Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşinizin şiddet uygulamasından endişelenmiş olmasın? Herkes iz bırakacak şekilde sevişmek zorunda değil ki, hemen aklına gelebilsin.
Çekememiştir diyenlere de çok şaşırdım. Kardeş bu ya, niye hasetlensin. Ya da benim kardeşlik ilişkilerim çok farklı olduğu için anlayamıyorum bu kıskanma olaylarını.
Ya ben de aynısını düşündüm çok mu fesatızAblanında canı istemiş ,demekten başka bir yorum bulamıyorum şuan![]()
Bence özellikle yapıyor bunu...yani niye böyle yapıyorsunuz millet anlayacak ayıp degil mi bı daha olmasın diye diretiyor..bunu mutlaka sorun neden usteledigini ve çok utandiginizi daHakikaten o kadar az kalmisti ki iz. Gerek bile duymadim. Bu ikinci kez oluyor. Ilki de yeni evlendigimizde olmustu. Dort sene once. Fular vardi boynumda takmistim. O kadar sorgulayip ters ters bakmisti ki. Ustelik de usutmusum demistim o zaman ona ragmen ustelemisti. Kaldi ki fulari aksesuar olarak da takabilirim.
Kusura bakmayın ama ablanız epey lüzumsuz biri gibi geldi, evli barklı kadınsınız kime ne, uluorta hesap sorarcasına davranmak nedir...Merhabalar. Fikrinizi almak istiyorum. Esimle opusurken boynumda iz olusmustu. Ama cok hafif. Benim tenim cok hassastir. Uzerinden birkac gun gecti. Ablamlar geldiler yemege. Masada boynumdaki izi farketti. O kadar az kalmisti ki ben bile unutmustum.
Ne oldu dedi. Bilmem dedim. Ters ters bakti anlamaya calisarak. Bilmem kasimisimdir hassas ya benim tenim dedim. Yok kasima degil bu kan toplamasi gibi dedi. Cık cık ne ola ki acaba gibi baktı uzun uzun. Tekrar sordu. Aman bosver dedim. Sonra kapandi konu.
Ablam da evli bu arada. Siz bu izin sevisme sonucu oldugunu tahmin edemez miydiniz merak ediyorum. O kadar ilginc geldi ki bana uzerime gelmesi. Masada babam ve ablamin esi de vardi bu arada.