Arkadaşlar merhaba,
Ben de Braun IPL aldım. Çok araştırdım ve herşeyden önemlisi ten rengini kendi ayarlıyor olması çok önemli ve bu sadece onda var. Ben daha önce güzellik merkezinde tonlarca parayı peşin ödeyip, lazere gitmeye kalkmış biriyim. Ancak koltuk altı, kol acımıyor ancak bacak, genital bölge, bikini bölgesi derken ben acısına dayanamadım. Yani canımı bırakıyordum masaya resmen. Haliyle param da yandı. 2kere anca gidebildim, bir de daha önce seanslarca epilasyona gidip doğumdan sonra tekrardan tüylenmesi başlayan arkadaşlarım oldu. Ben açıkcası acıya pek dayanıklı değilim, yıllardır jilet kullanırım. 120.000 ve 300.000 gibi 2 seçenek sunuluyor bir alışveriş sitesinde hatta site söylememde bir sakınca yok sanırım, markafoni adresinden aldım ancak baktım her iki ürün kodu da aynı, braun un kendi sitesinden zaten böyle bir ayrım da yok. 1399 kendi sitesinde ben 1000tl ye aldım. Hatta bugün geldi. Ve bir saat önce denemek için bacaklarıma uyguladım. İnanın makineyi bir adım bile ilerletseniz cilt renginde ne kdr farklılık olabileceğini görebiliyorsunuz makine sayedinde. Açıkcası hiç ağrısı sızısı olmadı çok kolay geldi. Sadece atış yapılırken çıkan kırmızı ışık açıkcası gözlerimi rahatsız etti. Braun markasından gözlük de kutu içerisinde sunulmuş olmasını dilerdim. Zararı olmasa bile göz kamaştırıyor. Açıkcası şimdi bugün ilk seansımı yaptım ve dökülecek mi uzayan tüyler bilmiyorum. Ama kıl köklerinin yansığını hissedebiliyorsunuz. Açıkcası ben tüy azalması değil de 2-3günde 1 jilet yapmaktan kurtulmak için aldım.. ilerleyen zamanlarda sizinle paylaşacağım:) sevgiyle kalın..