Saç Kesim Şekilleri brezilya fönü yaptırdım

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

Handecelik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2013
116
6
38
merhaba arkadaşlar saçlarım aşırı şekilde çok kıvırcıktı birçok kuaföre sordum saçım hem çok kıvırcık hemde uzun oldugu için 500-600 liradan aşağı fiyat söyleyen bi kuaför olmadı bende vazgeçmiştim yaptırmaktan dün tesadüfen daha önce hiç gitmediğim bi kuaförün önünden geçtim ve brezilya fönü 70 lira yazıyodu.Kuaföre girerek ayrıntıları sordum ve hemen yaptırdım.öncelikle saçımı yıkayıp fön çektiler fönden sonra ilacı sürdüler yarım saat bekledim ilaçtan sonra tekrar fön çekip üstünden düzleştiriciyle geçtiler 1 gün öyle bekledim bugün tekrar gidip son bakımını yaptırdım tekrar yıkayıp ıslak ve kuru halini gösterdiler kıvırcık saçlarımdan eser yok:)kurutup fön fırçasıyla üstünden geçtiler ve dümdüz gerçekten çok memnun kaldım yaptırmak isteyipte cesaret edemeyenler kesinlikle yaptırmalı bi de fiyatı uygun olunca gerçekten daha çok memnun kalıyorsunuz:)

merhaba cnm, ben sadece arkadasca uyarmak istiyorum. Brezilya fonu icin gercekte de cok yuksek fiyatlar duydum. Ancak emin oldugum tek sey, asiri ucuz yapan yerlere kesinlikle yaptirmamam gerektigi. Zaten zararli bir sey oldugu icin vazgecmistim, ve bu soyledigin rakam o kadar uygun ki, vucuduna zehir aliyor olabilirsin, bir kere yaptirmssin, guzel de oldu diyorsun, dogrudur, ama nolur bir daha ki sefere biraz daha arastir tatlm. Sagligimizdan onemli degil. Cok zararli oldugunu, ozellikle ucuz olanlarin kansere davetiye cikardigini bir cok uzmandan duydum.

teşekkür ederim uyardığın için:)ama gittiğim kuaför bayağı lüks bi yer öyle kötü bi kuaför değil röfle saç kesimi fön gibi şeylerdede kampanya vardı yani tam indirimli zamanında gitmişim güvenmeseydim zaten hiç yaptıramazdım bayağıda konuştum kuaförle aklıma yattı yani:) zararlı olan ilaçlar ciddi şekilde rahatsız edici kokuda ve aşırı şekilde duman çıkıyo saçta bende böyle bi durum olmadı zaten korkarak gittim bugün saçım yanmış mıdır diye çok tedirgindim şu an saçlarım gerçekten bakımlı hiç bi sorun yok

Son düzenleme:

ah izmirde var mı böyle bir yer yaaaa

canım kıvırcık ve fönlü saçının resimlerini koysaydın merak ettim bende düşünmüyor değilim. :44:

kızlar ben permayı düzeltmek için yaptırdım kampanya vardı netten aldım kupon. sağlıklı değil tabiki ama işe yaradı permalı saçta bile. birde kuaförünüz iyiyse harika yapar. boyalı ise rengi açıyor benmkini açtı ama allahtan güzel bi renk oldu açılınca

Son düzenleme:

Brezilya fönününü bende çektirdim ve senin bahsettiğin o rakamların 6/7 katı ücret ödedim. Zaten ucuz da olsa pahalı olsa bu fön kansorojen maddeler içeren bir yapıda olduğu için önerilmiyor. Ancak keşke biraz daha araştırsaydın. Neyse olan olmuş güle güle kullanırsın inşallah.

Benim önerim kesinlikle tuzlu su değmesin saçına ben o kadar para verip bir de denize girmiştim Özel sulfatsız ve tuzsuz şampuanlarından al iyi bakarsan 5/6 ay kullanırsın kanımca ama uzadıkça dipler kıvır kıvır umarım rahatsız etmez seni

Merhaba canim ben de evde keratin yaptim ve cok memnunum ancak sampuani uzun sure gidecek gibi görünmüyor senin su an onerebilecegin bi sampuan var mi ya bide yazin tatile gittigimde denizden nasil koruyabilirim geneld bone deniyor ama boneyle denize mi girilirmis yaa

Organix güzel bi marka bence çok da pahalı değil, aman kumaş bone alma sakın tuzlar kumasın ustunde kalıyor dıyorlar ama yalann :)) plastik bone ile de pek rahat edemıyorum ben ayrıca denıze de dedıgın gıbı bone ıle gırılmıyor.. denıze gırme havuza gır

Tesekkur ederim bi deneyelim bakalim havuz da pek farkli degol ya klor var sodium clorid de zarar veriyo anca göle girebilirim ya bide saci kendi haline biraktiginda nasil kuruyo ben daha cesaret edip deneyemedim aman bozulur diye hep düz de sıkıyor bazen jole surmeyi ozledim zararli midir ki acaba

yok yahu ben maşa bile yaptırdım normal kurut istediğini yap saç senin

Evet ben de arkadaşa katili yorum. En kötü ihtimalle agzina Dr lerin taktiği agizliktan takilmasi gerekiyor

Şampuan olarak tuzsuz şampuan kullanılması gerekiyor.Aradan 4 ay geçti ve tekrar yaptırdım dümdüz olmuyor benim saçım uçları hafif maşalanmış gibi o eski kıvırcığı yok gayet memnunum.Saçları dalgalı olupta yaptırmak isteyenlerde sonuç daha iyi olabilir.Kıvırcık saç dalgalı hal alıyorsa dalgalı saçta düz olur diye düşünüyorum herkese tavsiye ederim:)

bende brezilya fönü yaptırdım 3 gün oldu ve çok memnunum. şekil almayan,yanmış,kurumuş saçlarınız varsa mutlaka yaptırın derim. ama güvendiğiniz bir yere. Saçlarım resmen parlıyor ve sadece kurutma makinesiyle kurutmam yeterli oluyor. şimdiye kadar cesaret edemediğime yandım yani :)

istanbulda bu konuda hem uygun fiyata hem de güvenilir brezilya fönü yapabilecek bir kuaför var mı?

ben 1 hafta önce zeytinburnunda bir kuaföre yaptırdım. büyük bir yer değil ama güvenilir. tanıdığım tavsiyesi üzerine gittim. ve memnun kaldım şimdilik iyi. baya yumuşak ve parlak oluyo üstelik kabarmıyor. kurutmak yeterli oluyor sadece

E kızlar güle güle kullanın. Bizede söyleyeydiniz iyiydi. Kedinin ciğere baktığı gibi okudum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…