boyum:)

evet bı kacsantım uzun benden ama gecıyoda gecıyo 25 e kadar uzarsın deıler am ao surecde neler yapmalıyım bılmıyorum

Söyledim ya tatlım topuklu giyeceksin tabi normal günde hep topuklu giyemezsin
Ama en azından dolgu topuk cok güzel ayakkabılar ver fazla da abartma yaşın küçük
Yani şirin güzel yaşına uygun bişeyler bak kendini de yaşından büyük gösterme yakışmaz..

Bodur tavuk her daim piliç :ssz:
Annem 1.58 boyunda babam 1.92, şu an boşanmış da olsalar zamanında çok yakışıyorlardı. Uzun boylu olan bir erkek minyon kızlardan hoşlanamaz diye bir kaide mi var? Valla ben 1.72 boyundayım ve minyon kızları çok beğeniyorum. :ssz:

sen kendine güven niye başkalarının laflarına bu kadar takılıyorsun. Benim boyum 1.53 istersem 1.90 lık sevgilim olur istersem benden kısasını bulur yanımda gezdiririm kime ne ?
ayrıca sana bir örnek vereyim teyzemin boyu 1.50 eniştem 1.85 bunun gibi yüzlerce örnek var başkalarının lafına bakmaya devam edersen boyun biter burnun başlar burnun biter kaşların ondan sonra göğüslerin. Yani hep eleştirilecek bir şey çıkar ortaya. Kendini sev gerisine karışma, kimseyi karıştırma. 1.80 lik sevgilin senle beraber halana ne oluyor ?

ay pardon erkek kardeşimi erkek arkadaşım olarak okumuşum :1:
her neyse söylediklerim aynı kapıya çıkıyor :27:

ben de erkek arkadaşım olarak anladım :37: ayrıca ne alaka yani kardeşinle aynı boyda olmak zorunda mısın :26: hem erkek arkadaş tamam belki baya bi fark olur ama artık alıştık buna toplum olarak öyle düşünüyorum, ki erkek kardeş ne alaka neyse çok karıştı boşver be gülüm :52:

17 yasındayım 158 boyum var 42 kıloyum ben sorun pek etmıyodum ama erkekkardesım yaklasık 180 olunca herkez dalgagecmeye basladı ozellıklede halam delı edıyo benı boyu bı kacsantım benden uzun dıye sızce boyum dahauzarmı neler yapmalıyım ?

boyuna takıntılı olman yaşından kaynaklanıyor gayet normalsin çünkü. ama beden ölçülerin boyuna göre az. zayıfsın yani. gelişme çağındasın. 22 yaşına kadar uzayanları gördüm ben. spor olsun hayatında asla diyet falan yapma. benim eşim 1.85 ben 1.55 im :1: insan belli bir yaştan sonra pek takmıyor

Minyonluk bayanlara çok yakışıyor bence:9:(Tabi uzun boyluları da beğenirim).
Bende 1.58 boyundayım hiç takmıyorum valla topuklu falan da giymiyorum biraz daha büyüyeyim anca öyle :52:
Tabi şu kilolarımdan kurtulsam daha uzun gözükücem :52::52:

hadi ya .s peki takıyomusun kafana benim gibi

Allah keşke bana da boyum kısaa derdi verseymiş.. bende de boyum aşırı uzun derdi var 17 yaşındayım erkeklerden bile çok uzunum off :50: 26 ağustosta endokrinolojiye gidicez 12 yaşındaki erkek kardeşimle hormon tedavisine başlanacak gerekirse o da bişey değil göğüslerim büyüyemedi adam gibi 70-75 de kaldılar ha var ha yok östrojen bascaklar bi güzel :17: daha nolsun minyonlara bayılırım ben bide o kadarda kısa değilmişsin 1.58 çok şeker bencee :16: dua edin bizim içiinn rica ediyorumm

17 yasındayım 158 boyum var 42 kıloyum ben sorun pek etmıyodum ama erkekkardesım yaklasık 180 olunca herkez dalgagecmeye basladı ozellıklede halam delı edıyo benı boyu bı kacsantım benden uzun dıye sızce boyum dahauzarmı neler yapmalıyım ?

sen buna mı üzülyn ya 1 50 boyunda olanlar napsınnnnnnnnnnnnnn :50:

aynı boydayız. benim de biraz boy takıntım var açıkçası ama alıştırdım şu sıralar kendimi topuklu ayakkabı giymeye. 8- 10 cmlik topuk giyiyorum ortada pek de bi problem kalmıyor ehehe :1: boyun da uzarsa 20 yaşına kadar biraz daha uzayabilir yani en fazla 2- 3 cm diye düşünüyorum

aynı boydayız. benim de biraz boy takıntım var açıkçası ama alıştırdım şu sıralar kendimi topuklu ayakkabı giymeye. 8- 10 cmlik topuk giyiyorum ortada pek de bi problem kalmıyor ehehe :1: boyun da uzarsa 20 yaşına kadar biraz daha uzayabilir yani en fazla 2- 3 cm diye düşünüyorum

aynen bende topukluya alıştırdım kendımı

hadi ya .s peki takıyomusun kafana benim gibi

geçen seneye kadar aşırı takıyodum artık annem piskoloğa göndericem seni diyodu sonra bu sene hala takıntım var ama bu sene anladım ki herşey boy değil iç güzelliğin ve yüzünde biraz güzelse hayatta herşey aynı öyle ki ben evlenemiyceğimi bile düşünüyodum o dereceydi

