Elektrikli Mutfak Aletleri Braun Multiquick 5 MR 570 Pâtisserie

Arkadaşlar ben bu ürünü en son sonunda aldım ve iki üç aydır da kullanıyorum . Çok güzel bir ürünmüş iyi ki almışım. Hamur ataçmanı ve çırpıcı başlığı hariç herşeyi denedim . Dedikleri gibi leke bırakmadı çünkü kullanır kullanmaz suyun altına tuttum ya da yıkadım . Rendesi de gayet iyi. Almak isteyenlere tavsiye ederim . Dişli mişli bir sıkıntı yaşamadım,yaşayacağımı da sanmıyorum .Ben 210 tl ye aldım ama webdenal sitesinden arkadasım daha uygun bir fiyata aldı . Sanırım o site de güvenli sitelerden . Bu arada hızlı aldan alışveriş yapan var mı ? Oranın güvenirliği nasıl?

Ben bu ürünü bugün hepsiburada dan 199 TL ye sipariş verdim. Umarım bende memnun kalırım epeyce araştırdım beni cezbeden en önemli özelliği büyük karıştırma kabının yanında birde küçük kabının oluşu. Blender, rondo ve mutfak robotu gereksinimini bir arada veren bir alet olduğunu düşünüyorum.

Çeyizime eklediğim ürünlerdendir kendisi :) çok araştırdım piyasada mutfak robotu tarzında en kapsamlı en iyi ve de kullanışlı ürün olduguna kanaat getirdiğim an hiç düşünmeden aldm.. bugün yarın bi çalıştırıp deneyeceğim bakalım marifetleri nelermişş :))

bende aldım kullanıyorum gercekten kaliteli ve de kullanışlı.duruşunda asalet var canım:1:

bende çeyizim için aldım güzel bır marka olduğundan braunu seçtım.Daha kullanmadım bılmıyorum nasıl.Rendeleme işi daha çok hoşuma gitti.Parmaklarımı kesiyordum rende yaparken.Doğrayıcı kısmıda yuvarlak halka şeklınde çıkarıyor dıye bılıyorum.uzun şekıllerdede doğrasaydı ıyı olurdu.

1 yıldır bu ürünü kullanıyorum.kek çırpcısı tüm arkadaşların dediği gibi çok ince ,bu ürüne yakışmıyor.her an kırılacak gibi duruyor.çok zorlamazsanız işinizi görür.
diğer blender,rondoyu sık sık kullanıyorum.iki haznesi var.biibüyük ,biri günlük soğan doğramalarınız için,pratik doğrayıp hemen parçalarını yıkayabiliyorunuz.rendeside güzel.hamur ataçmanının kullanmadım.

Ben bu ürünü bugün hepsiburada dan 199 TL ye sipariş verdim. Umarım bende memnun kalırım epeyce araştırdım beni cezbeden en önemli özelliği büyük karıştırma kabının yanında birde küçük kabının oluşu. Blender, rondo ve mutfak robotu gereksinimini bir arada veren bir alet olduğunu düşünüyorum.

ben 4 aydır kullanıyorum...hamur da yoğurdum(tabi yumuşak hamurlar)..çok memnunum:=)))))

Çeyizime eklediğim ürünlerdendir kendisi :) çok araştırdım piyasada mutfak robotu tarzında en kapsamlı en iyi ve de kullanışlı ürün olduguna kanaat getirdiğim an hiç düşünmeden aldm.. bugün yarın bi çalıştırıp deneyeceğim bakalım marifetleri nelermişş :))

bende aldım kullanıyorum gercekten kaliteli ve de kullanışlı.duruşunda asalet var canım:1:

bende çeyizim için aldım güzel bır marka olduğundan braunu seçtım.Daha kullanmadım bılmıyorum nasıl.Rendeleme işi daha çok hoşuma gitti.Parmaklarımı kesiyordum rende yaparken.Doğrayıcı kısmıda yuvarlak halka şeklınde çıkarıyor dıye bılıyorum.uzun şekıllerdede doğrasaydı ıyı olurdu.
Merhaba arkadaslar, kucuk rondo, rendeleme ve hamurnyogurma ozellikleri olan ennuygun urun bu galiba. Sizler yazali epey olmus hala memnun musunuz acaba? Bir de bizde arceliginki var rendesi ya cok minik ya da cok iri oluyor normal havuc rendesi yailmiyor bunun nasil acaba?:56:

Back
X