Değiştiremeyeceğimiz şeyler için üzülmenin saçma olduğunu 3-5 sene içinde anlayacaksın. Kimi 180 cm olur kimi 150 cm. Bu bir çok etmenin bir araya gelmesiyle dna'larımıza kodlanan bişey. Ne yaparsak yapalım çok büyük değişimler elde edemeyiz malesef. Kapsüller, spor, plates, zıplamak falan en fazla 1-2 cm oynatır. Ameliyat bileArkadaslar ben 18 yaşındayım ve 1.55 boylarindayim basta boyumla ilgili hiç sorun yasamadim taki etrafimdakiler kisaligima söz konusu edene kadar kendimle barisiktim ama hep sakayla karışık ne kadarda kisasin sen küçük ufaklık uzasana basket oyna bence gibi birsürü şey cok üzülüyorum elimde olmayan birsey ve cok üzülüyorum arkadaslarlayken biri gelip hemen söylüyor utanıyorum uzuldugumu görünce Özür diliyolar ama yok napmam gerek bilmiyorum sıkıldım bu laflardan yuzun guzel olsun diyolar ama olmuyo supratall mi ne kapsül vardi internette baktim ama etkili mi acaba varmi onerisi olan derdime ortak olucak
Arkadaslar ben 18 yaşındayım ve 1.55 boylarindayim basta boyumla ilgili hiç sorun yasamadim taki etrafimdakiler kisaligima söz konusu edene kadar kendimle barisiktim ama hep sakayla karışık ne kadarda kisasin sen küçük ufaklık uzasana basket oyna bence gibi birsürü şey cok üzülüyorum elimde olmayan birsey ve cok üzülüyorum arkadaslarlayken biri gelip hemen söylüyor utanıyorum uzuldugumu görünce Özür diliyolar ama yok napmam gerek bilmiyorum sıkıldım bu laflardan yuzun guzel olsun diyolar ama olmuyo supratall mi ne kapsül vardi internette baktim ama etkili mi acaba varmi onerisi olan derdime ortak olucak
canım boyun kısaysa uzamak için sağlıklı beslenip spor yapmalısın bu şekilde normalde olacağın boydan daha uzun olursun bir 20cm uzamazsın belki ama 5-8 cm uzayabilirsin hemde yaşın küçükmüş avantajlısınArkadaslar ben 18 yaşındayım ve 1.55 boylarindayim basta boyumla ilgili hiç sorun yasamadim taki etrafimdakiler kisaligima söz konusu edene kadar kendimle barisiktim ama hep sakayla karışık ne kadarda kisasin sen küçük ufaklık uzasana basket oyna bence gibi birsürü şey cok üzülüyorum elimde olmayan birsey ve cok üzülüyorum arkadaslarlayken biri gelip hemen söylüyor utanıyorum uzuldugumu görünce Özür diliyolar ama yok napmam gerek bilmiyorum sıkıldım bu laflardan yuzun guzel olsun diyolar ama olmuyo supratall mi ne kapsül vardi internette baktim ama etkili mi acaba varmi onerisi olan derdime ortak olucak
Ben 22 yaşındayım en son 21 yaşında 3 cm uzadım 173 oldum hiç üzülme 20 yaşında kadar Uzama Şansın var. Hiç uzulme millette ne kusurlar var tamamen aşağılık kompleksi
Yillar sonra onlar yaşlandığında sen daha genç görüneceksin 10 sonra nasıl bir avantaja dönüşecek göreceksin.ne demişler bodur tavuk her dem piliç. Bende minyonum buyum 1 60 yaşımdan en az 7-8 yaş küçük görünüyorum.. tadını çıkar derim..Arkadaslar ben 18 yaşındayım ve 1.55 boylarindayim basta boyumla ilgili hiç sorun yasamadim taki etrafimdakiler kisaligima söz konusu edene kadar kendimle barisiktim ama hep sakayla karışık ne kadarda kisasin sen küçük ufaklık uzasana basket oyna bence gibi birsürü şey cok üzülüyorum elimde olmayan birsey ve cok üzülüyorum arkadaslarlayken biri gelip hemen söylüyor utanıyorum uzuldugumu görünce Özür diliyolar ama yok napmam gerek bilmiyorum sıkıldım bu laflardan yuzun guzel olsun diyolar ama olmuyo supratall mi ne kapsül vardi internette baktim ama etkili mi acaba varmi onerisi olan derdime ortak olucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?