- 9 Mayıs 2019
- 1.501
- 1.036
- 53
- 41
Kese Oluşmazsa olmaz dimiKese oluşmuş mecbur kürtaj olur başka türlü düşmez
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kese Oluşmazsa olmaz dimiKese oluşmuş mecbur kürtaj olur başka türlü düşmez
Kese oluşmasaydı kimyasal olurdu kendiliğinden kanaman gelir düşerdi ama bunda kese yerleşmiş büyümüş teKese Oluşmazsa olmaz dimi
Doktor hiç bişey görmedi Ama kese yokKese oluşmasaydı kimyasal olurdu kendiliğinden kanaman gelir düşerdi ama bunda kese yerleşmiş büyümüş te
Çok karışık ben istiyordum neden agladım bilmiyorumİstenmeyen gebelikse niye ağladınız ? Yani hamilesiniz diye mi ? Değilsiniz diye mi anlamadım ?
Hakkınızda hayırlısı olsun![]()
Sen bi kan tahlili yapttır bence kese rahimde değilse dış gebelik olmasınDoktor hiç bişey görmedi Ama kese yok
bu ne saçmalık yaaa hastaneye gitmedin mi sen idrar testi yapacağına kan testi yapsalar ya o zman cok net anlaşılır durumvajinal ultrasonda görülmesi lazım sen hamile değilsin dedi sonra idrar testi yaptılar silik pozitif çıktı
Ben kürtaj olmak için gittim sanırım ondan bakmadı kan testinebu ne saçmalık yaaa hastaneye gitmedin mi sen idrar testi yapacağına kan testi yapsalar ya o zman cok net anlaşılır durum
Canım seni korkutmak gibi olmasın ama daha yeni böyle bir olay yaşadım. Adetim geçtikten 10 gün sonra dr.a gittim ve 6 haftalık hamilesin dedi iki hafta sonraya gün verdi kalp atışını duymak için 2 hafta sonra gittiğimde ise göremedi bebeği dolayısıyla kalp atışı da yoktu acil usgye gönderdi oradaki bayan küçücükte olsa bişey var sanki dedi 1 hafta sonra tekrar gel dedi ama 3 gün sonra düşük yaptım maalesefBenim durumum biraz karışık sizin gibi değil haftaya gidicem yine teşekkürler
Benim adet gecikince on gün mide bulantısı oldu ama bir haftadır falan kesildi teste silik çıkıyor ne olacaksa hemen olsun istiyorum biliyimCanım seni korkutmak gibi olmasın ama daha yeni böyle bir olay yaşadım. Adetim geçtikten 10 gün sonra dr.a gittim ve 6 haftalık hamilesin dedi iki hafta sonraya gün verdi kalp atışını duymak için 2 hafta sonra gittiğimde ise göremedi bebeği dolayısıyla kalp atışı da yoktu acil usgye gönderdi oradaki bayan küçücükte olsa bişey var sanki dedi 1 hafta sonra tekrar gel dedi ama 3 gün sonra düşük yaptım maalesefDaha pazartesi günü yaptm çok yeni
Ama seninde aynı olcak diye birşey yok tabiki canını sıkma senin daha çok erken gözükmemesi normal olabilir. Bir sorun cikmazsa 1 hafta sonra tekrar git derim.
Devlet hastanesi mi? Bi sakin. Biraz daha bekleyin.Merhabalar konuyu yanlış yere açmış olabilirim öyleyse taşınsın ben 5 haftalık hamileyim ama vajinal ultrasonda kese gözükmedi ve hamilelik belirtilerim aniden kesildi doktor bozuk gebelik yada geç döllenme dedi çok kötüyüm aglamak tan harap oldum sizce ne olabilir idrar testin de silik çıkıyor teşekkürler
Özel klinik devlete gitmek istemiyorum bekarımDevlet hastanesi mi? Bi sakin. Biraz daha bekleyin.
Siz aldırmaya gittiniz kese yoktu doğru mu?Özel klinik devlete gitmek istemiyorum bekarım