arkadaşlar eşim bu konuda yurt dışında eğitim gördü...manuel terapi ve kayropraktik uygulamalarıyla boyun düzleşmesi kesin ve güvenli çözümü var...
eşim fizyoterapist ve manuel terapisttir ve bir cok boyun düzleşmesi olan kişiyi iyileştirdi...internetten de araştırın
geçmiş olsun
sorularınız için oguzhan söylemez / fizyoterapist aratabilirisniz
merhaba arkadaşlar ben çoktandır boyumdan başımdan çekiyorum mesela uzun süre ayakta kalsam,ağır taşısam,yorulsam ve bilgisayarın başında yada sabit dursam hemen boynuma omuzlarımın arasındaki yerdeki kemiğe ağrılar saplanıyo kasılıyo ve eğer dinlenmessem acaip bi baş ağrısı yapıyo bu gerilim tip baş ağrısı gibi yani...Fizikçi anlamadığı için nöroloji doktoruna gittim ve bana boyun düzleşmesi dedi.biri kas gevşetici biride ağrı kesiici ilaç verdi biraz kullandım ama sonuçta ağrı kesici.Acaba başka ne ii gelir boyun düzleşmesine egzersiz filan sorayım bileniniz varmı dedim.Teşkk.buyrunnnnnnnnn
kızlar en iyi spor yüzmek bence. zaten doktorumda öyle söylemişti. tatilde 10 gün aralıksız yüzdüm ne ağrım kaldı ne halsizliğim. vaktiniz ve imkanınız varsa haydi kızlar doğru yüzmeye
:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:kesinlikle doğru çünkü ben 4-5 yaşımdan beri yıllarca hep aralıksız yüzdüm..
iki senedir bıraktım,bırakmak zorunda kaldım. ve boyunz düzleşmesi. yok bel ağrıları. hepsi beni buldu. yüzmek tüm sporlardan daha etkili çünkü saçından ayakyğına kadar heryerin çalışıyor. tabi hakkını verirsen yüzmenin.. bencede.. yüzelim arkadaşlar :lepi:
Iyi günler çok eski zamanda yazılmış ama şuan da bende yaşıyorum acaba sizde ne gbi sorunlar oluyrbende baş ağrısı ve kulak çınlaması ugultu oluyr başım dönüyor midem bulanıyor acaba bunları boyun duzlesmesi mi yapıyor daha önce kaç kere mr çekildi birşey yoksadece boyun düzlesmem varbaş ağrısı ve sürekli başdönmesi nedeniyle kbb uzmanına göründüm her türlü test muayene sonucu boyun düzleşmesi teşhisi kondu ve fizik tedaviye yönlendirdi.. onndada bütün kontenjanlar doluymuş taaa 10 mayısa randevu verdiler.. bir çok ilaç yazdılar ama ilaçları kaldıramıyor bünyem ve ben çok kötü baş ağrısı baş dönmesi çekiyorum egzersiz falanda bulamadım.. ne yapıcam..
Merhaba üzerinden baya geçmiş ama orda misiniz bilmiyorumEvet! Tam 2 yıl. Gitmediğim yer kalmadı kullanmadığım ilaç kalmadı kas gevşeticiler neler neler pilates yüzme dersleri ... geçmedi geçmedi!!! Baş dönme denge kaybı stres asabilik...
Ta ki!!!!!!!!
Çok mücadele verdim çokkk!!!
Evet formül veriyorum
Kas gevşetici sürüyorsunuz
Ardından zeytin yap ısıtın sıcak sıcak sürün Ve sarın hafif bir şey İle...
Egzersizleri hafif olarak olması gereken gibi yapın..
Zeytin yağ beni kurtardı
Sabah akşam sürün sıcak sıcak anında
Şifa ALLAH Şükürler olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?