• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boyun fıtığı çok tehlikeli mi?

Pembe Unal

Nirvana
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2011
13.772
49.037
798
Kızlar annemin sağ kolunda şişme ve ağrı vardı.. Bugün acile gitti.. Doktor boyun fıtığı olabilir demiş ama Pazar günü olduğu için MR çekilemedi.. Yarın çekecekler...

Boyun fıtığının tehlikeleri nelerdir? :5:
Annem iyileşir değil mi :43: :14:

canım geçmiş olsun

benim annemde de var belinde ve boynunda

fıtıkdan hariç boyun düzleşmesi ve kireçlemede var tedavisi ise fizik tedaviye gitmekdir aksatmadan tedavisini olmasıdır. Baş ağrısı ile beraber mide bulantısı da yapıyormuş doktor söylemiş boynunu mümkün olduğunca sıcak tutsun banyo yaptıkdan sonra saçları ıslak durmasın

şu istikbal bellonada boyun hastalıkları için satılan yastıklar var ondan da kullansın anneciğin

benim çeyizimize bu yastıklardan almışdı annem kullanıyorum başka yastıkla yatamıyorum çok faydasını gördüm benimde boyun düzleşmesi var şiddetli baş ağrısı ile beraber mide bulantısı çekiyorum.

canım geçmiş olsun

benim annemde de var belinde ve boynunda

fıtıkdan hariç boyun düzleşmesi ve kireçlemede var tedavisi ise fizik tedaviye gitmekdir aksatmadan tedavisini olmasıdır. Baş ağrısı ile beraber mide bulantısı da yapıyormuş doktor söylemiş boynunu mümkün olduğunca sıcak tutsun banyo yaptıkdan sonra saçları ıslak durmasın

şu istikbal bellonada boyun hastalıkları için satılan yastıklar var ondan da kullansın anneciğin

benim çeyizimize bu yastıklardan almışdı annem kullanıyorum başka yastıkla yatamıyorum çok faydasını gördüm benimde boyun düzleşmesi var şiddetli baş ağrısı ile beraber mide bulantısı çekiyorum.

Sağol canım bu dediklerini anneme de söyliycem
MR sonucu çıksın da bi inşallah değildir

Back
X