Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kansorejenmıs cogu kuafor yapmıyprKizlar brezilya fonu yaptirmak istiyorum ama aranizda yaptirip memnun kalan oldu mu???![]()
Konustuk kuaforumle gecen gun bio diye birseyler soylemisti markası icinFormaldehit oranı yüksek olursa zararı büyük. Ama bunu düşük tutan üreticiler de var. Yaptıracağınız kuaförün hangi markayı kullandığına bağlı.
Saclarinizin yapisi nasil peki?valla onu bilmem ama keratin bakım yaptırdım
saçlarım resmen şampuan reklamlarındaki gibi oldu
ondan çok memnun kaldım
brezilya fönü düzlük veriyor
ama kerati bakımda baya düzlük verdi
Ben kıvırcık sactan biktim acikcasiAy keske kivircik saclarim olsa,nekadar sempatik duruyo.Ben de perma yaptirmak istiyorum ama zararli diyolar![]()
Konustuk kuaforumle gecen gun bio diye birseyler soylemisti markası icin
Tamamdir konusucam sorucam cok tesekkur ederimİyice öğrenin, içeriğini öğrenin. Formaldehitin en fazla %4 olması gerekiyor diye biliyorum.
benim örgüden sonra açılmış gibi dalgalı düşününSaclarinizin yapisi nasil peki?
Tamamdir konusucam sorucam cok tesekkur ederim![]()
Benim saclarim kuru kabarik ince telli kivircik uclari surekli hicbirsey yapmasamda icelir kirilir kopar sekil almaz dus almadan disari cikamam yattigim zaman acayip sekillere girerbenim örgüden sonra açılmış gibi dalgalı düşünün
şuan duştan sonra düz
ama fön çekilmiş gibi demeyelim
doğal düz
ben üstünden fönle geçiyorum çok parlak pürüzsüz ipek gibi duruyor (keratin bakımdan sonra)
ama kesinlikle düzleştirici kullanma evde kendin fön çekebilirsin
Fotograf atabilir misiniz acabavalla onu bilmem ama keratin bakım yaptırdım
saçlarım resmen şampuan reklamlarındaki gibi oldu
ondan çok memnun kaldım
brezilya fönü düzlük veriyor
ama kerati bakımda baya düzlük verdi