Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aslında doktorlar boy uYaş 14 falan ise birden uzayabilirsin ama 18-20 ise cıks uzamazsın.
annemle babamın boyu normal annemin tarafı göçmen olduğu için baba tarafımdan daha uzunlar baba tarafımda gayet normal, hepsini geçtim kız kardeşim benden uzun henuz 15 yasında erkek kardeşim 13 aynı boydayız. Aileyi geçtim sülalemde en kısa benim takıntı yapmamak elde değilBir insanın boyu çocukluğundan itibaren belli oluyor
birazda anne baba faktörü var genetik yani
ben hep yaşıtlarımdan uzundum 7 yaşındayken 8 yaşında gibi görünüyordum
çok uzun değilim boyum 1.72 ama birden uzamadım
18 yaşından sonra boyum değişmedi
kız çocuğu her gün bir arpa boyu uzar derler
erkekler birden boy atar serpilir
Gelişiminden kaynaklanan bir sorun olabilir mi acabaAslında doktorlar boy u
annemle babamın boyu normal annemin tarafı göçmen olduğu için baba tarafımdan daha uzunlar baba tarafımda gayet normal, hepsini geçtim kız kardeşim benden uzun henuz 15 yasında erkek kardeşim 13 aynı boydayız. Aileyi geçtim sülalemde en kısa benim takıntı yapmamak elde değil
Yaşım 18 boyum 150-56 felandır, saçma olan şu ki uzun bir mankenin minyatürü gibi fiziğim, yüzümde çok güzel görünüş açısından tek sorun boyum uzun olsam mükemmel olucakmışım ama değilim ve bu bende gerçekten büyük bir takıntı haline geldi, kendimi ufacık minicik hissediyorum, çocuk gibi görüyorum. Aksıne boyle nasıl desem kadınsı olmak istiyorum. Şuan saçmaladığımu düşünüyor olabilirsiniz fakat gerçekten kendimi mini minnacık hissediyorumGelişiminden kaynaklanan bir sorun olabilir mi acaba
Yaşın ve boyun kaç ki ?
benim iki çocuğum var ve şimdiden biliyorum ki kızım çok uzun boylu olmayacak
minyon bir bebek çünkü
herkesin bir yapısı var dışına çok çıkmak mümkün değil
Allahım yüzüm çirkin olsun boyum uzasın diye saçma saçma dualar etmem mi dersiniz ağlayıp zırlamalarım mı dersiniz tabi bu psikolojiye sahip olmamda emeği olan çok insan var. Sanki benim elimde olan birşeymiş gibi. Hatta bir ara evlendiğimde çocuk yapmamayı düşünmüyordum sırf bana çekerde benim yasadığım psikolojiyi yaşar diye Bir sürü saçma sapan şeyler. Topuklu giyincede kendimi uzatma çabasında olduğumu düşünüp alay ediyorlar düz giyincede ben kendimi kötü hissediyorum. Sihirli bir değnek değse sabah uyandığımda puuf 10 cm bir uzama ah muhteşem olurdu sanırım ama malisefki peri masallarında yaşamıyoruz o yüzden yapmam gereken halime şükretmekCanım minyon insanlar şanslıdır hiç bir zaman yaşını göstermez
istediğin gibi topuklu ayakkabı giyebilirsin ne güzel
her güzelin bir kusuru olurmuş ki kusur böyle olsun
ünlülerden de var bu boylarda olan gayette kadınsılar
ayrıca bazı erkekler minyon kadın sever
canım neden dert ediyosunki bi söz var büyüklerimizin, deve g.tü mü yalıycan uzun olup derlerdi :) saçma ama kendilerince teselli etmek için söylerlerdiki bence teselli edilecek durum yok. uzun boyda her insana yakışmıyor. topuklu giydinmi falan problem olmaz şimdi, istediğin kadar yüksek topuklu giyinebilirsin. bence senin avantajın çok. ilaçla milaçla uzatıyolarmış ama ne kadar sağlıklı, neyin nesi bilemedim şimdi. çokda minyon, ince yapılı falansan ilerde senden çok daha iri ve uzun boylu (anormal derecede iri ve uzun boylu) bir erkekle belki bazı konularda sorun yaşarsan yaşarsın onun dışında bişey olmaz.
Ameliyatı varmış aslında gerçi ailem hayatta öyle birşeye izin vermez ama bence öğrencileri üzerimde deney bile yapabilir bu ameliyatla ilgili hahahacanım neden dert ediyosunki bi söz var büyüklerimizin, deve g.tü mü yalıycan uzun olup derlerdi :) saçma ama kendilerince teselli etmek için söylerlerdiki bence teselli edilecek durum yok. uzun boyda her insana yakışmıyor. topuklu giydinmi falan problem olmaz şimdi, istediğin kadar yüksek topuklu giyinebilirsin. bence senin avantajın çok. ilaçla milaçla uzatıyolarmış ama ne kadar sağlıklı, neyin nesi bilemedim şimdi. çokda minyon, ince yapılı falansan ilerde senden çok daha iri ve uzun boylu (anormal derecede iri ve uzun boylu) bir erkekle belki bazı konularda sorun yaşarsan yaşarsın onun dışında bişey olmaz.
