yerimi bilmiyorum ama boyumun uzaması için napsam faydalı olur bi fikri olan varmı ilaç kullanmak istemiyorum doğal yollardan faydalı birşeyler varmıdır bilgisi olan yazarsa sevinirim
Beyyine, Ben 16 yasındayım ilk adetimi 8. sınıfta yani 14 yasındayken oldum. Gec oldugumuzda mı daha cok uzarız yoksa erken mi?
Ben eskiden zayıftım hala daha oyleyim ama vucudumun genisledigini farkediyorum bu yuzden cok duzenli olmasada spor yapıyorum. 41 kiloyum ama kilo anidende alınıyo bu yuzden tedbir alıyorum :) Annemde kollarımın ve bacaklarımın genisledigini soyledi buyuyosun diyo mutlu oluyorum :)
güzelim o kadar da dert edicek kadar kısa boylu değilsin adeti geç olanlar daha fazla uzar bu benim değil doktorların dediği bir gerçek ama yinede şu dediklerimi de yaparsan senin için faydalı olabilir
1-basketbol oyna
2-bira mayası ye(gerçek bira sanma haa mayadır dediğim)
3-sütün yanında bol peynir yoğurt ye
4-diyet yapmaktan uzak dur kola içme kemikler için zararlı
çok sağol canım bolbol süt içiyorum peynir sabahları yiyorum bira mayası ne bilmiyorum bira mayası maltmı babama sordum öyle dedi yani 168 falan olsam çok istiyorum çünkü herkes gibi topuklu giyemiyorum düz tabanlada kısa duruyorum inşallah işe yarar
Canım ya senin boy uzama zamanın gecmiş gibi
Yaşın 20 baksana, yani benim bildiğim bu
Valla sen ben 20 yaşındayım nasıl uzarım diyince
Benimde yazasım geldi.
Bende 27 yaşındayım uzarmı acaba bu bücür boyum :roflol::roflol:
kızlar görüyorum hepiniz boyunuzun uzamasını istiyosunuz ama ben 20 den sonra uzuyacağını pek sanmıyorum uzasa bile bu anca birkaç santim olur çünkü kemikler arasındaki boşluklar zamanla kapanıyo ve büyüme duruyo
platesin boy uzatma konusunda faydalı olduğunu duydum bende 19 yaşımdayım amacım sağlıklı olmak ve vücut özeliklrimi koruyabilmek istersen bi araştır plates faydalı olabilir a.s.