boyum kisa cok üzülüyorum

dropda

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2014
139
35
48
Arkadaslar ben 18 yaşındayım ve 1.55 boylarindayim basta boyumla ilgili hiç sorun yasamadim taki etrafimdakiler kisaligima söz konusu edene kadar kendimle barisiktim ama hep sakayla karışık ne kadarda kisasin sen küçük ufaklık uzasana basket oyna bence gibi birsürü şey cok üzülüyorum elimde olmayan birsey ve cok üzülüyorum arkadaslarlayken biri gelip hemen söylüyor utanıyorum uzuldugumu görünce Özür diliyolar ama yok napmam gerek bilmiyorum sıkıldım bu laflardan yuzun guzel olsun diyolar ama olmuyo supratall mi ne kapsül vardi internette baktim ama etkili mi acaba varmi onerisi olan derdime ortak olucak

Minyon tipli olmak her zaman için avantajdır. Ben de öyleyim, ordan biliyorum üzülme bunun için. Ilerde çok daha mutlu olacaksın. Yaşını da göstermezsin hiçbir zaman.

benimde kardeşim yok burnum çirkin yok kulağım kepçe diye diye yedi bitirdi kendini 21 yaında hala aklı bir karış havada sen eline mesleğini al canım senden kat kat uzunlar önünde eğilir çok sorun ediyosanda psikolog yardımı al ama önce senden daha kötü durumda olan insanları düşün derim ben
sevgiyle kal..

Cooookta kisa degilsin bu boydakiler daha citi piti sirin guzrl gorunurler
Bence hic takma yahu allah baska dert vermesin

Kısaysan kısasındır. Bu yaştan sonra hapa filan çok umut bağlayıp mucize bekleme. Artık fazla farketmez boyun, ne yaparsan yap.
Uzama umudunu bir kenara bırak, ve kendini böyle kabullen öncelikle. Lafa da gül geç yani. Bizim milletimize asla yaranmayacağını, fiziksel özellikleri fazlasıyla dile getirip hiç bir şey beğenmeyen bir millet olduğumuzu unutma. Uzun olsaydın da başka tarafına dikkat çekerlerdi nasılsa. İnsan kendi içinde komplekssiz ve kendiyle barışık olmalı.

Ayni boydayiz senin yaslarinda cokkk takardim
İnan cok sacmaymis minyon olmaktan cok mutluyum 31 yasindayim herkes 20 li yaslarda oldugumu zannediyor yasinin getirdigi bir psikoloji bu zamanla bunu gormuyorsn bile ayrica bir kac cm uzayabilirsin bunlarin yontemleri internette mevcut yasin cok genc daha

Bence Türkiye standartlarına göre normalsin.
Hoş yaşın küçük belki uzarsın daha ama uzamazsanda pilates yapabilirsin duruşu dikleştirir ve uzun gözükmeni sağlar.
En kolayı da topuklu ayakkabı

Ben 22 yaşındayım en son 21 yaşında 3 cm uzadım 173 oldum hiç üzülme 20 yaşında kadar Uzama Şansın var. Hiç uzulme millette ne kusurlar var tamamen aşağılık kompleksi

Değiştiremeyeceğimiz şeyler için üzülmenin saçma olduğunu 3-5 sene içinde anlayacaksın. Kimi 180 cm olur kimi 150 cm. Bu bir çok etmenin bir araya gelmesiyle dna'larımıza kodlanan bişey. Ne yaparsak yapalım çok büyük değişimler elde edemeyiz malesef. Kapsüller, spor, plates, zıplamak falan en fazla 1-2 cm oynatır. Ameliyat bile
5-8cm uzatıyor bildiğim kadarıyla. İnan çok büyük fark olmaz bir kaç santi daha uzasanda. Sırf bunun için vücuduna ne gibi zararlar vereceğini bilmediğin ilaçlar alma sakın. Kendine güvenmen burda kilşt nokta. Kendine güvenirsen ne boyunun önemi kalır ne güzelliğinin ne saçının başının. Önemli olan kendini sevmen ve olduğun gibi kabullenmen. Kendinle barışık olmalısın.
Bu arada ben 21 yaşıma kadar uzadım. Sen de birkaç santim daha uzarsın muhtemelen.

