Boyu 1.60’larda 60 kilo ve üzeri olanlar

dryfc

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2014
2.568
1.628
133
35
Arkadaşlar boyum 1.62, kilom sabahları 58,5-59 çıkıyordum bir ara ama bu sabah tam 60 kilo çıktım. Akşamları zaten 61-62 yi görüyorum beslendikten sonra. Benim en sıkıntılı bölgem kalça ve basen bölgesi. Üst tarafım 36 beden, alt tarafım 38-40 beden. Çok aşırı yiyen biri değilimdir ama abur cubur tüketiminde üzerime yoktur. Cips, kola, çekirdek, çikolatalı gıdalar, bisküviler, arada hamburger vs. Bu alışkanlıklardan kendimi alamıyorum. Dün yarım kilo çekirdek aldım yine. Yanına da ekler aldım. Bir haftada bitiyor ve neredeyse hepsini ben tüketiyorum evde. Kendime bu konuda engel olamıyorum. Amaaan üç günlük dünya diye diye canım ne çektiyse anında alıp tüketiyorum ne yazık ki. Dediğim gibi abur cubur dışında doğru düzgün beslenmem. Ekmek neredeyse hiç (haftada bir kez yediğim hamburgeri saymazsak) tüketmem. Az önce aynada vücuduma baktım kıyafetler varken bu kadar belli olmuyordu ama kalça ve basen bölgem aşırı yağlanmış tam kum saati fiziğindeydim ama armut modeline doğru gidiyorum alt bölgelerdeki büyümeye bakınca. Benim durumumda olan var mı? Evde yapılacak basit egzersizler önerir misiniz? Özellikle kalça, basen hareketleri. Bu başlık altında, benimle aynı sıkıntıya sahip olan arkadaşlarımla birbirimize cesaret vererek sağlıklı bir şekilde kilo verelim istiyorum mümkünse. Hepinize teşekkür ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Back