- 15 Ocak 2015
- 2.943
- 3.717
- 133
- Konu Sahibi eylul7158eylul
-
Senin de haftaya göre cok öndeymiş canimBende daha 33.haftadayim bizimde 9.5mm napcan bilmiyorum.
Canim senin dr ne dedi? Benim bugun ki olcum 102 mm ciktiAh canim konuyu ben açtım sandım
Ayni durumu yasıyoruz sanırım
Canim baya ilerdeymis seninkinin de kafasi ama uzulme belli bir haftadan sonra vucut yakaliyo. Benim 33 hafyalikken 4 hafta kadar inde gidiyodu sonuna dogru 2 3 hafta kadar yakaladi karnida. Normal diguma engel olabiliyor isteBende daha 33.haftadayim bizimde 9.5mm napcan bilmiyorum.
Benim kanala girmiş canim o yüzden 96 dan 94 E duşmuşCanim senin dr ne dedi? Benim bugun ki olcum 102 mm cikti
Canim kanala girdiginden beri benim de her dr bir farkli olcuyor. Belirsizlik cok kotu bir hissiyat kendimi guvende hissetmiyorum.Benim kanala girmiş canim o yüzden 96 dan 94 E duşmuş
Ama şimdiden kordon sıkışıyormuş her kontrolde yeni bişey çıkıyor bakalım sonumuz ne olacak
Benimkinin kilosuda fazla 3700 oldu ve buyumeye devam ediyorCanim kanala girdiginden beri benim de her dr bir farkli olcuyor. Belirsizlik cok kotu bir hissiyat kendimi guvende hissetmiyorum.
Benim de 3.900 dedi canim doktor beynim bombos ne yapacahimi bolemiyorum zaman daraldiBenimkinin kilosuda fazla 3700 oldu ve buyumeye devam ediyor
Normal dogum fikrinden uzaklaşmaya başladım
Sen ne düşünüyorsun dogum sekli konusunda
Evet bende onu diyecektim ayni tarihimizBenim de 3.900 dedi canim doktor beynim bombos ne yapacahimi bolemiyorum zaman daraldi
Ayniymis ikimizin tarihi ama senin olcymler daha ic acici senin olcumlerde kesinlikle normali denerim benim olcumler korkutuyor gozumu
Canim senin boy ve kilo kac dr cati muaynesi yapti miEvet bende onu diyecektim ayni tarihimiz
Benim ölçümler sınırın altında evet ama hep başka seyler çıkıyor iki nst de kordon sıkışması vardı
Cumartesi tekrar kontrol edecek doktorum ve ona göre bi karar vereceğiz
Ya bide normal dogumu rahatlığı icin istiyorum ama iri Bebek cok dikiş demek öyle olunca bi anlamı kalmıyor kı
Bide sancı Çekip sonra sezeryana girmek var iki turlu acı cekmis oluyorsun
Bilemiyorum ya
Artık doğsunda Nasıl doğarsa doğsun diyorum
Son bi haftadır çekilmez oldu
Kalçamda bi Ağrı var kı yuruyemiyorum
Yatakta dönemiyorum bile(
Boyum 162 kilom Suan 74Canim senin boy ve kilo kac dr cati muaynesi yapti mi
Ayni seylerden dolayi endiseleniyoruz. Ben de normali rahatligindan dolayi istiyorum ama iri bebekte kesik fazla olabilir bebek strese girebilir kanalda takilabilir sezeryana alinma ihtimali yuksek kilodan ve kafadan dolayi bu riski almali mi yoksa direk sezeryan mi olmali ozel sezeryan diyo devlette dogum aninda bakalim diyor. Sen hangi sehirdesin ?Evet bende onu diyecektim ayni tarihimiz
Benim ölçümler sınırın altında evet ama hep başka seyler çıkıyor iki nst de kordon sıkışması vardı
Cumartesi tekrar kontrol edecek doktorum ve ona göre bi karar vereceğiz
Ya bide normal dogumu rahatlığı icin istiyorum ama iri Bebek cok dikiş demek öyle olunca bi anlamı kalmıyor kı
Bide sancı Çekip sonra sezeryana girmek var iki turlu acı cekmis oluyorsun
Bilemiyorum ya
Artık doğsunda Nasıl doğarsa doğsun diyorum
Son bi haftadır çekilmez oldu
Kalçamda bi Ağrı var kı yuruyemiyorum
Yatakta dönemiyorum bile(
Planlı bir Sezeryan anı sezeryana göre daha iyiymiş ama hep normal istedim simdi Sezeryan olunca hayal kırıklığı olacak göbeğiydi agrisiydi uğraş dur sonraAyni seylerden dolayi endiseleniyoruz. Ben de normali rahatligindan dolayi istiyorum ama iri bebekte kesik fazla olabilir bebek strese girebilir kanalda takilabilir sezeryana alinma ihtimali yuksek kilodan ve kafadan dolayi bu riski almali mi yoksa direk sezeryan mi olmali ozel sezeryan diyo devlette dogum aninda bakalim diyor. Sen hangi sehirdesin ?
Ben ankaradayim canim tabi planli aezeryan daha iyi en azindan eaimle girerim deategini alirim guvende hiaaedeeim kendimi aneatezi doktoru hazirda olur her bakimdan avantajPlanlı bir Sezeryan anı sezeryana göre daha iyiymiş ama hep normal istedim simdi Sezeryan olunca hayal kırıklığı olacak göbeğiydi agrisiydi uğraş dur sonra
Duzcedeyim ben canim sen hangi şehirdesin
Ben iki doktora gittim ikinci gittiğim normal yaptırırız her turlu diyor ama ben kendi doktoruma daha cok güveniyorum
Oda şimdilik bekliyor ama riske atmak istemiyor
Gözün aydın CanimBugun olcum daha guzel cikti
Beni de haberdar et canim insallah muss mustlu cikarsin dr un odasindanGözün aydın Canim
Yarın gideceğim bende bakalım
Doktor Sezeryan tarihi verdi canimBeni de haberdar et canim insallah muss mustlu cikarsin dr un odasindan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?