Estetik konularda
"düzeltebiliyorsan düzelt, olmuyorsa düzeltemeyecegin seyler icin bosuna kendini hırpalama kabullen"
prensibinden yanayım ben.
Mesela gögüslerim kücük, burnum cirkin, dudaklarım ince vs. vs. Bunlar su anda bi kac bin tl ile asılabilen sorunlar. Yani para biriktirip düzeltebilir isteyen kisi.
Ama boy mevzusu öyle degil ne yazık ki. Yani var sanırım bi operasyonu ama su anda harcanan para, zaman ve cekilen acıya baktıgında zararı kârını kat be kat aşıyor. Bu nedenle düzeltemeyecegin bi sey icin kendini hırpalama kabullen ve oldugundan daha iyi göstermeye calıs. Topuklular, kilon fazlaysa kilo vermek, skinny pantolonlar seni oldugundan daha uzun gösterir. Bunlarla sorununu kamufle etmeye calısmalısım bence.

Merhaba dropda
Bende boyu kisa biri olarak sana yardimci olacagimi dusunuyorum. 27 yasindayim1.55 civarı bir boyum var.
Bugüne kadar boyum ne eğitimime ne işime ne de ilişkilerime engel oldu. Gayet normal degil mi?
Senin geleceğini bu denli etkileyecek.birsey gibi düşünme bunu. Derslerine ve hedeflerine odaklan,herkesi de dinleme.
Boyundan kime ne ayrıca,bu sana ne artı ne eksi kazandırır hayatta. Bu kadar canını sıkan insanlari da uzak tut derim,ileride minyon tipli olmanın büyük avantajını yaşayacaksin,o zaman da bugun kendini üzdüğüne ayrıca üzüleceksin.
Kendini oldugu gibi kabul et,ve kimseyi dinleme.
Sevgiler.

Bende böyle dusunuyorum ama insanlar özgüvenimi yitirmeme sebep oldu sucmus gibi benımle imalı bır sekılde konusuyorlar cevabımı verıyorum sizin için sorunsa buyrun konusmayın dyerek kapatıyorum konuyu ama en güzel zamanımda tanıdıgım tanımadıgım insanlar içinde gelip alaylı bir şekilde bunu dıle getırıyorlar bırakın bana soylemeyı ortam ıcınde tekk konuymus gibi elımde olan bırsey degıl sonucta boyla yargılanmak gercekten cok zoruma gıdıyor okadar benım uzerımde etkılı oldular kı yurudugumde sankıı bakıcaklar gibi oysakı kıyafetimle davranıslarımla bunu ortuyorum ama her zaman acıyorlar

Ben boyumdan cok mutluyum yanı sorun hıc etmedım benım sorun etmedıgım bır ozellıgı ınsanlar sorun etmeye basladı ne hayret ki

Internette satilan ne oldugu belirsiz ilaclardan kesinlikle uzak dur...
Ikincisi de bu senin boyun, bunu degistiremezsin, o zaman sorunmus gibi takilip kalma...
Ustelik yasin daha ufak biraz daha uzarsin buyuk ihtimalle, hatta istersen pilates yap o da ufak bile olsa katki saglar...
Kimsenin ne dedigini takma, minyon kadinin da uzun kadinin da avantajlari var kendine gore...
Kendinle barisik olmalisin zaten boyun da aman aman kisa degil, citi piti birisin...
Buna takilirsan kendini uzmekten ve ozguvenini yerle bir etmekten baska bir ise yaramaz, senin elinde...

Not: Buraya gelip "selvi" boyunu yazan karakterler ego tatmini yapayim derken komik oluyorsunuz, yapmayin!

canım boyun kısaysa uzamak için sağlıklı beslenip spor yapmalısın bu şekilde normalde olacağın boydan daha uzun olursun bir 20cm uzamazsın belki ama 5-8 cm uzayabilirsin hemde yaşın küçükmüş avantajlısın

Ben 22 yaşındayım en son 21 yaşında 3 cm uzadım 173 oldum hiç üzülme 20 yaşında kadar Uzama Şansın var. Hiç uzulme millette ne kusurlar var tamamen aşağılık kompleksi

Hadi ya 21 yaşında mı uzadın ? Bende 21 yaşındayım 1.68 boyum var , uzar mıyım acaba 2 cm daha ?
Pilates yapıyorum duruş bozukluğunu düzelttiği için daha uzun gösteriyor. Ama bu yaşta uzamaz diye biliyordum

Yillar sonra onlar yaşlandığında sen daha genç görüneceksin 10 sonra nasıl bir avantaja dönüşecek göreceksin.ne demişler bodur tavuk her dem piliç. Bende minyonum buyum 1 60 yaşımdan en az 7-8 yaş küçük görünüyorum.. tadını çıkar derim..

hiçç üzülme ya olur mu öyle şey bi defa minyon görüntünden dolayı her daim genç görüneceksin ayrıca çok gençsin canım daha önünde çok güzel yıllar olacak emin ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…