merhaba. boyla ilgili bir konu olduğu için buraya yazayım. uzun zaman olmuş ama hala kapanmamış konu belki cevap veren çıkar çünkü ben konu açamıyorum niyeyse sitede yeniyim. site yöneticisi onaylayacak falan diyo ama hiç onaylanmıyo açılmıyo. bana da yardım edin lütfen.

17 yaşında 155 boyunda 41 kilo ağırlığında bir kızım. annem de benim boylarımda ve babam 174 ya da o civarda, 2 abimden biri 180, biri 178. herkeste farklıdır ama boyun genel olarak 22 yaşına kadar uzayabildiğini duymuştum. düzenli olarak boy uzatmak için esnetme hareketlerini yapsam, basketbol, voleybol, ip atlama, tekme atma, yürüme, koşma, zıplama, pedal çevirme, sıçrama, yüzme hareketleri yapsam, dr adnan ibrahim saraçoğlu nun boy uzatma kürünü uygulasam, balık yağı içsem, kemiksuyu çorbası içsem, sütaş yoğurt yesem, cam şişedeki sek günlük sütten içip, o sütten yoğurt yapıp yesem, çok uyusam, boy uzatma formülü isimli, 6 haftada 7 cm uzama garantili, uzamazsak kitabı iade edip paramızı geri alabileceğimiz, tıbbi, bilimsel olarak incelendiği ve onaylandığı söylenen kitabı alıp, onda yazan, yapmadıklarım varsa yapsam acaba uzayabilir miyim? ne kadar uzayabilirim? bu yazdıklarım hep boy uzamasını tetikleyen şeylermiş. internetten bir doktora sorduğumda ilk önce 10 cm uzayabilirsin dedi, yapacaklarımı ayrıntılı bi şekilde anlatınca abilerine yetişirsin ben eminim demişti.çok da fazla kafaya taktığım yok ama yine de elimden geleni yapmak istiyorum. ne düşünüyorsunuz? cevap verin lütfen bana.