- 3 Ekim 2007
- 3.611
- 968
- 688
- Konu Sahibi Loiseauxrouge
-
Bende boyun,çene altı bölgemin daha sıkı olmasını istiyorum. Bu konuda doktorla görüşeceğim bakalım ne diyecek :)) Belki bişektomi işlemide yaptırırım eğer onay verilirse. Daha üçgen sıkı bir alt yüz içinAranızda boyun germe ameliyatı olan var mı ? Fiyat ve süreci paylaşır mısınız ?
Sonucu yazarım canımBende boyun,çene altı bölgemin daha sıkı olmasını istiyorum. Bu konuda doktorla görüşeceğim bakalım ne diyecek :)) Belki bişektomi işlemide yaptırırım eğer onay verilirse. Daha üçgen sıkı bir alt yüz için
Arzumcum messetter botoks konusunda bilgin var mı ? O da yüz şeklini çok hoş yapıyor.Bende boyun,çene altı bölgemin daha sıkı olmasını istiyorum. Bu konuda doktorla görüşeceğim bakalım ne diyecek :)) Belki bişektomi işlemide yaptırırım eğer onay verilirse. Daha üçgen sıkı bir alt yüz için
Messetter botox u çeneyi etkiliyor sanırım. Yani çene kısmını daha ufak yada kalın yapabiliyor. Benim istediğim yüzün alt kısmını yukarıya doğru çekersinya hani,kulak önünden elinle yukarı çekince alt çene hattı daha gergin ve sıkı oluyor. Alt gıdı da gergin sıkı oluyor. Öyle birşey istiyorum sanırım :))Arzumcum messetter botoks konusunda bilgin var mı ? O da yüz şeklini çok hoş yapıyor.
Canim benide haberdar et olurmu? Ayni sorunu yasiyorum .sacli derinin icinde kucuk bir kesiyle yanlardan kaslar yukari cekiliyor. Cene yanlari ve hatti netlesiyor. Daha once gorustugum dr bu yontemi onermisti. Endoskopik alt yuz germeMessetter botox u çeneyi etkiliyor sanırım. Yani çene kısmını daha ufak yada kalın yapabiliyor. Benim istediğim yüzün alt kısmını yukarıya doğru çekersinya hani,kulak önünden elinle yukarı çekince alt çene hattı daha gergin ve sıkı oluyor. Alt gıdı da gergin sıkı oluyor. Öyle birşey istiyorum sanırım :))
Gerçekten ihtiyacım ne bilmiyorum. Yani ne yapılabilir,ne yapılırsa o görüntüye ulaşılır bilmiyorum. Haftaya doktoruma gidip konuşacağım. Alt göz kısmında torbalanma ve çöküklük var,bu beni rahatsız ediyor. Onunla birlikte yüz ovalimide hallettireyim diyorum. Kalıcı olsun daha iyi :)
Masseter botoxu sirf inceltme icin yaptirdim nerdeyse 1 ay oldu hala bir etkisi olmadiArzumcum messetter botoks konusunda bilgin var mı ? O da yüz şeklini çok hoş yapıyor.
Canım sen bişektomi oldunmu ? O da var aklımda,perşembe günü görüşmeye gideceğim bakalım nelere onay verecek?Canim benide haberdar et olurmu? Ayni sorunu yasiyorum .sacli derinin icinde kucuk bir kesiyle yanlardan kaslar yukari cekiliyor. Cene yanlari ve hatti netlesiyor. Daha once gorustugum dr bu yontemi onermisti. Endoskopik alt yuz germe
Bisektomi ise kolay yani diger geciridgim ameliuatlara gore bana kolay geldi Ama yinede bir kac hafta boyunca ic yanaklarim aciyordu. Birde benim morarma cok olmustu
Ama benim dr bu konuda tecrubeli degildi
Arkadasim Ufuk beye yaptirdi ne sisme ne morarma, kolay atlatti
Evet canim gecen yil bisektomi olmustumCanım sen bişektomi oldunmu ? O da var aklımda,perşembe günü görüşmeye gideceğim bakalım nelere onay verecek?
