geçen gün braun ec2 saç maşası aldım 32 mm fazlasıyla kalın. eve geldim denedim uçlarından başka bi yeri kıvırmadı, saçlarımın 32 mm için yeterince uzun olduğunu düşünüyorum belime kadar geliyo saçlarm.. maşaya saçımı sardıkdan sonra 1 dk bekletiyorum açıyorum sadece uçları kıvrılıyo üstü tamamen düz hiç bi işe yaramıyo lütfen yardım edin bu maşayı kullanan varmı param boşuna mı gitti biri yardım etsin benneyaptımki :1no2: :çok üzgünüm:
slm:)o maşadan bende de var ve hiç yapamıyorum.ama kuaförede çalışan arkadaşımda aynısından kendine aldı ve çokgüzel yapıo.bende sinir oluyorum ama marifet ellerde.
bu tamamıyle el pratigiyle alakalı bir durum
zamanla alişirsin merak etme
ben de braun es2 düzleştirici kullanıyorum
hem düzleştirmede hem bukle yapmada oldukça başarılı bir ürün
Kızlar dün ben de bu maşayı aldım bugün bi hevesle yaptım...Sonuç daha sağ tarafı yapmaya başlarken sol taraf düştü.Hadi onu da önemsemedim belki daha doğal olcak diye...Yok saçlarım dümdüz oldu,maşadan eser yok...Tomarla para verdim,hata mı ettim aca
geçen gün braun ec2 saç maşası aldım 32 mm fazlasıyla kalın. eve geldim denedim uçlarından başka bi yeri kıvırmadı, saçlarımın 32 mm için yeterince uzun olduğunu düşünüyorum belime kadar geliyo saçlarm.. maşaya saçımı sardıkdan sonra 1 dk bekletiyorum açıyorum sadece uçları kıvrılıyo üstü tamamen düz hiç bi işe yaramıyo lütfen yardım edin bu maşayı kullanan varmı param boşuna mı gitti biri yardım etsin benneyaptımki :1no2: :çok üzgünüm: