Saç Şekillendiriciler Brezilya fönü hk.

Bendede aynı dert. Lüle lüleydi saclarim.. Senelerdir her duştan sonra föne kostugum icin sacimin arkası düz alt saclar kıvırcık oldu sacma sapan sekil aldi..
Cok arastrdm brezlya fönünü ama biride yararli demedi. Her dustan sonra föne kosmaya devam..

Merhaba yaklaşık iki hafta önce brezilya fönü yaptırdım. Yaptırdığım kuaför ne yazık ki tam bir ticarethane. Kozyatağı saloons diye bir yer. kesinlikle tavsiye etmiyorum. Loreal'ın ürünlerini kullandılar. Yapan çocuk zaten çok isteksizdi. Saçlarıma garip bir sıvı sürdü, kurumaya bıraktı, sonra fönle kuruttu sonra düz fön çekti, ardından düzleştirici ile press yaptı. İki gün saçını toplama, kulak arkası yapma, evde düzleştiricinle üzerinden geçebiliyorsan geç dedi. İşlem sonrası bir şampuan, bir de maske satıp beni gönderdi. Bu ürünleri duşta kullanınca saçım yumuşacık oluyor ama duştan sonra o kıvırcıklık devam ediyor. Üstelik benim saçlarım geniş dalgalı. Çok tavsiye etmiyorum. Boşuna paranıza yazık etmeyin. 200 lira işlem + maske ve şampuan 156 lira.

Yıpranmış saçın iflah olmasını sağlayan tek yol keratin yüklemesidir bence. Saçı yıprattığını iddia edenlerin de uygulamasını bilmeyen insanlar olduğunu düşünüyorum. Profesyonel saç bakım ürünlerinin hemen hemen hepsini denemiş biri olarak söylüyorum bunu. Ne yaptıysam saçımı kuruluk ve matlıktan kurtaramadım açma işlemi olduğu için. Sonuç olarak dönüp dolaşıp yine brezilya fönü çektim ve dünya varmış dedim.

Keratinin içeriğinin çok yararlı bişey olduğunu tabii ki savunamam ama düzgün bir yerde ve havadar olan bir mekanda işlem yapılırsa bence çok zararlı bir etkisi olmaz. Ben evde kendim uyguluyorum çok da memnunum.

Kizlar brezilya fonu yaptirmak istiyorum ama aranizda yaptirip memnun kalan oldu mu???
Ben de dün evde kendim yaptım ama saçlarım yağlı duruyor olduğundan pek emin değişim seninki tağlı olmuş muydu yıkayana kadar ?

Kızlar dün evde brezilya fönü yaptım ama saçlarım yağlı duruyor yaptıran varsa onun da böyle olmuş muydu merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…