boyum uzar mı

boyun iyi bence, uzamasını isteyerek canını sıkma hiç.

benim boy 175, koca bulamıyorum, istediğim ayakkabıyı giyemiyorum, herkesin kafasının üstünden bakıyorum, ceketlerin kolları olmuyor vs. rahatsız edici yani. senin boyunda olmak için neler vermezdim.

filmlerde bilmem nede uzun boy iyi ama normal hayatta uzun boy hiç pratik değil.

ayrıca dalyan gibi adamlar hep senin boylarında kızları tercih ediyor, size de bu bakımdan gıcık oluyorum :36::34:

ilahi :D bizde size imreniyoruz nolcak şimdi :)))
şimdi canım ailemde olsun dışarda olsun biri gördüğünde, konu açılıyor hep "minyonsun" diyolar işte bu terimden nefret etmeye başladım da :)

bence uzamaz benim duyduğum adet olduktan sonra beş altı cm daha uzayabiliyosun sonra duruyo
genelde böyle diye biliyorum ama istisnalar da vardır tabiki

ama boyun kısa değil bence normal
zaten tr ortalaması da 1,60 filan diye biliyorum ben

Son düzenleme:
ilahi :D bizde size imreniyoruz nolcak şimdi :)))
şimdi canım ailemde olsun dışarda olsun biri gördüğünde, konu açılıyor hep "minyonsun" diyolar işte bu terimden nefret etmeye başladım da :)

canım sen miyon tipli deyilsin ben 160 cm boyluyum eşim 183 cm hatta şarkısını bile söylüyoruz senle benim aramda kocaman bir fark var [ceza] nın şarkısı şunu dünüşdün mü senden daha çok kısaları eyer saglıklıysan boyunun önemi yok sen ailenin dedine bakma sen kendine iyi bak eyer deseydik ki şu şöyle söylüyor bu böyle söylüyor deseydik şimdiye çoktan ölmemiz laaaazımdı takma güzelim

Son düzenleme:
bence uzamaz benim duyduğum adet olduktan sonra beş altı cm daha uzayabiliyosun sonra duruyo
genelde böyle diye biliyorum ama istisnalar da vardır tabiki

ama boyun kısa değil bence normal
zaten tr ortalaması da 1,60 filan diye biliyorum ben

bende tam onu söylüyecektim türkiyede ideal kadın boyu 160 cm

Ben anlamıyorum boy uzamasının adetle alakalı olmasına ,bence buyume evresine kadar bır süreç.Vücudun kendını tamamlamasına kemiklerin son gelişimine kadar olan bır süreç sanırım.
Bende 20 yim.1,67 falanım.Bende uzamak ısterım 1.70 olsaydım iyi olurdu :S:14:
bende 20 yaşındayım ve 1.67 cm boyum var ama en fazla 3 cm daha olsa fena olmazdı zaten plates hareketleri uzatır plates 30 yaşındaki insanları uzatıyorsa senide uzatır en azından duruşun bile daha dik ve sağlıklı olur

Son düzenleme:
bende 20 yaşındayım ve 1.67 cm boyum var ama en fazla 3 cm daha olsa fena olmazdı zaten plates hareketleri uzatır plates 30 yaşındaki insanları uzatıyorsa senide uzatır en azından duruşun bile daha dik ve sağlıklı olur

Plates yapmayı hiç düşünmedim ama bir düşünücem .Teşekkür ederim canım

24e kadar kemik gelisimi devam eder, az uzarsin fazla uzarsin bilmem yapina bagli ama uzarsin

keşke kolay bir uzama yöntemi olsa. ameliyat dışında biraz zor uzar bir yaştan sonra :(

hanımlar ben 20 yaşındayım boyum 1.63 ama biraz daha uzayıp uzamayacağını merak ediyorum. sizce uzar mı? ve ne yapmam gerekir
21 yasına kadar boy uzarr balıgın ıcınde kı sanırım palamuttu yada alabalık İBRAHIM SARACOGLUNUN SITESINDEN KESINLIKLE BAKKKKK. neyse o balıkların ıcındekı sıyahhh azcık bı et var o etı yersen boyunun kesınlıkle uzadıgını goruceksın dedı canlı yayında 2 gun evvelllllllllllllllllllllllll

Back
X