• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bozuk psikoloji 2 cocuk kv kp

o is olmuyo su dusunceler cok tehlikeli dusunceler.
Bakalim gelinin veya damadin isteyecek mi?
Herkes evladina bakmak zornda ama hc bi evlat omur boyu aileye bakmak zorunda degl.
Zamaninda calisip parani biriktereceksn, bakima muhtac olrsan birini tutar yardm alirsn. Ha yok hastalksz saglam isen ne mutlu sana.
Kimsenin kimseye yuk olma hakki yok
Iyide herkes.sizin gibi dusunmek zorundami.evlat da anneye hayir anne karim istemio sana ayri ev tutalim demesi cok mu guzel anlamadim. Evlat tbiki kapisini acicak anneye ya iyi baksin buyutsun ama ay gitmim rahatsiz olmasin gelinim olduuu o benim evladimsa istedigim.gibi girip cikmya hakkim.var ne rahatsizligi ya ne demekmis rahatsizlik ben gelinimi.kizim.gibi gorurum o.kotu kaynana olanlar o baska is.gelin yada damat kendi annesine gel buyut kaynana kaynpeder oldumu ay istemem miy miyyy

Iyide herkes.sizin gibi dusunmek zorundami.evlat da anneye hayir anne karim istemio sana ayri ev tutalim demesi cok mu guzel anlamadim. Evlat tbiki kapisini acicak anneye ya iyi baksin buyutsun ama ay gitmim rahatsiz olmasin gelinim olduuu o benim evladimsa istedigim.gibi girip cikmya hakkim.var ne rahatsizligi ya ne demekmis rahatsizlik ben gelinimi.kizim.gibi gorurum o.kotu kaynana olanlar o baska is.gelin yada damat kendi annesine gel buyut kaynana kaynpeder oldumu ay istemem miy miyyy
zaten bu tarz evladinin kurdugu aileyi kendisinin zanneden insanlar,
Ben kosede dururum dan ziyade super kaynana oluyor. Sizde de o potansiyel var ha gelin yandi ;)

baştan siz hata yapmışsınız, siz işte çalışırken anahtarla sizin eve geldiklerinde uyarmanız gerekiyormuş. Ayrıca akrabayla bir iş yapılmaz siz orada kirada otursanız bile orasını kendi evleri bilirler. O evde oturacağına başka bir evde oturup vereceğiniz kirayı oraya verseydiniz. Şimdi yapılacak pek birşey yok o anne baba eşinizi o kadar büyütmüş,okutmuş sürekli oturmayacaklar evden çıkın da denmez. Evleri yapılana kadar beklemeniz daha doğru onlar evine yerleştikten sonra da teyzenin evinden çıkıp kendiniz bulduğunuz başka bir eve kiraya çıkmanız çok daha mantıklı.

Bak simdi önünde iki secenek var !
Ya oflaya oflaya kendini hasta edip bitirip hayatini mahfedeceksin
Ya da çatır catir cevaplarini verip yine istediğin gibi hareket edip bu gecici dönemi gecireceksin..
Cevap veriyorum kv çok akıllı bazen susuyor orda konustugumuzu olmadık yerde söylüyor
Yada oda susmuyor hala savunuyor
Beni değiştirmek istiyor
Surekli asık suratlısın çocuklar iyiki sana cekmemiş Vs..
Bunların cevresi cok hepsi akraba tabi
Gezmeleri bitmiyor ben gitmek istemezsem eşimi o ortamdan soyutlamak istedigimi amcası halası neyse.. Ondan koparmak istedigimi söylüyorlar
Bi gun babası gelmezsen gelme oglum sen gel ayıp olur dedi
Ve 1 aylık evliydm
Benim Bu tutumdan dolayı psikolojin bozuk senin
Asosyalsin Vs sayıp duruyolar
Ne düzen kaldı ne bişey... Ve nihayet psikolojim bozuldu citten

Eş çok ta iyi olsa bile kp kv derdi çekmek ayrı bişey. Kaldı ki senin yıllardır şu üzüntülerine cvp veremeyen, seni mutlu etmek için bu konuda bişey yapmayan adamın huyunu suyunu övme derim. eşin kendi işine geldiği gibi yaşıyor,senin bu duruma üzülmeni de pek tınlamıyor. Onun açısından sıkıntı yok. Çok egoistçe.. Eeee? ben de iyi olurum vala

Back
X