2 hafta önce bıraktım spor yapmayı, bir işe yaramıyor şekillendirmek ve sıkılaştırmak dışındaAdet olduktan sonra kizlarin uzamasi yavas yavas durmaya baslar..
18 yasinda bir kiz boy uzunlugunun son noktasina gelmis demektir genelde...
Plates duzgun bir durus sagladigi icin 2cm boy kazandirir deniliyor..
Boyum 150-56 demissin iste 50 ise 52 olur, 56 ise 58 olur.
Olsun sen yinede biraz dinlendikten sonra sporuna devam et..2 hafta önce bıraktım spor yapmayı, bir işe yaramıyor şekillendirmek ve sıkılaştırmak dışında
Uzamassin tatlim.
Benimde ayni senin gibi 2 kardesim var biri kiz biri erkek.
En buyugu benim, snra kiz kardesim snrada erkek. Goren bizi buyukten kucuge dgru siralasa ben tamda en genci olarak gosteriliyorm erkek kardesimse en buyugumuz.
Benim ailemdekilerde uzundur bakarsak. Ablam 1.70 olarak kuzenlerin en uzunu sirik derler. Kiz kardesimde onun yolunda.
Su an 21 yasindayim 1.57 diydim en son 3 sene once olculdugumde.
Gecen seneler topuk giyerdim uzamak icin.
Su an hiic takmiyorum.
Kisayim ee? Nolmus?
Yararlarini siraliyim:
Benle saka yoluyla olsada kiran kiz kardesimle 10 sene sonra gorusucez. O yasindan daha olgun gosterir bense boyumdan dolayi daha genc. Simdilik kucuk olarak gorulmek hos degl ama ilerde gorsun o kardesim benim.
Ben genx kiz gibi durucam o yasindan cok daha yasli duracak.
Ikinci yararida asla burya:' sevgilim benden kisaa" diye bi konu acmiycak olman.[/QUO
teşekkür ederim yüzümde tebessüm oluşturduğun içinUzamassin tatlim.
Benimde ayni senin gibi 2 kardesim var biri kiz biri erkek.
En buyugu benim, snra kiz kardesim snrada erkek. Goren bizi buyukten kucuge dgru siralasa ben tamda en genci olarak gosteriliyorm erkek kardesimse en buyugumuz.
Benim ailemdekilerde uzundur bakarsak. Ablam 1.70 olarak kuzenlerin en uzunu sirik derler. Kiz kardesimde onun yolunda.
Su an 21 yasindayim 1.57 diydim en son 3 sene once olculdugumde.
Gecen seneler topuk giyerdim uzamak icin.
Su an hiic takmiyorum.
Kisayim ee? Nolmus?
Yararlarini siraliyim:
Benle saka yoluyla olsada kiran kiz kardesimle 10 sene sonra gorusucez. O yasindan daha olgun gosterir bense boyumdan dolayi daha genc. Simdilik kucuk olarak gorulmek hos degl ama ilerde gorsun o kardesim benim.
Ben genx kiz gibi durucam o yasindan cok daha yasli duracak.
Ikinci yararida asla burya:' sevgilim benden kisaa" diye bi konu acmiycak olman.
Her insan özeldirAllahım yüzüm çirkin olsun boyum uzasın diye saçma saçma dualar etmem mi dersiniz ağlayıp zırlamalarım mı dersiniz tabi bu psikolojiye sahip olmamda emeği olan çok insan var. Sanki benim elimde olan birşeymiş gibi. Hatta bir ara evlendiğimde çocuk yapmamayı düşünmüyordum sırf bana çekerde benim yasadığım psikolojiyi yaşar diye Bir sürü saçma sapan şeyler. Topuklu giyincede kendimi uzatma çabasında olduğumu düşünüp alay ediyorlar düz giyincede ben kendimi kötü hissediyorum. Sihirli bir değnek değse sabah uyandığımda puuf 10 cm bir uzama ah muhteşem olurdu sanırım ama malisefki peri masallarında yaşamıyoruz o yüzden yapmam gereken halime şükretmek
Yaşım 18 boyum 150-56 felandır, saçma olan şu ki uzun bir mankenin minyatürü gibi fiziğim, yüzümde çok güzel görünüş açısından tek sorun boyum uzun olsam mükemmel olucakmışım ama değilim ve bu bende gerçekten büyük bir takıntı haline geldi, kendimi ufacık minicik hissediyorum, çocuk gibi görüyorum. Aksıne boyle nasıl desem kadınsı olmak istiyorum. Şuan saçmaladığımu düşünüyor olabilirsiniz fakat gerçekten kendimi mini minnacık hissediyorum