Ev tipi IPL lazer epilasyon cihazı önerisi

Eklentiler

• 1000028412.webp
    1000028412.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 1.766
Ben de aldım inşallah faydasını görürüm. UYgulamayı indirdim ilk atım tamamlandı şimdilik bir dökülme yok ikinci uygulama tarihimi iple çekiyorum.
Kullanımı çok kolay. Bri 950 aldım şarjlı olması güzel. Bacaklarda kullanırken fişe takılı olması gerekiyor. Bu şekilde kullanınca çobuk da bitti.
Yazacaklarım şimdilik bu kadar. Yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum :)
1 yıl geçmiş bende almayı düşünüyorum genitalde faydasını gördünüz mü?

Braun expert pro 5 kullanıyorum 4 haftadır çok memnunum. Daha önce lazere gittim 12 seans yüzde 70 sonuç aldım pkoslu biri olarak. Ev tipini de göbek ve kol bölgem için aldım lazer ya oturmadım daha önce o bölgeye 4 haftadır , haftada bir gün uyguluyorum göbeğimin tamamı ve kollarımda şuan hiç tüy kıl yok , seri atıs yapıyor bu yüzden tercih ettim

Braun expert pro 5 kullanıyorum 4 haftadır çok memnunum. Daha önce lazere gittim 12 seans yüzde 70 sonuç aldım pkoslu biri olarak. Ev tipini de göbek ve kol bölgem için aldım lazer ya oturmadım daha önce o bölgeye 4 haftadır , haftada bir gün uyguluyorum göbeğimin tamamı ve kollarımda şuan hiç tüy kıl yok , seri atıs yapıyor bu yüzden tercih ettim
Göbek ve kol bölgeme lazer yaptırmadım daha önce, çene altında çıkan kıllarada uyguladım bıyık bölgeme de çıkmıyor

Back
X