Simdi boyum kisa diyorsun, dertleniyorsun.
Gel sen bendeki dertleri dinle;
1.78 boyundayim.
75 cm sirtim, 95 beden goguslerim var.
Ayaklarim minicik. 37 numara.Sanki bana ait degillermis gibi duruyor.
Bileklerim cok ince. Dudaklarim kapkalin.
Elmacik kemiklerim yok, pogaca suratliyim. Agiz tadiyla bir allik suremedim simdiye kadar.
Gozlerim kocaman ama uclari asagi dogru. Hep uzgun bir ifade var yuzumde. Yavru kopek gibi bakiyorum insanlara.
Kaslarim, saclarim, kirpiklerim ince, azicik.
Ama vucudum cok killi. Ustelik killarim kahverengi. Sari olsalar bari gorunmez diyecegim.
Ellerim cirkin. Kardesimin incecik narin elleri varken benimkiler kut kut.
Yan profilim cok berbat. On profil daha da berbat.
En son guzel ciktigim fotograf ana sinifi musameresinde.
Gozlerimin alti iyi de uyusam kotu de uyusam mosmor. Eroinman gibi sifatim.
Cildimde sivilceler kafayi disari uzatmaya tenezzul etmezler. Boyle nokta nokta derimin altinda takilirlar. Yanilip suratima pudra mi surdum, dikkat yol calismasi yazsam yadirganmaz. Putur putur hep.
Popom tepsi gibi.
Kavitasyon, mezo terapi, radyo terapi allah ne verdiyse gidiyorum.
Her ay cilt bakimina gittigimde 8 kat soyuyorlar suratimi, yine siyah nokta yine siyah nokta. Hele burnumun ustunu gor. Bir de cildim asiri hassas kaslarimi aldirsam 3 gun mosmor kaliyor. Hos aldirsam da birsey farketmiyor kasim yok cunku.
En ufak kilo dalgalanmasinda vucudum bardak gibi catliyor. Artik belimi, basenimi gecti dizlerimin arkasi, baldirlarim falan catlamaya basladi.
Annem 2 cocuk dogurmus ne bir iz var ne bir catlak. Ben daha dogurmadan boyleyim dusun.
Yarabbi diyorum hic mi azicik gen koymadin bu kuluna?
Minyon tipli bir bayan sikir sikir giyinir, topuklusu, dekoltesi ohooo.
Ben giyince hukumet kadin oluyorum.
Kazulet gibi oluyorum.
Otururken sirtim kambur duruyor. Dikkat etmezsem yururken de kambur yuruyorum. Hem goguslerin agirligi, hem boyumdan dolayi.
Yaa iste boyle, bir dokunur bin ah isitirsin cicim.