Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
arkadaşlar BRANCA URSULUİ ben bu ilacı burda duydum sadece romanyada satılıyomuş ve bitkisel bi ilaçmış kadın ve erkek infertilitesinde kullanılıyo aranızda duyan memnun kalan bu ilaç vesilesiyle hamile kalan varmı lütfen bana yardımcı olunn..
arkadaşlar BRANCA URSULUİ ben bu ilacı burda duydum sadece romanyada satılıyomuş ve bitkisel bi ilaçmış kadın ve erkek infertilitesinde kullanılıyo aranızda duyan memnun kalan bu ilaç vesilesiyle hamile kalan varmı lütfen bana yardımcı olunn..
Hamile kalanları duydum. Bende sipariş ettirmiştim. Erkeklerde cinsel isteği arttırdığını gördük. Ben de kullandım fakat tadı o kadar iğrençti ki devam edemedim ve 1 ayla sınırlı kaldı. Eşimde ise pirem arttırılı gibi bişeye rastlamadık bu arada çoookk uzun süre de kullanmadık. Bununla uğraşacağınıza bence bizim kendi kürlerimiz hem daha etkili hem bulması kolay hem sonuçlar herkeste çoookk iyi. Bunun herkese aynı sonucu verdiğini görmedim. Ama mennun olan birkaç kişi duydum hamiş olanlar da var.