Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Brezilya Fönü?

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

kalbindESakli

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2012
234
0
0
Diğer
Brezilya Fönü saca herhangi bir zarar veriyor mu, sac yipraniyor mu bilen var mi? Kuaforlere sorsan hicbir sorun olmaz ama korkuyorum yinede..

Sac rengim bebek sarisi, yani son 6 yildir oyle boyatiyorum boyadan yanmis bir saca Brezilya Fönü fayda eder mi, duzlesir mi bu sac bilmiyorum

yorumlarinizi bekliyorummm :)

cnm brezilya fönü saça zarar vermez diye biliyorum zaten keratin yüklüyolar saça. bende bu aralar ciddi ciddi yaptımayı düşünüyorum :)

Valla yaptıracağınız yeri iyi seçmek gerek. Benim çevremde yaptıran çok oldu. Ama bazısının saçı ipek gibi olurken bazılarınınki kabardı elektriklendi falan. Kırık,yıpranmış saçlar iyi yerde yapılırsa çok sağlıklı görünmeye başlıyor onu biliyorum :)

Valla yaptıracağınız yeri iyi seçmek gerek. Benim çevremde yaptıran çok oldu. Ama bazısının saçı ipek gibi olurken bazılarınınki kabardı elektriklendi falan. Kırık,yıpranmış saçlar iyi yerde yapılırsa çok sağlıklı görünmeye başlıyor onu biliyorum :)

Ben Brezilya fönü hiç duymadim,nasil oluyuor bu prosedur acaba?

kesinlikle iyi bir yerde yaptırmanızı tabiki de tavsiye ederim. zaten brezilya fönü çok yıpranmış saçlarda daha fazla etkisini gösteriyor ve bu gözle görülen bir etki de oluyor. ben kendim yaptırmıştım üzerinden 7 ay geçmesine rağmen saçlarım yumuşacık yıkadığımda çıtır olmadan saçlarım açılıyor. gerçekten çok yararını gördüm.. ama en başta dediğim gibi yerini iyi seçebilmek. Ama pişman olmazsın diyorum :34:

bu arada fiyatını da söyleyim ben bir güzellik merkezinde yaptırmıştım fiyatı ise 150 tl idi.

Hmm tesekkur ederim iyi bi yerde yaptirmak en iyisi yipranmis saclarimdan zamaninda cook cektim =/

Back
X