Bir kaç seanstan sonra ancak incelme oluyormuş. Alt yüz çok geniş değilse bence gerek yok. Dr bana da tavsiye etti. Aynaya bakıyorum bence ihtiyacım yok . Neden aklımıza sokuyorlar bilmiyorum. Tabiki para olayı.... Bir kaç seanstan sonra kalıcı oluyormuş. Yani geri dönüşü yok.Masseter botoxu sirf inceltme icin yaptirdim nerdeyse 1 ay oldu hala bir etkisi olmadi
Bişektomi de birkaç seans mıBir kaç seanstan sonra ancak incelme oluyormuş. Alt yüz çok geniş değilse bence gerek yok. Dr bana da tavsiye etti. Aynaya bakıyorum bence ihtiyacım yok . Neden aklımıza sokuyorlar bilmiyorum. Tabiki para olayı.... Bir kaç seanstan sonra kalıcı oluyormuş. Yani geri dönüşü yok.
Yok tatlım ya :) masseter botoksu bir kaç seans sonrası sonuç veriyor. Bişektomi tek seans tabiki. Fiyat ne diyorlar ?Bişektomi de birkaç seans mıYahu alsınlar alınacak kadar yağı olsun bitsin yani,birkaç defa yapılırmı o işlem? Dolgumu bu?
Ben bugün gittim görüşmeye yüzüm için, hiçbirşey yapmam sana henüz çok erken ve gerekte yok zaten dedi. Alt göz yapacak,yüzün için sentetik olan dolgulardan ve botox yaptırabilirsin ameliyattan sonra dedi.Yok tatlım ya :) masseter botoksu bir kaç seans sonrası sonuç veriyor. Bişektomi tek seans tabiki. Fiyat ne diyorlar ?
Arzumcuğum ne yaptın. Çene altı boyun yaptırdın mi? Ameliyat için erken demiş. Ne yaptırdın. Benim boynumada germe yapılamıyor. Gergin deniliyor. Bende küçük gıdı vardı ama hafif gevşekti. 2 hafta önce onu aldırdım. 1 cm doku alındı. Ama boyun için ne yapılır bilemiyorum. Boyun hareketiyle oluşan dikey çizgiler var.Bende boyun,çene altı bölgemin daha sıkı olmasını istiyorum. Bu konuda doktorla görüşeceğim bakalım ne diyecek :)) Belki bişektomi işlemide yaptırırım eğer onay verilirse. Daha üçgen sıkı bir alt yüz için
Canım yüz için hiçbir işleme gerek yok şu an dedi. Göz altı torbaları nı aldırdım en son ve fazla deri alınmıştı. Son işlemin o şu anlıkArzumcuğum ne yaptın. Çene altı boyun yaptırdın mi? Ameliyat için erken demiş. Ne yaptırdın. Benim boynumada germe yapılamıyor. Gergin deniliyor. Bende küçük gıdı vardı ama hafif gevşekti. 2 hafta önce onu aldırdım. 1 cm doku alındı. Ama boyun için ne yapılır bilemiyorum. Boyun hareketiyle oluşan dikey çizgiler var.
Heryerimiz kesi olacak bu gidişleArkadaşlar Instagramda Almanyada bir plastik cerrahin yaptığı boyun germe. Çok ilginç geldi. Acaba sarkması pek olmayan boyunlar için mi anlamadım. İz kalmıyormuş. Hastalar memnunmuş.
Valla Arzumcum :))) ya boynuma gerilmez diyorlar. Çıldıracağım . Normal duruşta gergin duruyor. Çekince ele deri gelmiyor. Ama boyun hareketiyle buruşuyor. Biraz kambur oturunca bakıyorum boyunda çizgiler oluşuyor. Ciddi buruşuk gibi. Yanlardan çekiyorum fazla deri yok. Ne yapacağımı şaşırdım. Resimdeki kadın gibi kesseler olur gibi geldi :)))) Ama Almanyada yapılmış. İlk defa böyle bir şey gördüm. Ne yapsam şu boynuma. Botoks olur mu ki. Sen bilgili kızsın.Heryerimiz kesi olacak bu gidişleFrankeştayn gibi olacagız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?