Saç Şekillendiriciler Brezilya fönü hk.

pandask

Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2015
38
8
6
31
Kizlar brezilya fonu yaptirmak istiyorum ama aranizda yaptirip memnun kalan oldu mu??? o_O:KK64:

Arkadaşımın çalıştığı kuaför ısrarla söylemişti çok zararlı sakın aklından geçirme diye. Yaptırmayı düşünmüyorum...

Uygulanan malzemenin içeriğini öğrenmen lazım. Her yerde yaptırmamalısın. İyi bi şey olsa kuaförler 2 maskeyle işlem yapmazlar. Çok gerekmiyorsa yaptırma. Kimyasal sonuçta

Kendim evde denemiştim zararını görmedim 4 ay oldu yapalı.
Tabi kuaförlerde yüksek ısıyla yaptıkları için saç yanabilir.
Ben kendi saçımın hassasiyetini bildiğim için dikkat etmiştim düzleştiriciyle ısı seviyesini kısık tutmuştum.
Yani yapılış şekline göre zararı değişiyor.

valla onu bilmem ama keratin bakım yaptırdım
saçlarım resmen şampuan reklamlarındaki gibi oldu
ondan çok memnun kaldım
brezilya fönü düzlük veriyor
ama kerati bakımda baya düzlük verdi

Formaldehit oranı yüksek olursa zararı büyük. Ama bunu düşük tutan üreticiler de var. Yaptıracağınız kuaförün hangi markayı kullandığına bağlı.

Ay keske kivircik saclarim olsa,nekadar sempatik duruyo.Ben de perma yaptirmak istiyorum ama zararli diyolar:(

Saclarinizin yapisi nasil peki?
benim örgüden sonra açılmış gibi dalgalı düşünün
şuan duştan sonra düz
ama fön çekilmiş gibi demeyelim
doğal düz
ben üstünden fönle geçiyorum çok parlak pürüzsüz ipek gibi duruyor (keratin bakımdan sonra)
ama kesinlikle düzleştirici kullanma evde kendin fön çekebilirsin

Cok cok memnun kaldim tam 1 sene oldu yaptirali. Simdi etkisi gecti tabi ama cok kullanisli gercekten hem de saclarini kesinlikle yipratmiyor.
Benim saclarim normalde cok kirilir ama brezilya fonunden sonra kiriklar gozle gorulur derecede azaldi.

Herkeste ayni etkiyi yapar mi bilmem ama tanidiklarimdan memnun kalmayan olmadi.

benim örgüden sonra açılmış gibi dalgalı düşünün
şuan duştan sonra düz
ama fön çekilmiş gibi demeyelim
doğal düz
ben üstünden fönle geçiyorum çok parlak pürüzsüz ipek gibi duruyor (keratin bakımdan sonra)
ama kesinlikle düzleştirici kullanma evde kendin fön çekebilirsin
Benim saclarim kuru kabarik ince telli kivircik uclari surekli hicbirsey yapmasamda icelir kirilir kopar sekil almaz dus almadan disari cikamam yattigim zaman acayip sekillere girer :110:

Back
X