boyuma uygun mu çizmeler

edaberk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2010
456
2
66
Çanakkale
boyum 1.55 kilom47 zayıf çıtı pıtı biriyim dizüstü çizmeleri mini eteklerle kombinlemek istiyorum hiç denemedim uzun çizmelerin boyuma uygun olmadığını düşündüğüm için cesaret edemiyorum.sizce giymeli miyim.komik olur muyum

boyum 1.55 kilom47 zayıf çıtı pıtı biriyim dizüstü çizmeleri mini eteklerle kombinlemek istiyorum hiç denemedim uzun çizmelerin boyuma uygun olmadığını düşündüğüm için cesaret edemiyorum.sizce giymeli miyim.komik olur muyum

canım çok kötü durur öyle yapma bence diz altında al bende istiyorum ama boyum 160 ben bile almıyorum :)

kesinlikle yakışmıyor benim boyum 1.57 diz üstü çizme aldım bir hevesle bikaç defa giyince hiç yakışmadığını hissettim ve bidaha giymedim.

boyunuzu olduğundan dahada kısa gösteriyor malesef,tam diz altında giyerseniz daha şık duruyor

haklısınız ve almaktan vazgeçtim ama bacaklarımda cok hafif de olsa bir çarpıklık olduğunu düşünüyorum etrafımdakıler yok diyor ama ben var gibi gibi diyorum.o yüzden diz altında da giymek istemiyorum.peki ne giysem ben yaa her zaman giydiklerimden sıkıldım

haklısınız ve almaktan vazgeçtim ama bacaklarımda cok hafif de olsa bir çarpıklık olduğunu düşünüyorum etrafımdakıler yok diyor ama ben var gibi gibi diyorum.o yüzden diz altında da giymek istemiyorum.peki ne giysem ben yaa her zaman giydiklerimden sıkıldım

etrafındakiler yok diyorsa yoktur canım, ayrıca bacaklarında hafif çarpıklık olmayan yoktur ki, diz altı uzun ya da kısa çizme giy rahat rahat canım :31:

diz altı çizmeler için arkadaşlar bence Pabucino sitesini asla önermiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X