Saç Şekillendiriciler Braun ec2 saç maşası.. lütfen yardım edin :(

queeNN_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2009
1
0
86
32
Manisa
geçen gün braun ec2 saç maşası aldım 32 mm fazlasıyla kalın. eve geldim denedim uçlarından başka bi yeri kıvırmadı, saçlarımın 32 mm için yeterince uzun olduğunu düşünüyorum belime kadar geliyo saçlarm.. maşaya saçımı sardıkdan sonra 1 dk bekletiyorum açıyorum sadece uçları kıvrılıyo üstü tamamen düz hiç bi işe yaramıyo lütfen yardım edin bu maşayı kullanan varmı param boşuna mı gitti biri yardım etsin benneyaptımki :1no2: :çok üzgünüm:

slm:)o maşadan bende de var ve hiç yapamıyorum.ama kuaförede çalışan arkadaşımda aynısından kendine aldı ve çokgüzel yapıo.bende sinir oluyorum ama marifet ellerde.

aynı saflığı bende yaptım halbuki reklamlarda olsun paketinin üzerinde olsun ne güzel bukleler görünüyordu..:):)
aldığımla kaldım yapamıyorum!

istanbulda olan arkadaşlara tavsiye ederim boyner mağazalarında maşaları düzleştiricileri deneyebiliyorsunuz

ben iki kere remington aldım.. iki farklı model.. ikisini de deneyerek aldım...
en azından içinize sinmezse almazsınız. bilginiz olsun

bu tamamıyle el pratigiyle alakalı bir durum
zamanla alişirsin merak etme
ben de braun es2 düzleştirici kullanıyorum
hem düzleştirmede hem bukle yapmada oldukça başarılı bir ürün

Son düzenleme:
bnde yenı maşa aldım..satıcı adam ec1 i önerdi bana... en çok da onu satıomuş zten

banada yardım braun ec1 almak istiyorum kullananlar yardım edin

saçım omuzumdan biraz aşağıda birde maşalı saç kaç gün dayanıyo normal şartlarda:) yardım edinn:3:

Kızlar dün ben de bu maşayı aldım bugün bi hevesle yaptım...Sonuç daha sağ tarafı yapmaya başlarken sol taraf düştü.Hadi onu da önemsemedim belki daha doğal olcak diye...Yok saçlarım dümdüz oldu,maşadan eser yok...Tomarla para verdim,hata mı ettim aca :ssz:

geçen gün braun ec2 saç maşası aldım 32 mm fazlasıyla kalın. eve geldim denedim uçlarından başka bi yeri kıvırmadı, saçlarımın 32 mm için yeterince uzun olduğunu düşünüyorum belime kadar geliyo saçlarm.. maşaya saçımı sardıkdan sonra 1 dk bekletiyorum açıyorum sadece uçları kıvrılıyo üstü tamamen düz hiç bi işe yaramıyo lütfen yardım edin bu maşayı kullanan varmı param boşuna mı gitti biri yardım etsin benneyaptımki :1no2: :çok üzgünüm:
bendede var sonuç harika biraz daha elin yatkın olduğunda muhteşem bukleler yapacaksın :;)

Back
X