Kızlar sırf bilgi olsun diye konuyu açtım.Eşim uzun zamandır bayağı kıvırcık olan saçlarından şikayet ediyordu.Dünde arkadaşından aldığı brezilya fönü setini aldı geldi.Malum brezilya fönünü erkek berberleri yapmıyor.Bende gece 1'de başlayıp yine gece 4'te bitirdiğim brezilya fön uygulamasını ilk defa eşime yapmış bulunuyorum.Saçlarının en uzun yeri 10 cm.Saç resmen Rıdvan Dilmenin saçları gibi dümdüz oldu.Uygulamayı şöyle yaptım.Önce setten çıkan şampuanla saçı iyice yıkadık.Sonra keratini saça iyice yedirdim.Yanlız deriye değmeyecek şekilde olacak.2-3 saat bone takarak beklettim.İşleme başlamadan maske taktım.Daha sonra fön makinesiyle o kısalıktaki saç ne kadar düzleşirse düzleştirdim.Düzleştiriciyi 230 dereceye aldım işin asıl meşakatli yeri başlamış oldu.Tutam tutam saçı alıp maşayla her tutamın üzerinden 11 kere geçmek suratıyla işi bitirdim.Sabaha düzleştirici kısmını tekrar ettim.Saçtan duman çıkıyor korkmayın.Ve kendi şampuanıyla yıkadık ,saçları yumuşacık ve pırıl pırıl parlıyor,bizim için mutlu son :) Kendimede yapacağım.Benim saçım aşırı yıpranmış vaziyette ve röfleli.O deneyimi yaptıktan sonra onu da paylaşırım.Eşim Foto eklememe izin verirse ekleyeceğim.

Son düzenleme: