• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boyum ne kadar uzar?

Balkabagi98

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2011
105
0
46
Kırklareli
Ben liseye geçtim. Yaşım 14. Boyum da şu an 1.50.Halbuki annemin babamın boyu da o kadar kısa degil. Babam 1.75 annnem 1.62.
13 yaşında adet gördüm . Adet gördükten sonra kızlar en fazla 5 cm uzuyormuş sanırım.Boyumu nasıl uzatabilirim? Ne kadar uzar en fazla? 1.60 olsa yetecek ama.

13 yaşında adet görmeye başlamışsan 17 ye kadra boyun uzar, ama pek bir şey yapmazsan çok fazla uzayacagını sanmam. basketbol kursuna git... düzenli ve uzun süreli gidersen boyun baya bir uzar...

annen kadar olur boyun merak etme. 18 yaşına kadar boy uzar.

ama süt içip basket oynarsan yani sürekli yükseğe zıplarsan, boyunu annenin boyundan 2 cm daha uzatabilisin.

ama büyümeyi baskılayıcı ilaçlar (alerji ilaçları gibi) kullanmak zorunda kalırsan boyun az uzar...

Son düzenleme:
bayaa bi uzar..yanı ben şaun 23 yaşındayım 3 sene öncesine kadar uzuyodum hala :) ..ama arkadaşın dediği gibi bişeyler yapman lazım.basketbol-spor gibi.

en iyi boyu uzatmaya yarayan besin balıktır..arkadaşların dediklerinide düzenli olarak yapmalısın..ayrıca süt,peynir ve yoğurt gibi kalsiyumu zengin besinleri de tüketmeyi ihmal etme..

Back
X