- 25 Mart 2015
- 5
- 0
- 1
- 31
- Konu Sahibi dreamer girl
brezilya fönü yaptırmış olan varmı aranızda? memnunmusunuz? fön geçtikten sonra arkasında zarar bırakıyormu?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaptırsana canım ozaman cok rahat edersin mükemmel bisey ya hayat kurtarıcı resmen:):)Bende istiyoruuuuuummmmmm :) bonus gibiyimm :'( :'( :'(
Kimyasallari cook zararliymis diye duydum birde ölen olmus o yuzden korktum dogrusuyaptırsana canım ozaman cok rahat edersin mükemmel bisey ya hayat kurtarıcı resmen:):)
benim yaptırdığım brezilya fönü değil zaten keratin bakımı formaldehitsiz yani zehir yok.evet fönlü gibi kabarma falan yok yani sen bilirsin yinede icine sinmiyorsa yaptrma tabiki,sacın kıvırcıksa sadece keratin bakımıyla düz olmayabilir yani benim yaptrdığım islemle,kıvırcıklara sadece brezilya fönü etki ediyor diye biliyorumKimyasallari cook zararliymis diye duydum birde ölen olmus o yuzden korktum dogrusukac ay dayaniyor cnm 3 ay mi.. Birde dustan ciktik diyelim kurutunca duzlestirilmis gibi mi dumduz mu oluyor yani kabariksiz... yoksa kabarma da oluyor mu ??
canım evde hangi markayı kullanarak yaptın brezilya fönünü?Ben evde ablamla beraber yaptım .Hem ucuz oldu hemde 3 aydır saçım yıka çık kıvamında.Önceden her gün düzleştirici resmen yanıyordu.Şimdi daha bakımlı en azından yanmıyor tabi bu görünende böyle zararını bilemem henüz görmedim çok şükür.
Canım markasını hatırlamıyorum. Yalnız zararını bilemem ben araştırmadan aldım. Görüntüsüde kokusuda ezilmiş muz gibiydi tek hatırladığım bu .canım evde hangi markayı kullanarak yaptın brezilya fönünü?
tamam canım cok tesekkür ederim zararını soran ben değilim zaten:):)ben sadece markasını sordum kuaföre yaptırıyorum ama evde yapılabiliyorsa kendim de yapabilirim diye düsündüm:)bir de internetten mi almıstın canım ya keske markasını hatrlasan memnun kalmıssın cünkü:):)Canım markasını hatırlamıyorum. Yalnız zararını bilemem ben araştırmadan aldım. Görüntüsüde kokusuda ezilmiş muz gibiydi tek hatırladığım bu .![]()