- Konu Sahibi sormanehald
bundan sonra oyle dıycem elımd eolan bıseymı sankı![]()
Yani...Akil var Mantik var... ALLAH böyle yaratmis,
Elimiz ayagimiz tutuyor sükür varsin boyumuz kisa olsun

Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bundan sonra oyle dıycem elımd eolan bıseymı sankı![]()
evet bı kacsantım uzun benden ama gecıyoda gecıyo 25 e kadar uzarsın deıler am ao surecde neler yapmalıyım bılmıyorum
sen kendine güven niye başkalarının laflarına bu kadar takılıyorsun. Benim boyum 1.53 istersem 1.90 lık sevgilim olur istersem benden kısasını bulur yanımda gezdiririm kime ne ?
ayrıca sana bir örnek vereyim teyzemin boyu 1.50 eniştem 1.85 bunun gibi yüzlerce örnek var başkalarının lafına bakmaya devam edersen boyun biter burnun başlar burnun biter kaşların ondan sonra göğüslerin. Yani hep eleştirilecek bir şey çıkar ortaya. Kendini sev gerisine karışma, kimseyi karıştırma. 1.80 lik sevgilin senle beraber halana ne oluyor ?
ay pardon erkek kardeşimi erkek arkadaşım olarak okumuşum
her neyse söylediklerim aynı kapıya çıkıyor![]()
17 yasındayım 158 boyum var 42 kıloyum ben sorun pek etmıyodum ama erkekkardesım yaklasık 180 olunca herkez dalgagecmeye basladı ozellıklede halam delı edıyo benı boyu bı kacsantım benden uzun dıye sızce boyum dahauzarmı neler yapmalıyım ?
hadi ya .s peki takıyomusun kafana benim gibi
17 yasındayım 158 boyum var 42 kıloyum ben sorun pek etmıyodum ama erkekkardesım yaklasık 180 olunca herkez dalgagecmeye basladı ozellıklede halam delı edıyo benı boyu bı kacsantım benden uzun dıye sızce boyum dahauzarmı neler yapmalıyım ?
aynı boydayız. benim de biraz boy takıntım var açıkçası ama alıştırdım şu sıralar kendimi topuklu ayakkabı giymeye. 8- 10 cmlik topuk giyiyorum ortada pek de bi problem kalmıyor eheheboyun da uzarsa 20 yaşına kadar biraz daha uzayabilir yani en fazla 2- 3 cm diye düşünüyorum
sen buna mı üzülyn ya 1 50 boyunda olanlar napsınnnnnnnnnnnnnn![]()
ya ıster ıstemez sıkıyo ınsan canını ...
hadi ya .s peki takıyomusun kafana benim gibi
17 den sonra uzar gayet boyun. Ama oyle super bisey bekleme tabi. Ben 17 yasinda girdim universiteye ve mezun oldugumda 3 cm daha uzundum. Olabilir yani..
Öncelikle affına sığınarak bir düzeltme yapmak istiyorum, 17 yaşıdaymışsın ablan sayılırım düzeltmekte sakınca görmüyorum o yüzden. N'olur kızma. "Herkez" değil "herkes" olmalı doğrusu. Bak üniversiteye başlarsın yakında vallahi dalga geçerler benden söylemesi. Lisede kompozisyon falan yazdırmıyorlar mı size yahu?
Konuna gelince, kim nasıl dalga geçermiş boyunla? Boyun senin elinde olan bir şey miymiş? Bunun geni var, çevresel faktörleri var. Sana sordular da sen mi bu boyda olacağım dedin sanki. Dalga geçilecek hiçbir şey yok. Halan da bir daha derse, senin erkek kardeşinin genleri böyleymiş ben ne yapayım de.![]()
Aynen ben de 17 yasinda girdim boyum 159 du ve bitirdigimde 4 cm uzamistim. 163 um ve mutluyum boyumdan :) Daha uzarsin canim merak etme