braun face acil

mavusbebek

annesinin bali
Kayıtlı Üye
25 Mart 2011
2.101
106
braun face kullananlar hafta sonu alicam inşallah cenemdeki kalin killar var ama yanaklarından ince tüyleri de alsam kalinlastirirsa korkuyorum bide kullananlarda azalma oldumu cimbizliya ince killari kalinlastirirsa diye düşündüm de

Merhaba. Braun face almadan önce kullanıcı yorumlarını ve ürünü araştırdım. Dün internetten sipariş ettim bugün elime ulaştı gayet başarılı.çenem ve bıyıkta tüyler var sürekli aldırmak zorunda kalıyorum. sürekli kuaföre gidecek zaman bulmak çok zor. Yüz içinde kullananlar gayet memnun vakit bulunca bende deneyeceğim.Çantada taşıyıp kolayca kullanılabilir. Acısıda çok çok az. tavsiye ederim.
Hepsiburada.com dan 122 TLye aldım fiyatıda diğer yerlere göre gayet uygun geldi

Arkadaşlar ben de Braun face yi yüz temizliği için almayı düşünüyordum ama bişey buldum ve vazgeçtim :) bebek saç fırsasını ıslatıp hem fırçaya hem de yüzüme yüz temizleyici döktüm. Sonra hafifçe yüzümü fırçaladım. ve sonuç gayet başarılı. bence siz de bir deneyin sonra almaya karar verin

Ben ürünü dün aldım ve bu sabah işe gitmeden yarım saat önce kullandım harika bir ürün çenedeki tüyleri kökünden alıyor ağdayla ulaşamadığım ve aynada göremediğim tüyleri bile aldı pratik ve çabuk işlem 10 dk sürdü diyebilirim..180 tl ye aldım ben hepsi burada.com dan gayet memnun kaldım..denemeye değer bi ürün bence ...

Kimse almasin bence hem kalinlastiriyor hem de yeri sivilce içinde birakiyor iki hafta sivilceli bir şekilde gezdim ve iyi almiyor ince tüyler de bile etkili yaziyor ama kesinlikle almiyor çene killari yanak killari felan hic birini almadigi gibi bir de kuruyor kimseye tavsiye etmiyorum boşu boşuna 130 TL verdim

X