• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları Brakial pleksus nasil gecer

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

busra4141

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
50
Puanlar
13
Normal dogum yaptım bebek 5 kg doğdu ve zor dogumdu bu süreçte brakial pleksus oluştu bebeğimin sol kolunda sinir damarları hep hasar görmüş ve omuzu çıkmıştı şimdi oğlum 2 yaşında kolu eskisi gibi değil çok şükür ama yine diğer kolu gibi hareket etiremiyor fizik tedavi görüyoruz? Evde fizik de yapıyorum doktor 1 yıl ve 6 ayda geçecek diyor iki yıl oldu herkes birsey diyor aranızda bu durumu yaşayan varmi ne yapicam ben her yere götürdüm halan de götürüyorum doktora

Benim bir arkadaşım da bu şekilde doğmuş bundan 40 sene önce.

2 yaşında toparlamış çok şükür.

Allahım size de yardım etsin sağlıkla huzurla analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah.

Benim bir arkadaşım da bu şekilde doğmuş bundan 40 sene önce.

2 yaşında toparlamış çok şükür.

Allahım size de yardım etsin sağlıkla huzurla analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah.
Amin çok sağol Allah razı olsun

Normal dogum yaptım bebek 5 kg doğdu ve zor dogumdu bu süreçte brakial pleksus oluştu bebeğimin sol kolunda sinir damarları hep hasar görmüş ve omuzu çıkmıştı şimdi oğlum 2 yaşında kolu eskisi gibi değil çok şükür ama yine diğer kolu gibi hareket etiremiyor fizik tedavi görüyoruz? Evde fizik de yapıyorum doktor 1 yıl ve 6 ayda geçecek diyor iki yıl oldu herkes birsey diyor aranızda bu durumu yaşayan varmi ne yapicam ben her yere götürdüm halan de götürüyorum doktora
Ankaradaydı galiba, Akın Üzümcügil hoca var cerrah. Erken evrede uygun gördüğü hastalara ameliyat yapıyor,araştırmanızı öneririm. Bu arada fizik tedavi yılmadan yorulmadan sebatla çalışmak şart.

Canım benim fizik tedavi ile geçer merak etme tedaviyi bırakmayın

Neden c/s doğmadı normal doğdu

Ben dedim ama yapmadılar
Buna kimse inanmaz sen normal doğumda ısrarcı olmuş olabilirsin

Sürekli sağlıkla ilgili tuhaf mesajlar yazıyorsun bir de batıl inançların var. O yüzden inanmadım 👇🏼
Ameliyat olsa doktor dedi bıçak vurursam kansere dönüşür kardeşlerim çok küçük ben uzaktayım evlendim kimsemiz yok

Neyse fizik tedavi ile düzelir tedaviyi bırakma geçmiş olsun

Son düzenleme:
Buna kimse inanmaz sen normal doğumda ısrarcı olmuş olabilirsin

Sürekli sağlıkla ilgili tuhaf mesajlar yazıyorsun bir de batıl inançların var. O yüzden inanmadım 👇🏼

Neyse fizik tedavi ile düzelir tedaviyi bırakma geçmiş olsun
Sana kendimi inandırmak için uğraşamam ister inan ister inanma ben delimiyim kendi bebeğimi bu duruma sokucam Allah akıl fikir versin sana ne diyim

Back
X