bak bunu ilk defa duyuyorum halbuki bende koca karı lafları fazlasıyla mevcuttur![]()
sende patlat bi kaç tane

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bak bunu ilk defa duyuyorum halbuki bende koca karı lafları fazlasıyla mevcuttur![]()
bencede doğru bi söz hadi 1 kere yanıldım hepmi kısaları buluyor
bizim komşumuzda hep bu sözü söyler ee kıçı yere yakından korkucaksın
tabi sözüm meclisten dışarı kısalar alınmasın lütfen![]()
ben bunu şöyle düşündüm. sürekli oturan kişiler , yani iş yapmak yerine oturup tembellik yapan insanlardan her şey bekle. insan boş olunca şeytan aklına her türlü hinliği sokar malum![]()
ben bunu şöyle düşündüm. sürekli oturan kişiler , yani iş yapmak yerine oturup tembellik yapan insanlardan her şey bekle. insan boş olunca şeytan aklına her türlü hinliği sokar malum![]()
o deyim öyle değildide..çevreden hep duyardımboyu kısa olandan korkucaksın diye
gözlemlerime dayanarak söylüyorum
size bu kelime ne ifade ediyo doğrumu ?
hah ben imde demek istediğim oydubu sözü değiştiriyorum çünkü doğru anlamı bu değil..boyu kısa olandan değil......
tam anlamıyla popossu yere yakın olanda korkacaksın derler...
bu da şöyle olur bazı insanların boy dengesizliği vardır...bu kısa da olabilir uzunda, vucudunda poposu yere yakındır..çevrenizi inceleyin göreceksiniz.. işte o tip insanların üzerine söylenmiş bu söz...
2 cmden kurtardım desenize. 162 boyum çünkü.kızlar bende bu sözün doğruluğunu çok kez tespit ettim. boyu 160 dan kısa olanlar genelde çok uyanık çıkarcı kurnaz vs oluyorlar tabi sözüm meclisten dışarı tabi. benim çok yakın bi arkadasim bu tabire uyan tipte biri ;-) ama o kadar iyi biridir ki o yüzden ben de bu soze çok fazla inanmazdim ama on senelik arkadasimi yeni yeni tanimaya başladım ve artık bu soze inanıyorum![]()