Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
5. Haftamdayım gebelik kesen bozuk dedi 2 gün sonra tekrar gel dedi ben 2 gün sonraya başka doktora da randevu aldım bilerek karşılaştırma yapmak istiyorum belki bir Ümit çünkü sağlıksız gebelik diyip konuyu kürtaja götürdü başına gelen bilen var mı düzelir mi
Her sey cok farklı ilerledi gebelik sonlanma ihtimali ile gıttım gitmeden oncekı gün kanamam oldu acık pembe renkte düşük yapacagımı düşündüm lekelenmem zaten vardı. Dedım heralde artık düşük olacak. Doktora gittim önce karından baktı dedı sen bi parca falan düşürdün mü? Dedım dun kanama oldu bılmıyorum parca olarak farketmedım bır sey dedım. Bozuk kese dıye görünen bi kan birikintisiymis ve ben o kanı atmısım. Alttan bakıldı Bebeğin kalp atısını da duyduk fakat düşük onleyıcı de verılmemıstı zaten saglıksız gebelık dıye progesteron 4 e düşmüs hemen ılac ıgne verdı. Gecen haftaya göre ıyı ama riskli gebelık hastanede yatar gıbı yat dedi. Gectigimz cuma tekrar gittim kontrole kalp atısı var ama kese bebege göre küçük ve düzensiz risk devam edıyor dedi 9. Haftaya kadar sürekli gidecekmisim her hafta hastanede yatar gibi yatıyorum ben de bol su ilaç iğne bu şekilde. Bi de suan 6+6 yım gec döllenme durumu var bu olaylar yasandıgında ben 6+2 ydim güya ama degılmısım ıste