Saç Kesim Şekilleri brezilya fonu yaptirdim sacım cok sert

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

Kutudakalansonuykuhapi

shakespeare soneleri
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2012
3.791
1.815
248
Ankara
Bayanlar 2gün önce brezilya fönü yaptıdım , yarın yıkanacak yalnız dün ve önceki gün iyiydi de bugün çok sert ve tepem yaglandı , simdi bu sertlik normal mi? ,yıkandıgı zaman istedigim sonucu alabilirmiyim sizce , sertlik beni korkuttu yalnız , ozelliklede ucları sert , kullanılan ürün enzo isimli birsey , yapılırken öyke aman aman gözüm yanmadı , dumanlarda cıkmadı bu ürünün iyi oldugunun gostergesi ama yoksa etkisiz bir ürünmu acaba.

tatlım bende yaptım sert olması normal keratinden dolayı saçında katman var. yıkayınca yumuşacık olucak görürsün ama ürünü duymadım açıkcası. duman hepsinde çıkmıyor bazılarında az çıkıyor duman olması insan açısından istenen durum değil zaten...

birazdan yıkatmaya gidecegim cok heyecan yaptim .peki sen memnunmusun tatlim:)

eh açıkcası pek farkedemedim ben düz olduğundan ama yıpranmaya ii gelio canım.bizle de paylaşş merak ettim D:
paylasırimda ..., benim saclarim dalgali insallah duzlesir ben duz olsun diye yaptirdim , birde uclari icin , birde 3 gun dus alamamamk cok kotu bu kadar fenakarliga iyi birsey olur insallah.sampuan ne kullaniyorsun ? ,ben ogx diye bir urun aldim.

paylasırimda ..., benim saclarim dalgali insallah duzlesir ben duz olsun diye yaptirdim , birde uclari icin , birde 3 gun dus alamamamk cok kotu bu kadar fenakarliga iyi birsey olur insallah.sampuan ne kullaniyorsun ? ,ben ogx diye bir urun aldim.
tatlım parabensiz ve sülfatsız şampuanlar uygun oluyor. sulfate yazan içeriklerden uzak duracaksın yani
ben nude kullandım fena değil ama sülfatsız yani brezilya fönü sonrası kullanılan her şampuan eski şampuanlar gibi etki yapmıyor aşırı köpürmüyor ne yazık ki farklı gelecek sana da farkedeceksin. saç kremi kullanmanda sorun yok.
çok güzel ürünler var şampuan ama bazıları aşırı pahalı diye almadım.
ogx ürünlerini çok beğeniyorum kullandım birkaç kez ama sonra sıkılıp yine elseve john frieda falan kullanmaya basladımm :) kesinlikle 3 gün yıkanmama süreci işkence açıkcası kendimden tiksindim

Saol canım aydınlattığın için :)
Düm yıkattım saçlarımı çok güzel oldu dümdüz ,bugün kendimde bir yakayım asıl ozamanki sonuç çok önemli benim için :)

Saol canım aydınlattığın için :)
Düm yıkattım saçlarımı çok güzel oldu dümdüz ,bugün kendimde bir yakayım asıl ozamanki sonuç çok önemli benim için :)
oh hayırlı olsun tatlım güle güle kullan :) farketmez kendin yıkasanda uygun şampuan kullandıkça sorun olmayacak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…