Boyun Fıtığı

dilekkivrak

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2014
115
120
53
43
Arkadaşlar aranızda boyun fıtığı olan var mı? Fizik için hastanede yatıyorum geçmiyo bu

Ahh ahh Ben çekmedim ama teyzem geçen yaz tutuldu bu merete Ne çekti, ne çektik yaa Geçmiyo malesef geçmiyor. Fizik tedaviyle hafiflerse hafifler o fıtığın durumuna bağlı. Teyzemde işe yaramadı, omuriliğin içine yapılan bir iğne var dediler Baya zor bişey onu da yaptırmak, ama hemen keser ağrıyı keser dediler. Kesmezse bile üç aşamalı üç tane yapılınca garanti dediler. Teyzem ilkini yaptırdı, öyle hemen de geçmedi bir ay falan sabretti hafifledi biraz. Ama klimadan , esintili serin yerden çok sakınmak gerek. İğne omurilikten yapıldığı için hem korkutucu hem de kortizonlu bi iğne aşırı kilo aldırıyor ve yan etkileri var . Hiçbir ağrı kesici vs çare değil, acil çözümüne bak, doktorlara koştur yani bi çözüm bulun de geçiştirmesinler, ilaçlarla dindirmeye çalışıp karaciğerini yorma. Ortopedik yastık al mutlaka, hatta boyunluk kullanırsan iyi gelebilir

cnm bende de boyun düzleşmesi var ama dikkat etmezsem fıtıga dönebilrmis.sana tavsiyem benim gibi en basta ortepedik boyun yastıgı al ilk 1 hafta cok rahatsız edecek yastık seni ama sonra cok rahat edeceksin hatta onsuz yatamayacaksın bile onun yanında kollarını omuz kısmını bol bol calıstır imkanın varsa yüzmeye git uzmanlar birebir diyor.uzun saclı isen eger banyodan cıkınca kesinlikle saclarını ıslak bırakma boynuna asırı agrı yapıyor.son olarakda egzersiz yap ben ufak su şişeleri ile indir kaldır hareketi yapıyordum tabi zamanla agırlıklar artması lazım ebatı büyüt.öyle cnm bu sayede o gecmeyen dehset agrılardan kurtuldum dümdüz olan boynum masallah düzelmek üzere dedi doktor.ama tabi cok kitap örgü vs yapsam yada banyodan sonra saclarom uzun kurutmasam hemen agrı yapıyor eskisi kadar iyi degilim ama agrılı dnemlerime görede cok iylym masallah allah sifa versin sanada ccnm

cnm bende de boyun düzleşmesi var ama dikkat etmezsem fıtıga dönebilrmis.sana tavsiyem benim gibi en basta ortepedik boyun yastıgı al ilk 1 hafta cok rahatsız edecek yastık seni ama sonra cok rahat edeceksin hatta onsuz yatamayacaksın bile onun yanında kollarını omuz kısmını bol bol calıstır imkanın varsa yüzmeye git uzmanlar birebir diyor.uzun saclı isen eger banyodan cıkınca kesinlikle saclarını ıslak bırakma boynuna asırı agrı yapıyor.son olarakda egzersiz yap ben ufak su şişeleri ile indir kaldır hareketi yapıyordum tabi zamanla agırlıklar artması lazım ebatı büyüt.öyle cnm bu sayede o gecmeyen dehset agrılardan kurtuldum dümdüz olan boynum masallah düzelmek üzere dedi doktor.ama tabi cok kitap örgü vs yapsam yada banyodan sonra saclarom uzun kurutmasam hemen agrı yapıyor eskisi kadar iyi degilim ama agrılı dnemlerime görede cok iylym masallah allah sifa versin sanada ccnm

Sade lokumu zeytin yağıyla yoğurup saracakmisim 3 gün yatacakmisim. Bunu duymuş olan var mi

duymadım cnm benim kv de fıtık var ona doktoru demişki bir hafta sabret dümdüz bir tahta üzerinde yastık vs olmadan yat fıtıkların gecer demis ama baslangıcındaymıs kv de denemis ama ancak 1 gece yapamamıs bırakmıs ve şuan fıtıkları var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…