• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boyunda opme izi

Sukara

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2018
127
56
13
35
Merhabalar. Fikrinizi almak istiyorum. Esimle opusurken boynumda iz olusmustu. Ama cok hafif. Benim tenim cok hassastir. Uzerinden birkac gun gecti. Ablamlar geldiler yemege. Masada boynumdaki izi farketti. O kadar az kalmisti ki ben bile unutmustum.

Ne oldu dedi. Bilmem dedim. Ters ters bakti anlamaya calisarak. Bilmem kasimisimdir hassas ya benim tenim dedim. Yok kasima degil bu kan toplamasi gibi dedi. Cık cık ne ola ki acaba gibi baktı uzun uzun. Tekrar sordu. Aman bosver dedim. Sonra kapandi konu.

Ablam da evli bu arada. Siz bu izin sevisme sonucu oldugunu tahmin edemez miydiniz merak ediyorum. O kadar ilginc geldi ki bana uzerime gelmesi. Masada babam ve ablamin esi de vardi bu arada.

Merhabalar. Fikrinizi almak istiyorum. Esimle opusurken boynumda iz olusmustu. Ama cok hafif. Benim tenim cok hassastir. Uzerinden birkac gun gecti. Ablamlar geldiler yemege. Masada boynumdaki izi farketti. O kadar az kalmisti ki ben bile unutmustum.

Ne oldu dedi. Bilmem dedim. Ters ters bakti anlamaya calisarak. Bilmem kasimisimdir hassas ya benim tenim dedim. Yok kasima degil bu kan toplamasi gibi dedi. Cık cık ne ola ki acaba gibi baktı uzun uzun. Tekrar sordu. Aman bosver dedim. Sonra kapandi konu.

Ablam da evli bu arada. Siz bu izin sevisme sonucu oldugunu tahmin edemez miydiniz merak ediyorum. O kadar ilginc geldi ki bana uzerime gelmesi. Masada babam ve ablamin esi de vardi bu arada.
belki sizin için endişelenmiştir bi hastalık gibi düşünmüş olabilir.. Anlasa heralde babanızın eniştenizin yanında örtbas etmeye çalışırdı

Ablanında canı istemiş ,demekten başka bir yorum bulamıyorum şuan
26-gif.1318274

Bilmez olur mu, sizi küçük düşürmek için söylemis gibi.
Herkes denk gelir ama görmezden gelir böyle şeyleri.
Ayrıca tavsiyem ten rengi güçlü bir kapatıcı kullanmaniz
Hakikaten o kadar az kalmisti ki iz. Gerek bile duymadim. Bu ikinci kez oluyor. Ilki de yeni evlendigimizde olmustu. Dort sene once. Fular vardi boynumda takmistim. O kadar sorgulayip ters ters bakmisti ki. Ustelik de usutmusum demistim o zaman ona ragmen ustelemisti. Kaldi ki fulari aksesuar olarak da takabilirim.

Herkeste oluyor demek ki ablanda olmamış...(?)

Herkesin özellikle anne babanızın, eniştenizin yanında sorması çook ayıp.

Herkeste oluyor demek ki ablanda olmamış...(?)

Herkesin özellikle anne babanızın, eniştenizin yanında sorması çook ayıp.
Bu ilk de degil. Digeri de 4 sene olce olmustu. Fular takmistim. Sormustu da sormustu niye taktin diye. Hosuma gidiyor biraz da usuttum galiba dugunde bogazim aciyor demistim. Yine babamin yaninda zor durumda birakmisti beni.

Bu ilk de degil. Digeri de 4 sene olce olmustu. Fular takmistim. Sormustu da sormustu niye taktin diye. Hosuma gidiyor biraz da usuttum galiba dugunde bogazim aciyor demistim. Yine babamin yaninda zor durumda birakmisti beni.
Zor durumda kalan bence kendisi oluyordur boşver doğal olan seninki. Açlığını bu kadar belli ediyor herkese kendisi utansın. Bir daha sorarsa cidden bilmiyor musun kız de kahkaha at.

Herkes boyundaki izin ne olduğunu bilir ama bilmemezlikten gelir. Ayrıca ona ne yani evli kadınsıniz bekar genc kiz değilsiniz ki.
Bir gün sevgilim bana yapmıstı yanlışlıkla elalem yüzlemişti çok utanmıstım. Düşünsenize bekara daha çirkin. Ama bende hata vardı sert seviyordum ;-)

normalde aranız nasıldır?

mesela benim ablamla aram çok iyidir, asla böyle bişey yapmaz. hatta iz çok bariz diyelim, gizlice uyarır saklamam için. bence yani.

ha yok ablanızla aranız iyi değilse zaten şaşırmamanız lazım.

Back
X