağır geldi bünyemeHem boy soranlara 1.50 demek kolaydı, bir buçuk metreyim diyordum, mezura boyuyla orantılı oluyordu
37 yaşımdan sonra artık önemli değil benim için munecim..16 yaşlarda önemliydi o zamanlar sürekli uzuyormuyum diye bakardımsankim manken olucam..önemli olan kendini sevmek..sende kendine güvenen ve seven bir hanımsın
mune abla seni çok iyi anlıyorum ama benim psikolojim bozulmadı, düzeldi adetaAma şimdi benim psikolojim bozuldu, 42 yıldır kendimi 1.50 sanıyordum, birden bire 1.55 olduğumu öğrenince ruhumda ağır bir etki oluştu, 5 cm ağır geldi bünyemeHem boy soranlara 1.50 demek kolaydı, bir buçuk metreyim diyordum, mezura boyuyla orantılı oluyordu
kesinlikle...İşte ben ergenkende boy merakım olmadı, bu topiğe yazana kadar hiç boyumu ölçmemiştim çünkü hakikaten dediğin gibi insan kendiyle barışıksa boy moy önemsiz oluyor
hatlar süper amashakiraya çok şaşırdım bayağı kısaymış
hatlar süper ama
hemde nasıl maşallah
kısacık boyu var türlü türlü huyu var
ilginç ya o kız öle bodur durmuyor sankibende lady gaggayı iri yarı sanıyordum. şoka girdim. 1 55 miş
evet kemikli görünüyor dimibende lady gaggayı iri yarı sanıyordum. şoka girdim. 1 55 miş
17.Sırada Türk Ünlülerimiz Var Burçin Terzioğlu 1.60 boyunda
18.Duygu Yetiş 1.56 Boyunda
19.Hazal Kaya 1.58 Boyunda
20.Nil Karaibrahimligil 1.55 Boyunda
21.Öykü Çelik 1.58 Boyunda
22.Özge Özder 1.58 Boyunda
Özge özder,Şenay gürler ve Burçin terzioğlu sanki daha uzunlar yada bana mı öyle gelmiş.Şenay Gürler 1.58 Boyunda
29.Sertab Erener 1.55 Boyunda
Shakirashakira 1.50 boyunda da olsa benim gözüme dünyanın en özel kadını yahu
1.70 boyundayım ama 1.50lik shakira olmak vardı ahh ahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?