Öncelikle affına sığınarak bir düzeltme yapmak istiyorum, 17 yaşıdaymışsın ablan sayılırım düzeltmekte sakınca görmüyorum o yüzden. N'olur kızma. "Herkez" değil "herkes" olmalı doğrusu. Bak üniversiteye başlarsın yakında vallahi dalga geçerler benden söylemesi. Lisede kompozisyon falan yazdırmıyorlar mı size yahu?
Konuna gelince, kim nasıl dalga geçermiş boyunla? Boyun senin elinde olan bir şey miymiş? Bunun geni var, çevresel faktörleri var. Sana sordular da sen mi bu boyda olacağım dedin sanki. Dalga geçilecek hiçbir şey yok. Halan da bir daha derse, senin erkek kardeşinin genleri böyleymiş ben ne yapayım de. :27:

17 den sonra uzar gayet boyun. Ama oyle super bisey bekleme tabi. Ben 17 yasinda girdim universiteye ve mezun oldugumda 3 cm daha uzundum. Olabilir yani..

Aynen ben de 17 yasinda girdim boyum 159 du ve bitirdigimde 4 cm uzamistim. 163 um ve mutluyum boyumdan :) Daha uzarsin canim merak etme

Öncelikle affına sığınarak bir düzeltme yapmak istiyorum, 17 yaşıdaymışsın ablan sayılırım düzeltmekte sakınca görmüyorum o yüzden. N'olur kızma. "Herkez" değil "herkes" olmalı doğrusu. Bak üniversiteye başlarsın yakında vallahi dalga geçerler benden söylemesi. Lisede kompozisyon falan yazdırmıyorlar mı size yahu?
Konuna gelince, kim nasıl dalga geçermiş boyunla? Boyun senin elinde olan bir şey miymiş? Bunun geni var, çevresel faktörleri var. Sana sordular da sen mi bu boyda olacağım dedin sanki. Dalga geçilecek hiçbir şey yok. Halan da bir daha derse, senin erkek kardeşinin genleri böyleymiş ben ne yapayım de. :27:

yok sorun değil:) artık çok fazla akmıyorum eskisi kadar ya gecen sinirlendim kardeşim ya sacmalama valla sevgilimin boyu kilosu senin gibi olsun isterim napıcaksın uzun olup felan dedi halamı da takma dedi:)

merhaba. uzun zaman olmuş ama hala kapanmamış konu belki cevap veren çıkar çünkü ben konu açamıyorum niyeyse sitede yeniyim. site yöneticisi onaylayacak falan diyo ama hiç onaylanmıyo açılmıyo. bana da yardım edin lütfen. :( 17 yaşında 155 boyunda 41 kilo ağırlığında bir kızım. annem de benim boylarımda ve babam 174 ya da o civarda, 2 abimden biri 180, biri 178. herkeste farklıdır ama boyun genel olarak 22 yaşına kadar uzayabildiğini duymuştum. düzenli olarak boy uzatmak için esnetme hareketlerini yapsam, basketbol, voleybol, ip atlama, tekme atma, yürüme, koşma, zıplama, pedal çevirme, sıçrama, yüzme hareketleri yapsam, dr adnan ibrahim saraçoğlu nun boy uzatma kürünü uygulasam, balık yağı içsem, kemiksuyu çorbası içsem, sütaş yoğurt yesem, cam şişedeki sek günlük sütten içip, o sütten yoğurt yapıp yesem, çok uyusam, boy uzatma formülü isimli, 6 haftada 7 cm uzama garantili, uzamazsak kitabı iade edip paramızı geri alabileceğimiz, tıbbi, bilimsel olarak incelendiği ve onaylandığı söylenen kitabı alıp, onda yazan, yapmadıklarım varsa yapsam acaba uzayabilir miyim? ne kadar uzayabilirim? bu yazdıklarım hep boy uzamasını tetikleyen şeylermiş. internetten bir doktora sorduğumda ilk önce 10 cm uzayabilirsin dedi, yapacaklarımı ayrıntılı bi şekilde anlatınca abilerine yetişirsin ben eminim demişti.çok da fazla kafaya taktığım yok ama yine de elimden geleni yapmak istiyorum. ne düşünüyorsunuz? cevap verin lütfen bana. :( :52::41::43::44:

Back
X