I imalci 2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir. 2. Üyelik ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 7 Mart 2012 105 0 96 Ankara 8 Kasım 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi imalci #1 ................... Son düzenleme: 12 Kasım 2012
R rain_ Yeni Üye Kayıtlı Üye 25 Şubat 2013 123 0 0 İzmir 1 Nisan 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi imalci #2 ben mesaj atamıyorum, sana çok teşekkür ediyorum, lustrale basladım daha iyi olmaya çalışıyorum samimiyetle yazdığın için çok teşekkürler
ben mesaj atamıyorum, sana çok teşekkür ediyorum, lustrale basladım daha iyi olmaya çalışıyorum samimiyetle yazdığın için çok teşekkürler
I imalci 2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir. 2. Üyelik ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 7 Mart 2012 105 0 96 Ankara 1 Nisan 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi imalci #3 rain_ .!.: ben mesaj atamıyorum, sana çok teşekkür ediyorum, lustrale basladım daha iyi olmaya çalışıyorum samimiyetle yazdığın için çok teşekkürler Genişletmek için tıkla... Allah yardımcın olsun canım
rain_ .!.: ben mesaj atamıyorum, sana çok teşekkür ediyorum, lustrale basladım daha iyi olmaya çalışıyorum samimiyetle yazdığın için çok teşekkürler Genişletmek için tıkla... Allah yardımcın olsun canım