Saç Bakım Ürünleri brezilya fönünün zararı

dreamer girl

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2015
5
0
1
31
brezilya fönü yaptırmış olan varmı aranızda? memnunmusunuz? fön geçtikten sonra arkasında zarar bırakıyormu?

Ben yaptırmıştım çok çok memnun kalmıştım.iyi bilene yaptır ama yapamazsa pişman olabilirsin.saçımı hergün düzleştiriciyle yakmaktansa bu daha az yıprattı.hatta çok parlak canlı duruyordu hep.uzadıkça kestim hiç bozulmadı.hamilelikten sonra tekrar yaptıracam tabi emzirme döneminden sonra.

ben hep yaptırıyorum saclarım cok kötüydü bu sayede toparladım dümdüz yumusacık banyodan cıkıyorum sadece kurutarak dümdüz oluyor,saclarımı bu sayede toparladım,ama benim kuaförüm bizim yaptığımz brezilya fönü değil keratin bakımı diyor:)

Formaldehit oranı yüksek olmadığı sürece ne sağlığa ne saça bir zararı yok..
Aksine, saçın hammadesi olan keratini saça yüklediğiniz için saçı ciddi şekilde onarıyor.
Ama burada kullanılan ürün çok önemli.
Kuaförden ziyade, ürünü araştırıp kendiniz alın ve yapın..Çok daha ucuza halledebileceğiniz gibi , ürün konusunda da emin olursunuz.
Burada bir arkadaşın yapımı ile ilgili konusu var..

Brezilya fönünün kanserojen madde içerdiği söyleniyor.İçinde formaldehit denilen zararlı madde varmış.
Nette "Brezilya fönü kanserojen" şeklinde arama yaparsan epey bilgiye ulaşırsın.

Çok iyi ve güvenilir bir yerde yaptırman lazım. Onu da nasıl bulacaksın bilmiyorum. Çoğu pahalı bildiğin kuaför bile aslında ucuz ürünler kullanıyor. Kendi gözlerinle oku ve sağlık bakanlığı onayı iste. Hangi ürünleri kullandığına bak. Ucuz yerlere gitme. Çoğu yer dandik ve formaldehit içeren ürün kullanıyor. Saçına verdiği zararı geç, kanser yapıyor bu madde. İnternette araştır bak istersen.

13 yıldık kuaförüm yaşadığım şehrin en iyi kuaförlerinden ve en eski ustalarından. Kesinlikle önermiyor ve vücuduna kimyasal almaktan başka bir şey değil, saçlarına bu kötülüğü yapamam diyor.

Ben evde ablamla beraber yaptım .Hem ucuz oldu hemde 3 aydır saçım yıka çık kıvamında.Önceden her gün düzleştirici resmen yanıyordu.Şimdi daha bakımlı en azından yanmıyor tabi bu görünende böyle zararını bilemem henüz görmedim çok şükür.

yaptırsana canım ozaman cok rahat edersin mükemmel bisey ya hayat kurtarıcı resmen:):)
Kimyasallari cook zararliymis diye duydum birde ölen olmus o yuzden korktum dogrusu :KK43: kac ay dayaniyor cnm 3 ay mi.. Birde dustan ciktik diyelim kurutunca duzlestirilmis gibi mi dumduz mu oluyor yani kabariksiz... yoksa kabarma da oluyor mu ??

Kimyasallari cook zararliymis diye duydum birde ölen olmus o yuzden korktum dogrusu :KK43: kac ay dayaniyor cnm 3 ay mi.. Birde dustan ciktik diyelim kurutunca duzlestirilmis gibi mi dumduz mu oluyor yani kabariksiz... yoksa kabarma da oluyor mu ??
benim yaptırdığım brezilya fönü değil zaten keratin bakımı formaldehitsiz yani zehir yok.evet fönlü gibi kabarma falan yok yani sen bilirsin yinede icine sinmiyorsa yaptrma tabiki,sacın kıvırcıksa sadece keratin bakımıyla düz olmayabilir yani benim yaptrdığım islemle,kıvırcıklara sadece brezilya fönü etki ediyor diye biliyorum

Ben evde ablamla beraber yaptım .Hem ucuz oldu hemde 3 aydır saçım yıka çık kıvamında.Önceden her gün düzleştirici resmen yanıyordu.Şimdi daha bakımlı en azından yanmıyor tabi bu görünende böyle zararını bilemem henüz görmedim çok şükür.
canım evde hangi markayı kullanarak yaptın brezilya fönünü?

Canım markasını hatırlamıyorum. Yalnız zararını bilemem ben araştırmadan aldım. Görüntüsüde kokusuda ezilmiş muz gibiydi tek hatırladığım bu .:110:
tamam canım cok tesekkür ederim zararını soran ben değilim zaten:):)ben sadece markasını sordum kuaföre yaptırıyorum ama evde yapılabiliyorsa kendim de yapabilirim diye düsündüm:)bir de internetten mi almıstın canım ya keske markasını hatrlasan memnun kalmıssın cünkü:):)

Back
X